Tamam canim yarin yapamazsam sali sabah yapayim ona gore hareket edeyimCanım çıkar herhalde ama sen yarın sabah bir de normal olanı yap bakalım silik çıkarsa gidersin kan vermeye..
Senin adete daha yok muydu erken olmadı miKizlar bendeki agri birden rahime dondu ve regl geldiya bebis vardi tutunmaya calisti lekelenmeler falan 5 gundur ama tutunamadi yada yasadiklarim hepsi psikolojikti bilemiyorum. Ama bugun adet geldigine gore 14. Gun yumurtlamayi dogru anlamisim oncesi o gun ve sonrasi iliski oldu ve olmadi kizlar. Umarim sizde tutar
Normalde dongum 28 gunde birdi canim 21 Temmuzda olmasi pazimdi ama bu ay erken yumurta oldu neden bilmiyorum. Ama yumurtadan 14 gun sonra regl gelir efsanesi gercek olduSenin adete daha yok muydu erken olmadı mi
Evet doğru anlamışsın yumurtlamayı ama bence de dediğin gibi tutunamadı bebiş, ben bunda ilişkiye girmenin etkisi var mıdır diye merak etmeye başladım Yeşim ya, benimde dün ilişki oldu bugün regl geldi seninde öyle oldu, umarım öyle değildir geçen yıl ona dikkat ettiğim zamanlarda da hamilelik olmadı ama nebileyim aklıma takıldı, benim regl sökülemedi hala bu arada..Kizlar bendeki agri birden rahime dondu ve regl geldiya bebis vardi tutunmaya calisti lekelenmeler falan 5 gundur ama tutunamadi yada yasadiklarim hepsi psikolojikti bilemiyorum. Ama bugun adet geldigine gore 14. Gun yumurtlamayi dogru anlamisim oncesi o gun ve sonrasi iliski oldu ve olmadi kizlar. Umarim sizde tutar
Yaa yeşimcim heyecanla takip ediyodum sizi üzüldüm suan gercekten tüm belirtilerin bebek içindi sanki neden bıyle oldu ya umutlar büşra ve diğerlerine kaldı bu ay bız agustosta sansımızı deneyelim bakalıö tekrarKizlar bendeki agri birden rahime dondu ve regl geldiya bebis vardi tutunmaya calisti lekelenmeler falan 5 gundur ama tutunamadi yada yasadiklarim hepsi psikolojikti bilemiyorum. Ama bugun adet geldigine gore 14. Gun yumurtlamayi dogru anlamisim oncesi o gun ve sonrasi iliski oldu ve olmadi kizlar. Umarim sizde tutar
Ben etkili oldugunu sanmiyorum ya oyle olsa doktorlar yapmayin derdi canim ya tamamen tesaduf. Varsir bubdada bir hayir ne diyelim Allahim dogru zamani biliyordur insallah kucagimizi bos birakmazEvet doğru anlamışsın yumurtlamayı ama bence de dediğin gibi tutunamadı bebiş, ben bunda ilişkiye girmenin etkisi var mıdır diye merak etmeye başladım Yeşim ya, benimde dün ilişki oldu bugün regl geldi seninde öyle oldu, umarım öyle değildir geçen yıl ona dikkat ettiğim zamanlarda da hamilelik olmadı ama nebileyim aklıma takıldı, benim regl sökülemedi hala bu arada..
Amin canım, vardır bir hayır, sağlıklı olsunlarda uygun zamanda gelsinler inşBen etkili oldugunu sanmiyorum ya oyle olsa doktorlar yapmayin derdi canim ya tamamen tesaduf. Varsir bubdada bir hayir ne diyelim Allahim dogru zamani biliyordur insallah kucagimizi bos birakmaz
Kismet canim elden birsey gelmez hayirlisi boyleymis diyorum. Insallah kizlardan guzel haberler alirizYaa yeşimcim heyecanla takip ediyodum sizi üzüldüm suan gercekten tüm belirtilerin bebek içindi sanki neden bıyle oldu ya umutlar büşra ve diğerlerine kaldı bu ay bız agustosta sansımızı deneyelim bakalıö tekrar
Ben kesinlikle goruyorumEki Görüntüle 2288931 Kizlar cok uzuldum ben ya, birimiz bari hamile olsaydik
Kizlar son kez atacam goruyor musunuz cizgi
Bende goruyorum gayette orda cizgi varEki Görüntüle 2288931 Kizlar cok uzuldum ben ya, birimiz bari hamile olsaydik
Ben de gördüm var, hadi bakalım sabah da yap kesinleşsinEki Görüntüle 2288931 Kizlar cok uzuldum ben ya, birimiz bari hamile olsaydik
Kismet canim elden birsey gelmez hayirlisi boyleymis diyorum. Insallah kizlardan guzel haberler aliriz
Ben gördüm hafif gölge gbi senin ne zamandı tarihin sen de mi Adet oldun yoksaEki Görüntüle 2288931 Kizlar cok uzuldum ben ya, birimiz bari hamile olsaydik
Valla bilmiyorum benim haberi okudu bayildi heraldeKız bu Büşra nerelerde acep ?
Canım 2. Yada 3. Günü bakıyorlar alttan ultrasonla rahme ve yumurtalıklara bakıyor ve hazırda büyümeye başlayan yumurta var mı söylüyor, hormonlara bu yıl baktırmadım ama tsh lh fsh filan hepsi genel olarak kan tahliliyle bakılıyor, prolaktin 21. Günmüş galiba ona hiç baktırmadım ama süt hormonu o da önemli sormak lazım. Senin sütün gelmiş miydi bilmiyorum ama bana hap vermişlerdi önce gelmedi iki hafta sonra sağ göğsümden sıktıkça çıktı birkaç damla, o hormonun yüksekliği de hamileliğe engel olurmuş, amh bakıyorlar birde yumurta rezervi için ayrı bir ücret veriliyor sanırım ama ben ona hiç baktırmadım..
Canim hamile ilan ettin ki insallah oyledir. Biz de oyle cok yere gittik bugun acele acele girip yarisini okuyup yarisini okuyamiyorum,insallah tekrar test yapip haberleselim beraber,kizlar iyi varsiniz ve dertlerimi paylasiyorsunuzKızlar bugün hep gezdik
Yeni geldim eve, şöyle bi baktım ve yine haklı çıktım
Elif tabiki hamilesin, ben o değerlendirmeleri gördükten sonra tamam dedim bu kız kesin hamile
Çok şükür de haklı çıktım.
Gözümüz aydın kızlar, aramızdan bir kişi hamile çıktı şükürler olsun Rabbime
Yeşim, canım benim sen ben ve Sibel eğer hamile olsaydık az siliğin siliği bile olsa çizgi görürdük, bunu ilk gebeliğimde tecrübe edindim...
Bizden bir şey çıkmayacağı zaten belliydi.
Şimdi sen ve Sibel regl olduğunuza göre sıra bana geldi, zaten ped aldım bugün.
Yarından sonra gelir benimki de
Benim son denememdi canlarım, artık korunmaya geçiyoruz ve araba bakmaya başladık
Sizleri hep takipte olucam, inşallah güzel haberlerinizi önümüzdeki ay alıcam :)))
Konuyu B BYV sana devretmek istiyorum kuzum. Pc de kullandığın için tabloyu kolayca düzenlersin.
Olur değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?