Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim ilki olsun en fazla 3 yıl beklerim anca zaten yaş ilerliyor bi ilkini yapıyım da insallah

Oo kuzum ben o agriyi 29undan beri cekiyorum diyorum ya sana ki zeynepte ogrenmeden regl gibi siddetli agri yasadi biliyorsun sonra gebe oldugunu ogrendi. Insallah hayirlisiysa sendede bendede vardir canim

Oo kuzum ben o agriyi 29undan beri cekiyorum diyorum ya sana ki zeynepte ogrenmeden regl gibi siddetli agri yasadi biliyorsun sonra gebe oldugunu ogrendi. Insallah hayirlisiysa sendede bendede vardir canim
Aaah inşallah diyeyim yine de :)

Benim ilki olsun en fazla 3 yıl beklerim anca zaten yaş ilerliyor bi ilkini yapıyım da insallah
Benim tavsiyem zaten çocuk 3 yaşına gelince başla, ancak olur stres yapmazsın en azından. Kaç yaşındasın ki?

Canım bsk 1 indeki tutmuş olsa ediyor sana 12 gün maksimum, benim 10 günlük tutmuş çocuk kanda çıkmamıştı, 17. Gün idrarda çıktı çift çizgi çok belirgin ve kanda daha 195 di. O sebeple 5 gün sonraki testte gayet net görünür varsa. Ya zaten hersey olacağına varacak ne olur kaderci ol derin bi nefes al kendi bedenini sakinleştir yıpratma

Reactions: BYV
28e girdim geçen ay Insallah en kısa zamanda olsun rahatken takmazken olmuştu smdi deniyorum takip ediyorum ya olmayacağı tutuyor
Evet rahat bırakınca oluyor ama insan kendini bırakamıyor bir türlü, başka meşguliyetler arayacağız artık kafadan atmak için :)

Ayy umit oluyorsun kiz insallah oyle olur. Allahtan calisiyorum yogun geciyor zaten simdi 3 gun tatil dun gittim pazara biraz daha fasulye aldim onlari ayikliyorum kavurup buzluga atacagim. Is cikariyorum kendime. Birde kizlar aranizda bilen var mi? Annem dediki yazdan cekirdeksiz patlican al at buzluga kis icin ee kisinda var patlican neden ugrasayim dedim. Dediki kisin cekirdekli oluyor aci oluyor. Bende baktim netten yagda kizartmak yerine tost makinasinda kizartin atin buzluga diyordu. Bilen var mi aranizda

Ben bahçemdeki on kilo kabağı nası buzluğa atabilirim onu düşünüyorum şuan ya bu konuda da bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim yoksa çöp olacaklar üzülüyorum

Kızlar bişi sorcam sizce de bu yumurtlama akıntısı değil mi? Şeffaf ve kokusuz? Ama bugün 36. Günüm ve bu akıntının aynısından 22. Gün de olmuştu. Bir de dün eşimle ilişkiye girdik ve ilişkiden bigün sonra önce sperm akıyor ardından sanki bu akıntı geliyor. Buna benzer bişi yaşayan var mı? Sperm mi yapıyor bunu bu yumurtlama akıntısı mı ?

Eklentiler

• 8EF0707D-7E62-4A29-A19C-523DBB1DBF08.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 24
Ben bahçemdeki on kilo kabağı nası buzluğa atabilirim onu düşünüyorum şuan ya bu konuda da bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim yoksa çöp olacaklar üzülüyorum
Ahh ahh bahce dedi. bizim burda sokaktaki kediler tuvaletini yapacak bir parca toprak bulamiyor. Bizde hersey pazardan. Nasil oabak bal kabagimi digeri mi?

Bahçende on kilo kabak mı var kız :) hepsini atma birazını ye canım, geçen kayınvalidem verdi bana iki kilo civarı hemen yemeğini yaptım çok severim kalanını da bir hafta arayla mücver yaptım onu daha çok severim eşimde bayılır, iki haftadır kabak, fasulye, biber dolması sebze ağırlıklı beslendik :)) arada bi tavuk yaptım ama bugün köfte yapayım çocuğuma :) hahaha

Yumurtaya benziyor ama spermde yapabilir boyle dun iliski olduysa. Yada birden fazlami yumurtladin

Ahh ahh bahce dedi. bizim burda sokaktaki kediler tuvaletini yapacak bir parca toprak bulamiyor. Bizde hersey pazardan. Nasil oabak bal kabagimi digeri mi?
Bilmem anlatabildim mibundan on tane falan var bu en azından 50 santim 2 kilo

Eklentiler

• image.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 31
Kiz gebelik yasayanlar birsey soracam benim seyimdeki kemikler sizliyor sagli sollu pelvis kemigimi ne birsey diyorlardi. Yasadiniz mi boyle birsey ben hatirlamiyirum ikisindede yasadim mi

Yumurtaya benziyor ama spermde yapabilir boyle dun iliski olduysa. Yada birden fazlami yumurtladin
Ya sperm yapıyosa kızlar nası akıntıyla yumurtlama takibi yapabiliosunuz ki? Bazen ilişkiden 2-3 gün geçiyo bu akıntı oluşuyo bende, ben baya baya kafayı yaktım, 9 gün önce jinekologda yoktu yumurta, ayrıca aynı anda gögüs ağrım da var. Gögüs ağrısıyla birlikte bu akıntı gelince bende işte 15 gün sora geliyo adet. İyice kafam karıştı, neyse dün ilişji oldu napıyım yumurtlamaysa bile bi ihtimal ne diyim ya hersey kısmet zaten de adrt gelse iyiydi artık olmuş 35. Gün

Ay insallah yumurtlamaysa bile dunki iliskiden tutar ozaman bebis canim. Bende hayatimda ilk defa bu akintiyi bu ay gordum daha once hic bakmiyordum. Ama oncesinde agri basladi 1 gun once sonra ertesi gun islaklik hissedince baktim bu yumurta dedim. Ayy insallah tutar kuzum. Kafayi yakmamak elde degilki. Sen bakmiyormusun o alet almistin sen onunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…