Şimdi baktım biraz gelmiş damla damla kırmızıya dönmüş, akşama sökülürüm benSenin devami geldi mi?
Canim en gec 10 dakika sonra cektim,insallah dedigin gibidir,lutfen oyle olsunCanim bu hemen cikti dimi kac dk sonra cektin fotoyu. Busradaki ve bende iyice belli olan saatler gecince olan kurumada belli olandi. Bu hemen ciktiysa bebce var gibi. Birkac gun takip et bakalim insallah belirecek cizgi
Kizmizi diyorsanŞimdi baktım biraz gelmiş damla damla kırmızıya dönmüş, akşama sökülürüm ben
Canim kafaya taktikca olmuyor dedikleri seyi mi yasiyoruz neŞimdi baktım biraz gelmiş damla damla kırmızıya dönmüş, akşama sökülürüm ben
Seninki gelmez inşallah canım, ben ped taktım artık erken geldiği için yumurtlamam olursa eğer annemlerde olduğumuz zamana denk geliyor benim umutlar Ağustos sonu Eylüle kaldıKizmizi diyorsan
Bende 3 gun geldi ama kahverengi veya gulkurusydu. Peceteye silince geliyordu.Birde arada kilcal kilcal birseyler geldi durdu dun birdaha geldi bugun hic birsey yok. Unarim gelmez kuzum ya
Canim kafaya taktikca olmuyor dedikleri seyi mi yasiyoruz ne
Hayirlisi artik,agustosda ben de izinde olacam olmaz artij eyluldeBen bir de yeni başladım ikinci ay denemenin ama kafaya taktım tabi hemen, stresten yumurtlamıyorum galiba 25. Gün bugün çok erken geldi
Hayirlis olsun canim eger bendede birsey cikmazsa bende kasim falan iste biliyorsun. Hakkimzda hayirli neyse o olsun insallahSeninki gelmez inşallah canım, ben ped taktım artık erken geldiği için yumurtlamam olursa eğer annemlerde olduğumuz zamana denk geliyor benim umutlar Ağustos sonu Eylüle kaldı
Bugün aynısını bana da oldu canım sabah hafif kahve bir leke geldi öğlene doğru biraz daha arttı acile gittim progeston yaptılar, doktor keseye baktı bebeği de gördü, şimdilik birşey yok kırmızı leke gelirse kesinlikle gel dedi. Bol bol dinlen ayakta çok kalma dediSağol Canım daha önce ilk gebeliğim de yaşamıştım orda kanamam hiç durmamıştı şimdi gece hafif kahve gibi. Çok az geldi heme gittim bş. Daha gelmedi yatıyorum bakalım şimdilik kese falan düzgün dedi ama insanın içinde Bi şüpheee
Gecmis olsun canim sanada. Allaha emanet canimBugün aynısını bana da oldu canım sabah hafif kahve bir leke geldi öğlene doğru biraz daha arttı acile gittim progeston yaptılar, doktor keseye baktı bebeği de gördü, şimdilik birşey yok kırmızı leke gelirse kesinlikle gel dedi. Bol bol dinlen ayakta çok kalma dedi
Sağol canım Allah razı olsunGecmis olsun canim sanada. Allaha emanet canim
Öyle canım hayırlı zamanda gelirler inşHayirlis olsun canim eger bendede birsey cikmazsa bende kasim falan iste biliyorsun. Hakkimzda hayirli neyse o olsun insallah
İnşallah yerleşmedendir canım benim gece Bi. Kere oldu bu saate kadar başka gelmedi senin ne durumda bide ben progestonu sabah öğle akşam alıyorum senBugün aynısını bana da oldu canım sabah hafif kahve bir leke geldi öğlene doğru biraz daha arttı acile gittim progeston yaptılar, doktor keseye baktı bebeği de gördü, şimdilik birşey yok kırmızı leke gelirse kesinlikle gel dedi. Bol bol dinlen ayakta çok kalma dedi
Canım ovilasyon testi ile takip yaptım 27 Haziran da çatlama oldu 26-28-29 tarihlerini değerlendirdik birde bir kaç gün sonra 2 defa ilişki oldu o kadarMrb hoşgeldin canm maşallah sağlıkla al kucağına bu ayi nasıl degerlendir
Bana ilaç vermedi canım doktor, sadece iğne yaptı progestan.Kırmızıya döndüğü zaman gel kesin dedi. Gidip yazdırsa mıydım acaba ilaç. Benim de sabah geldi sonra azcık azcık gelmeye devam etti canımİnşallah yerleşmedendir canım benim gece Bi. Kere oldu bu saate kadar başka gelmedi senin ne durumda bide ben progestonu sabah öğle akşam alıyorum sen
Canım çıkar herhalde ama sen yarın sabah bir de normal olanı yap bakalım silik çıkarsa gidersin kan vermeye..Kizlar sizce kan tahlili versem,golge gibi olan cizgi cikar mi kanda
Slm kızlar
7 haftalık hamileyim.
İlk gebeliğim.
Tüp bebiş
Midem berbet ekşime yanma reflü bulantı hiç birşey yiyip içemiyorum
Guscopan içiyorum o biraz yanmalarımı rahatlattı
Zorla haşlanmış yumurta
Haşlanmış patates
Közlenmiş kırmızı biber
Zeytin peynir ve biraz bal ve yufkanın dışında börek ve hoşaf ve makarna
Ceviz ve badem
Başka hiç bir şey yiyemiyorum
Lafı bile midemi bulandırıyor
Ne önerirsiniz
Sulu yemek et çiğ meyve sebze yiyemiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?