Benimde dün ilişki oldu, sabah lekelenmem oldu regli öne getirdin diyorum eşime, her yerim ağrıyor yaa.. sen kan verirsin canım silik var gibiInsallah kizlar yaa dunku birde erken gebelikti bu normal umarim dogrudur vardir.
Aksi taktirde bukadar belirtiye kafayi yerdim benim benimle dalga geciyor diye.
Dun aksam iliksi oldu onda beri sag kasigim agriyor bunu biri daha yasamisti dimi. Birde dun birdaha lekendim dedim ya iliskiyle kilcal kilcak birsey birsey geldi cok az devami yok yine
Ben ovü kullanmıştım ya yumurtlama görmeme rağmen olmamıştı canım. O yüzden yumurtlamaktan öte başka bir şeyler var. Acaba ben diyorum ki rahmimizde bi sıkıntı mı var, bebek oluşamaması için bi enfeksiyon bir bakteri falan. Yada rahmimiz inceldi mi noldu.Canım ilaç kullanmıştım ya o erkene almış olabilir, bugün 25.gün olduğuna göre 11. Gün yumurtlama görünüyor ama ben yumurtlamadığımı düşünüyorum nedense
Sibel kiste neden dönüşüyor yumurta
Canım ben mayısta gitmiştim sezaryanın üzerinden 4,5 ay geçmişti gayet normal rahimde sıkıntı yok dedi doktorum ama küçük kistler var zararsız demişti, o gün artık korunmayacağımı söylemiştim izin almıştım. Sen de bir baktır ama sadece bizden dolayı olmama ihtimali yok yani sperm de önemli biliyorsun, ben hormonlarıma baktırırım eylül gibi eşime bir test daha yaptırırım hiç acımam :))Ben ovü kullanmıştım ya yumurtlama görmeme rağmen olmamıştı canım. O yüzden yumurtlamaktan öte başka bir şeyler var. Acaba ben diyorum ki rahmimizde bi sıkıntı mı var, bebek oluşamaması için bi enfeksiyon bir bakteri falan. Yada rahmimiz inceldi mi noldu.
Ben normal doğurmuştum ya acaba bir şey mi oldu doğum esnasında.. Bi doktora gitmek şart aslında bizim için..
Doğum iyi bişey kız, hastalıkları iyileştiriyor. Benim bi kistim vardı o gitti mesela öye düşünme sakın. Ama şunu da unutma canım, gayrt sağlıklı bi sperm ve bir yumurta bir araya gelse de maksimum gebwlik ihtimali yüzde 25 miş. Yani şıp diye olmuyor bu iş.mesela 4 ay tam bunu denk getirsen ve gebe kalamasan o zaman oluşsun soru işareti kafanda yani. Benim türkiyedeki doktorum eşin sakın spermini fln kontrol ettirmesin daha 37 yaşında zaten 2.5 sene önce bitane doğal yoldan hamile kalıp doğurdum abartma bi sakinleş süşünme bunu dedi.Ben ovü kullanmıştım ya yumurtlama görmeme rağmen olmamıştı canım. O yüzden yumurtlamaktan öte başka bir şeyler var. Acaba ben diyorum ki rahmimizde bi sıkıntı mı var, bebek oluşamaması için bi enfeksiyon bir bakteri falan. Yada rahmimiz inceldi mi noldu.
Ben normal doğurmuştum ya acaba bir şey mi oldu doğum esnasında.. Bi doktora gitmek şart aslında bizim için..
