Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kiz gebelik yasayanlar birsey soracam benim seyimdeki kemikler sizliyor sagli sollu pelvis kemigimi ne birsey diyorlardi. Yasadiniz mi boyle birsey ben hatirlamiyirum ikisindede yasadim mi
Kız ben on gündür ne sayıklıyorum burda vajina ağrısı diye, ilkinde olmadı ama geçenki hamileliğimde 8-10 hafta arası başladı sonra arttı. Geçen ay adet öncesi oldu bu ay on gündür çekiyorum mahvoldum ya ağırlık var sanki

Bu adet oncesi agridan farkli ama bende onu yasiyordum ama bunda kemiklerim sizliyor. Normal adet oncesi bunu yasamam ben rahmin ici gobek altinda baska bir agri o bu bildigin kemiklerim sizliyor hatta bacaklarima vuruyor kemiklerden

Bu adet oncesi agridan farkli ama bende onu yasiyordum ama bunda kemiklerim sizliyor. Normal adet oncesi bunu yasamam ben rahmin ici gobek altinda baska bir agri o bu bildigin kemiklerim sizliyor hatta bacaklarima vuruyor kemiklerden
İlk doğumun normal miydi cNım? En son vucut doğumu sancısını yaşadıysa hemen ikinci hamilelikte hızlıca o noktaya geçiş yapabiliomul gibi bişi duymuştum? Vucut hamileliği tanıdığından hızlıca hazırlanıyor yani . Normal doğumduysa veya sancıları yaşadıysan

Suni sanci ile normal dogumdu canim

İşte birkaç gündür benimde şiddeti arttı bacaklarıma vurdu bir sağ bacak bir sol bacak ağrıyor şu anda belimde ağrıyor ekstradan, hamilelikte de oluyor ama dediğim gibi erken haftalarda oluyor mu bilmiyorum canım rahimdeki kan akışından dolayı olabilirmiş ve kalınlaştığı için..

Reactions: BYV
Senin devami geldi mi?

Erken gebelik testibi az evvel yaptim kizlar, cok cok asiri bir golge var gibi yok gibi adete 4 ya da 5 gun var,sanirim bu ay da yok hayirlisi artik, bu ay olmazsa burayi ve ovulasyonu filan takip etmeyi birakacagim

Erken gebelik testibi az evvel yaptim kizlar, cok cok asiri bir golge var gibi yok gibi adete 4 ya da 5 gun var,sanirim bu ay da yok hayirlisi artik, bu ay olmazsa burayi ve ovulasyonu filan takip etmeyi birakacagim
Ben goruyorum canim yaa var gunluk yaparak koyulasmayi takip et. Benimki bundan daha silik

Busrada da cikmisti ya oyle bi cizgi galiba gerci yumurtanin catlamasinin uzerinden 9. Gun filan da bilemedim,kafayi yiyecem yakinda
Canim bu hemen cikti dimi kac dk sonra cektin fotoyu. Busradaki ve bende iyice belli olan saatler gecince olan kurumada belli olandi. Bu hemen ciktiysa bebce var gibi. Birkac gun takip et bakalim insallah belirecek cizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…