Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim bu hemen cikti dimi kac dk sonra cektin fotoyu. Busradaki ve bende iyice belli olan saatler gecince olan kurumada belli olandi. Bu hemen ciktiysa bebce var gibi. Birkac gun takip et bakalim insallah belirecek cizgi
Canim en gec 10 dakika sonra cektim,insallah dedigin gibidir,lutfen oyle olsun

Reactions: BYV
Şimdi baktım biraz gelmiş damla damla kırmızıya dönmüş, akşama sökülürüm ben
Kizmizi diyorsan
Bende 3 gun geldi ama kahverengi veya gulkurusydu. Peceteye silince geliyordu.Birde arada kilcal kilcal birseyler geldi durdu dun birdaha geldi bugun hic birsey yok. Unarim gelmez kuzum ya

Kizmizi diyorsan
Bende 3 gun geldi ama kahverengi veya gulkurusydu. Peceteye silince geliyordu.Birde arada kilcal kilcal birseyler geldi durdu dun birdaha geldi bugun hic birsey yok. Unarim gelmez kuzum ya
Seninki gelmez inşallah canım, ben ped taktım artık erken geldiği için yumurtlamam olursa eğer annemlerde olduğumuz zamana denk geliyor benim umutlar Ağustos sonu Eylüle kaldı

Seninki gelmez inşallah canım, ben ped taktım artık erken geldiği için yumurtlamam olursa eğer annemlerde olduğumuz zamana denk geliyor benim umutlar Ağustos sonu Eylüle kaldı
Hayirlis olsun canim eger bendede birsey cikmazsa bende kasim falan iste biliyorsun. Hakkimzda hayirli neyse o olsun insallah

Bugün aynısını bana da oldu canım sabah hafif kahve bir leke geldi öğlene doğru biraz daha arttı acile gittim progeston yaptılar, doktor keseye baktı bebeği de gördü, şimdilik birşey yok kırmızı leke gelirse kesinlikle gel dedi. Bol bol dinlen ayakta çok kalma dedi

Gecmis olsun canim sanada. Allaha emanet canim

İnşallah yerleşmedendir canım benim gece Bi. Kere oldu bu saate kadar başka gelmedi senin ne durumda bide ben progestonu sabah öğle akşam alıyorum sen

Slm kızlar
7 haftalık hamileyim.
İlk gebeliğim.
Tüp bebiş
Midem berbet ekşime yanma reflü bulantı hiç birşey yiyip içemiyorum
Guscopan içiyorum o biraz yanmalarımı rahatlattı
Zorla haşlanmış yumurta
Haşlanmış patates
Közlenmiş kırmızı biber
Zeytin peynir ve biraz bal ve yufkanın dışında börek ve hoşaf ve makarna
Ceviz ve badem
Başka hiç bir şey yiyemiyorum
Lafı bile midemi bulandırıyor
Ne önerirsiniz
Sulu yemek et çiğ meyve sebze yiyemiyorumm

İnşallah yerleşmedendir canım benim gece Bi. Kere oldu bu saate kadar başka gelmedi senin ne durumda bide ben progestonu sabah öğle akşam alıyorum sen
Bana ilaç vermedi canım doktor, sadece iğne yaptı progestan.Kırmızıya döndüğü zaman gel kesin dedi. Gidip yazdırsa mıydım acaba ilaç. Benim de sabah geldi sonra azcık azcık gelmeye devam etti canım

Merhaba öncelikle hayırlı olsun bebeğin, sağlıkla alırsın inş kucağına. Benim ilk gebeliğimde çok bulantılı geçmişti 7. Hafta başlamıştı, sen yine birşeyler yiyebiliyormuşsun ben süt içebiliyordum ceviz incir filan birde çorba çeşitleri, malesef kesin bir çözümü yok kraker filan klasik zaten limon kokluyordum bir de açık havada yemeye çalışıyordum evde daha çok bulanıyordu mutfakta, hemen hemen her gün kustum 16. Haftaya kadar. Kayınvalidem kussan da bebeğe giden gitmiştir derdi hakkaten kilo alımı iyi giderdi hep ve normal bir kiloda doğdu bebekten yana endişen olmasın, yiyebildiğini ye çok zorlama kendini. Tadını çıkar hamileliğin :)

Kizlar bendeki agri birden rahime dondu ve regl geldi ya bebis vardi tutunmaya calisti lekelenmeler falan 5 gundur ama tutunamadi yada yasadiklarim hepsi psikolojikti bilemiyorum. Ama bugun adet geldigine gore 14. Gun yumurtlamayi dogru anlamisim oncesi o gun ve sonrasi iliski oldu ve olmadi kizlar. Umarim sizde tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…