Sadece dün gece oldu azıcık başka gelmedi inşallah bunla geçer canım dualarınızda bana da yer verin
Büşra yapıyor o işleri canım :) ikimizde değil yani :)Kızlar ben bat ımı şimdilik 19 temmuz olarak değiştirdim, ovuda gercek pik görmemiştim ya zaten iyice beynim yandı. Göğüs ağrım on gün kadar önce başladı ve maalesef istanbuldayken başladı. Yani ilişki imkanı sıfırken. Genelde gögüs agrısıyla yumurtlama oluyor bende ama akıntı da sıfırdı ama bilmiom yaa. Sat tarihim 9 hazirandı işte. Çörekotu yaptıydım bu ay. Ama şimdilik bat ımı 19 temmuz olarak değiştirebilir misn dicem de kime dicem kafam karıştıB BYV , S Sibelll16 ?
3 gün erkense yumurtlama tatihin de 3 gün erken olmuş demek, ilişki olmayan döneme denk geldi büyük ihtimal bu durumda di mi?Kızlar kahverengi lekelenmem olmuş sabah, regle dönecek sanırım bu ay da üç gün erken gelmiş olacak
Kızlar ben bat ımı şimdilik 19 temmuz olarak değiştirdim, ovuda gercek pik görmemiştim ya zaten iyice beynim yandı. Göğüs ağrım on gün kadar önce başladı ve maalesef istanbuldayken başladı. Yani ilişki imkanı sıfırken. Genelde gögüs agrısıyla yumurtlama oluyor bende ama akıntı da sıfırdı ama bilmiom yaa. Sat tarihim 9 hazirandı işte. Çörekotu yaptıydım bu ay. Ama şimdilik bat ımı 19 temmuz olarak değiştirebilir misn dicem de kime dicem kafam karıştıB BYV , S Sibelll16 ?
Ay var galba kızKizlar gunaydin
Busracim ilk basta varla yok arasiydi sonra kuruyunca iyice belirdi. Simdi yaptim yune yine varla yok arasi golge gibi sadece baksana yuvarlagin hemen saginda
Yazdım da bi baktım bana bat yazılmamış boş duruyorumKızlar ben bat ımı şimdilik 19 temmuz olarak değiştirdim, ovuda gercek pik görmemiştim ya zaten iyice beynim yandı. Göğüs ağrım on gün kadar önce başladı ve maalesef istanbuldayken başladı. Yani ilişki imkanı sıfırken. Genelde gögüs agrısıyla yumurtlama oluyor bende ama akıntı da sıfırdı ama bilmiom yaa. Sat tarihim 9 hazirandı işte. Çörekotu yaptıydım bu ay. Ama şimdilik bat ımı 19 temmuz olarak değiştirebilir misn dicem de kime dicem kafam karıştıB BYV , S Sibelll16 ?
Demek ki erken yumurtladın canım sen.Kızlar kahverengi lekelenmem olmuş sabah, regle dönecek sanırım bu ay da üç gün erken gelmiş olacak
Ay var galba kızAy sanki bende o belirginliği gördüm yaa!! 3 güne artık belli çıkar yani darısı başımıza
guzelgunler2019 bat ekledim canım.
B BYV kuzum var orda bi çizgi ya Allahın izniyle hamilesin seeeeennnn
Ayyyy inşallah yarına daha belirgin oluurr
Artık tüm bu olanlar gebelik çıkmalı ya gerçekten, yoksa ben de şaşırıp kalıcam.Insallah kizlar yaa dunku birde erken gebelikti bu normal umarim dogrudur vardir.
Aksi taktirde bukadar belirtiye kafayi yerdim benim benimle dalga geciyor diye.
Dun aksam iliksi oldu onda beri sag kasigim agriyor bunu biri daha yasamisti dimi. Birde dun birdaha lekendim dedim ya iliskiyle kilcal kilcak birsey birsey geldi cok az devami yok yine
Ay ilişkinin pek bi etkisi yok be canım ya, bak ben hep öyle sanıp gebe kalamamışım oğluma. Sora kan negatif çıkınca hep ilişkiye girdik bişicik olmadı. Ay olsa analarımız babalarımız doğurabilirmiymiş bizi. Annem beni 3 aylıkken öğrenmiş mesela gayet ilişkiye devam etmişler bilmeden beniArtık tüm bu olanlar gebelik çıkmalı ya gerçekten, yoksa ben de şaşırıp kalıcam.
Bu durum netleşene kadar ilişki yapmasanız daha iyi olur sanki.
Bi sağlama alalım durumu
Valla 8htimal var diye ilac milac almiyorum dun bas agrisindan oldum yine ama onu cok zor canim benimki hayatta bakmaz ona. Daha oncede dedim bunun ilk esinin suyu iliskideyken gelmis diyeArtık tüm bu olanlar gebelik çıkmalı ya gerçekten, yoksa ben de şaşırıp kalıcam.
Bu durum netleşene kadar ilişki yapmasanız daha iyi olur sanki.
Bi sağlama alalım durumu
Yok canım ilişki oldu 11. Gün ama bence ben yumurtlamadım kiste dönüştü bu kahverengi ile onu atıyorum sanki adet öncesi, normalde adet sonunda kahverengi lekelenme olurdu, ben zaten yumurtlama akıntısı filan görmemiştim3 gün erkense yumurtlama tatihin de 3 gün erken olmuş demek, ilişki olmayan döneme denk geldi büyük ihtimal bu durumda di mi?
Canım normal gebeliklerde evet bir sakınca olmuyor ilişkide ama yeşimin daha önce bir kaybı var, ben onun yerinde olsam bunda ilk zamanlar temkinli davranırım. Ne olur ne olmaz, çünkü Allahın izniyle hamile çıkma ihtimali yüksekAy ilişkinin pek bi etkisi yok be canım ya, bak ben hep öyle sanıp gebe kalamamışım oğluma. Sora kan negatif çıkınca hep ilişkiye girdik bişicik olmadı. Ay olsa analarımız babalarımız doğurabilirmiymiş bizi. Annem beni 3 aylıkken öğrenmiş mesela gayet ilişkiye devam etmişler bilmeden beni
Sibel kiste neden dönüşüyor yumurtaYok canım ilişki oldu 11. Gün ama bence ben yumurtlamadım kiste dönüştü bu kahverengi ile onu atıyorum sanki adet öncesi, normalde adet sonunda kahverengi lekelenme olurdu, ben zaten yumurtlama akıntısı filan görmemiştim
Canım ilaç kullanmıştım ya o erkene almış olabilir, bugün 25.gün olduğuna göre 11. Gün yumurtlama görünüyor ama ben yumurtlamadığımı düşünüyorum nedenseDemek ki erken yumurtladın canım sen.
Acaba senin yumurtlama regl döneminin son günlerine yada hemen sonrasına denk geliyor olabilir mi
Tamam canımValla 8htimal var diye ilac milac almiyorum dun bas agrisindan oldum yine ama onu cok zor canim benimki hayatta bakmaz ona. Daha oncede dedim bunun ilk esinin suyu iliskideyken gelmis diye
Dur heyecandan kahvaltiyi unuttum bir hazirlayim hemen geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?