Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Senin adete daha yok muydu erken olmadı mi

Evet doğru anlamışsın yumurtlamayı ama bence de dediğin gibi tutunamadı bebiş, ben bunda ilişkiye girmenin etkisi var mıdır diye merak etmeye başladım Yeşim ya, benimde dün ilişki oldu bugün regl geldi seninde öyle oldu, umarım öyle değildir geçen yıl ona dikkat ettiğim zamanlarda da hamilelik olmadı ama nebileyim aklıma takıldı, benim regl sökülemedi hala bu arada..

Yaa yeşimcim heyecanla takip ediyodum sizi üzüldüm suan gercekten tüm belirtilerin bebek içindi sanki neden bıyle oldu ya umutlar büşra ve diğerlerine kaldı bu ay bız agustosta sansımızı deneyelim bakalıö tekrar

Ben etkili oldugunu sanmiyorum ya oyle olsa doktorlar yapmayin derdi canim ya tamamen tesaduf. Varsir bubdada bir hayir ne diyelim Allahim dogru zamani biliyordur insallah kucagimizi bos birakmaz

Ben etkili oldugunu sanmiyorum ya oyle olsa doktorlar yapmayin derdi canim ya tamamen tesaduf. Varsir bubdada bir hayir ne diyelim Allahim dogru zamani biliyordur insallah kucagimizi bos birakmaz
Amin canım, vardır bir hayır, sağlıklı olsunlarda uygun zamanda gelsinler inş

Reactions: BYV
Kismet canim elden birsey gelmez hayirlisi boyleymis diyorum. Insallah kizlardan guzel haberler aliriz

Kızlar göbek kaldırma diye birşey duydunuz mu ben bu ay göbeğimi kaldırdım ve ovilasyon testi yaptım ve hamile kaldım

S Sibelll16 sibel sen daha once baktirdin dimi canim. Ayin 17sine randevu aldim kadin dogumdan. Regl 4 gunu okuyor ama bugunu tam saymazsam tam sokulme olmadi daha 3. Gunu hirminlara bakarlar mi? Ne deyim doktora nelere bakilmasi lazim kuzum bir soylermisin

Kızlar bugün hep gezdik
Yeni geldim eve, şöyle bi baktım ve yine haklı çıktım
Elif tabiki hamilesin, ben o değerlendirmeleri gördükten sonra tamam dedim bu kız kesin hamile
Çok şükür de haklı çıktım.
Gözümüz aydın kızlar, aramızdan bir kişi hamile çıktı şükürler olsun Rabbime

Yeşim, canım benim sen ben ve Sibel eğer hamile olsaydık az siliğin siliği bile olsa çizgi görürdük, bunu ilk gebeliğimde tecrübe edindim...
Bizden bir şey çıkmayacağı zaten belliydi.
Şimdi sen ve Sibel regl olduğunuza göre sıra bana geldi, zaten ped aldım bugün.
Yarından sonra gelir benimki de

Benim son denememdi canlarım, artık korunmaya geçiyoruz ve araba bakmaya başladık
Sizleri hep takipte olucam, inşallah güzel haberlerinizi önümüzdeki ay alıcam :)))

Konuyu B BYV sana devretmek istiyorum kuzum. Pc de kullandığın için tabloyu kolayca düzenlersin.
Olur değil mi?

Canım 2. Yada 3. Günü bakıyorlar alttan ultrasonla rahme ve yumurtalıklara bakıyor ve hazırda büyümeye başlayan yumurta var mı söylüyor, hormonlara bu yıl baktırmadım ama tsh lh fsh filan hepsi genel olarak kan tahliliyle bakılıyor, prolaktin 21. Günmüş galiba ona hiç baktırmadım ama süt hormonu o da önemli sormak lazım. Senin sütün gelmiş miydi bilmiyorum ama bana hap vermişlerdi önce gelmedi iki hafta sonra sağ göğsümden sıktıkça çıktı birkaç damla, o hormonun yüksekliği de hamileliğe engel olurmuş, amh bakıyorlar birde yumurta rezervi için ayrı bir ücret veriliyor sanırım ama ben ona hiç baktırmadım..

Canim hamile ilan ettin ki insallah oyledir. Biz de oyle cok yere gittik bugun acele acele girip yarisini okuyup yarisini okuyamiyorum,insallah tekrar test yapip haberleselim beraber,kizlar iyi varsiniz ve dertlerimi paylasiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…