Eşin için ürolojiye mi gittiniz?Canım ben mayısta gitmiştim sezaryanın üzerinden 4,5 ay geçmişti gayet normal rahimde sıkıntı yok dedi doktorum ama küçük kistler var zararsız demişti, o gün artık korunmayacağımı söylemiştim izin almıştım. Sen de bir baktır ama sadece bizden dolayı olmama ihtimali yok yani sperm de önemli biliyorsun, ben hormonlarıma baktırırım eylül gibi eşime bir test daha yaptırırım hiç acımam :))
Kızz senin ufacık bi çocugun mu vaar!!!! İyi cesaret hellal olsun valla! Bi de doğumdan sonra ilk bi sene gebe kalmak zor diyorlar bi de sezeryansa tarih daha da atabilir, bi de emziriyosan fln tey teey sakin ol derim. Ben doğumdan 10 ay sora ilk adetimi gördüm ve 20. Aya kadar 50-60 gün arasında geldi adet.20. Ayemzir eyi bırakınca doktorum dedi ki bi seneye kadar hala etkileri sürebilir stres yapma dedi.Canım ben mayısta gitmiştim sezaryanın üzerinden 4,5 ay geçmişti gayet normal rahimde sıkıntı yok dedi doktorum ama küçük kistler var zararsız demişti, o gün artık korunmayacağımı söylemiştim izin almıştım. Sen de bir baktır ama sadece bizden dolayı olmama ihtimali yok yani sperm de önemli biliyorsun, ben hormonlarıma baktırırım eylül gibi eşime bir test daha yaptırırım hiç acımam :))
Benim adam da 36 yaşında. 5 yıl önce bebek oldu bizim de ama 5 yılda birşeyler değişti mi bilinmez.Doğum iyi bişey kız, hastalıkları iyileştiriyor. Benim bi kistim vardı o gitti mesela öye düşünme sakın. Ama şunu da unutma canım, gayrt sağlıklı bi sperm ve bir yumurta bir araya gelse de maksimum gebwlik ihtimali yüzde 25 miş. Yani şıp diye olmuyor bu iş.mesela 4 ay tam bunu denk getirsen ve gebe kalamasan o zaman oluşsun soru işareti kafanda yani. Benim türkiyedeki doktorum eşin sakın spermini fln kontrol ettirmesin daha 37 yaşında zaten 2.5 sene önce bitane doğal yoldan hamile kalıp doğurdum abartma bi sakinleş süşünme bunu dedi.
E biz de aralıktan beri deniyoruz da hiç yumurtlama haftasına denk dahi gelmemiş yani. Çok da şaapmamak lazım yasen kaç yaşındasındahavaktin yok mu? Ben sanırım 2 sene daha denerim, olmazsa bakarım bu klemen mi ne diyolar onlara bakarım yani de daha erken ya.Benim adam da 36 yaşında. 5 yıl önce bebek oldu bizim de ama 5 yılda birşeyler değişti mi bilinmez.
Ben Aralıktan beri deniyorum ve kuzum.
Bi olumsuzluk var bu işte...
Yok canım sakin ol benim bebeğim yaşamıyor 21 haftalıkken kaybettim ama önceden sezaryen olduğum sezaryenle alındı.. yoksa benim kızım 5,5 yaşında geçen yıla kadar düşünmedik zaten 20 ay emdi ama sonrasında da düşünmedik küçük diye, şimdi kardeş hevesi kursağında kaldı diye hemen istedik doktorda prosedürde 1 yıl bekleme süresi 5-6 ay yeter senin için dedi, doktorlar halimden anlıyor sağolsun...Kızz senin ufacık bi çocugun mu vaar!!!! İyi cesaret hellal olsun valla! Bi de doğumdan sonra ilk bi sene gebe kalmak zor diyorlar bi de sezeryansa tarih daha da atabilir, bi de emziriyosan fln tey teey sakin ol derim. Ben doğumdan 10 ay sora ilk adetimi gördüm ve 20. Aya kadar 50-60 gün arasında geldi adet.20. Ayemzir eyi bırakınca doktorum dedi ki bi seneye kadar hala etkileri sürebilir stres yapma dedi.
Eşin için ürolojiye mi gittiniz?
Sağol Canım daha önce ilk gebeliğim de yaşamıştım orda kanamam hiç durmamıştı şimdi gece hafif kahve gibi. Çok az geldi heme gittim bş. Daha gelmedi yatıyorum bakalım şimdilik kese falan düzgün dedi ama insanın içinde Bi şüpheee
Bizim yerimiZde 5 sene sonra falan olduğunda yazarsan buraya yazıcamaltına gördün mü bak diyeBen aralıkta hamile kaldim 5 hastalıktı düştü 3 ay korunduk mayıstan beri deniyoz smdi mayısta geziye gittik yumurtlama dönemini kacirdik haziran da da olmadi bu ay insallah olur çünkü agustosta koye gitcez tam o doneme geliyor eylul de ailemle tatile gitcez kafadan iki ay gidiyor nedense dusukten sonra daha cok istedim ben tahlil falan yaptırmadım ekim de bir yıl olcak evleneli yıl sonuna kadar deniycez bakalım düşükten sonra gitmiştim alltan ve karimdan nakti kist vs yok demisti sizin ne güzel çocuklarınız da niye stres yapıyorsunuz ki ben sizin yerinizde olsam akisina bırakırdım valla
Hiç öyle olmuyor canım, birkaç ay geçtikten sonra niye olmuyor telaşı başlıyor bir de geciktikçe büyük çocukla aradaki yaş farkı artıyor tabi 4-5 yıl beklediysen öyle oluyor, ilk gibi heyecan sabırsızlık hatta daha fazla :)Ben aralıkta hamile kaldim 5 hastalıktı düştü 3 ay korunduk mayıstan beri deniyoz smdi mayısta geziye gittik yumurtlama dönemini kacirdik haziran da da olmadi bu ay insallah olur çünkü agustosta koye gitcez tam o doneme geliyor eylul de ailemle tatile gitcez kafadan iki ay gidiyor nedense dusukten sonra daha cok istedim ben tahlil falan yaptırmadım ekim de bir yıl olcak evleneli yıl sonuna kadar deniycez bakalım düşükten sonra gitmiştim alltan ve karimdan nakti kist vs yok demisti sizin ne güzel çocuklarınız da niye stres yapıyorsunuz ki ben sizin yerinizde olsam akisina bırakırdım valla
Ah canım çok geçmiş olsun ya bilmiyordum ya da unuttum , hayırlısıyla vakti gelince olur işallah canım. Çok da büyük kaybetmişsin iyi ki bir kızın var çok şükür bin şükürYok canım sakin ol benim bebeğim yaşamıyor 21 haftalıkken kaybettim ama önceden sezaryen olduğum sezaryenle alındı.. yoksa benim kızım 5,5 yaşında geçen yıla kadar düşünmedik zaten 20 ay emdi ama sonrasında da düşünmedik küçük diye, şimdi kardeş hevesi kursağında kaldı diye hemen istedik doktorda prosedürde 1 yıl bekleme süresi 5-6 ay yeter senin için dedi, doktorlar halimden anlıyor sağolsun...
Kesinlikle daha faLa sabırsızlıkHiç öyle olmuyor canım, birkaç ay geçtikten sonra niye olmuyor telaşı başlıyor bir de geciktikçe büyük çocukla aradaki yaş farkı artıyor tabi 4-5 yıl beklediysen öyle oluyor, ilk gibi heyecan sabırsızlık hatta daha fazla :)
Teste koyulasirsa veririm canim ya sizde gordunuz ama dimi ya ben gormek istedigim icin gormuyorumBenimde dün ilişki oldu, sabah lekelenmem oldu regli öne getirdin diyorum eşime, her yerim ağrıyor yaa.. sen kan verirsin canım silik var gibi
Bu yıl çok şükrettim onun varlığına, 5 yıldır şükretmediğim kadar.. onun için istiyorum, dua ediyorum kardeşim olsun diye diyor..Ah canım çok geçmiş olsun ya bilmiyordum ya da unuttum , hayırlısıyla vakti gelince olur işallah canım. Çok da büyük kaybetmişsin iyi ki bir kızın var çok şükür bin şükür
Teste koyulasirsa veririm canim ya sizde gordunuz ama dimi ya ben gormek istedigim icin gormuyorum
28 regl bitti 29 30 ve 1 iliski oldu sonra 8i oldu birde 13u oldu. Bu kadar zamanda daha net olmasi gerekmez mi diyorum. Dur hemen kapilma diyorum ciksa bir dert cikmasa bir dert.
Sendeki belki yerlesme ile ilgili bir kanamadir canim devami gelmesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?