Benim 18 ya da 19 u canim dahaBen gördüm hafif gölge gbi senin ne zamandı tarihin sen de mi Adet oldun yoksa
Canımcım benimde Kasıma kaldı malumun deneme yapmayacağım için yogun şekilde girmem hamişliği tadan arkadaşlarımız daha sık girecektir onlardan birine devretsen yada Sibelcim sen denemelere devam edecekmisin yoksa aramı vereceksin senin için uygunsa sana devir yapsa olur mu?Kızlar bugün hep gezdik
Yeni geldim eve, şöyle bi baktım ve yine haklı çıktım
Elif tabiki hamilesin, ben o değerlendirmeleri gördükten sonra tamam dedim bu kız kesin hamile
Çok şükür de haklı çıktım.
Gözümüz aydın kızlar, aramızdan bir kişi hamile çıktı şükürler olsun Rabbime
Yeşim, canım benim sen ben ve Sibel eğer hamile olsaydık az siliğin siliği bile olsa çizgi görürdük, bunu ilk gebeliğimde tecrübe edindim...
Bizden bir şey çıkmayacağı zaten belliydi.
Şimdi sen ve Sibel regl olduğunuza göre sıra bana geldi, zaten ped aldım bugün.
Yarından sonra gelir benimki de
Benim son denememdi canlarım, artık korunmaya geçiyoruz ve araba bakmaya başladık
Sizleri hep takipte olucam, inşallah güzel haberlerinizi önümüzdeki ay alıcam :)))
Konuyu B BYV sana devretmek istiyorum kuzum. Pc de kullandığın için tabloyu kolayca düzenlersin.
Olur değil mi?
Canım 2. Yada 3. Günü bakıyorlar alttan ultrasonla rahme ve yumurtalıklara bakıyor ve hazırda büyümeye başlayan yumurta var mı söylüyor, hormonlara bu yıl baktırmadım ama tsh lh fsh filan hepsi genel olarak kan tahliliyle bakılıyor, prolaktin 21. Günmüş galiba ona hiç baktırmadım ama süt hormonu o da önemli sormak lazım. Senin sütün gelmiş miydi bilmiyorum ama bana hap vermişlerdi önce gelmedi iki hafta sonra sağ göğsümden sıktıkça çıktı birkaç damla, o hormonun yüksekliği de hamileliğe engel olurmuş, amh bakıyorlar birde yumurta rezervi için ayrı bir ücret veriliyor sanırım ama ben ona hiç baktırmadım..
Amiiinn canım benim Rabbim razı olsun...Canımcım benimde Kasıma kaldı malumun deneme yapmayacağım için yogun şekilde girmem hamişliği tadan arkadaşlarımız daha sık girecektir onlardan birine devretsen yada Sibelcim sen denemelere devam edecekmisin yoksa aramı vereceksin senin için uygunsa sana devir yapsa olur mu?
Bende ped almamıştım ne kadar eminsem gelmeyeceğindendolapları aradım bir tane ped buldum Allahtan varla yok arası birşey geliyor yoğun değil. Günlük pedlede idare edebilecek şekilde Sabah ilk iş almak olacak canım.
Araban şimdiden hayırlı olsun canım kazasız belasız mutlu günlerde kullanmak nasip etsin
Canım ben Temmuzda annemlerde ve tatilde olacağımızdan ara verip ağustosta devam edeceğim ama pcden hiç giremiyorum ve tablodan filan hiç anlamam ki ben, zaten haftasonundan itibaren evde olmayacağımdan sık giremem herhalde. Daha aktif ve anlayan biri yok mudur ki :)Canımcım benimde Kasıma kaldı malumun deneme yapmayacağım için yogun şekilde girmem hamişliği tadan arkadaşlarımız daha sık girecektir onlardan birine devretsen yada Sibelcim sen denemelere devam edecekmisin yoksa aramı vereceksin senin için uygunsa sana devir yapsa olur mu?
Bende ped almamıştım ne kadar eminsem gelmeyeceğindendolapları aradım bir tane ped buldum Allahtan varla yok arası birşey geliyor yoğun değil. Günlük pedlede idare edebilecek şekilde Sabah ilk iş almak olacak canım.
Araban şimdiden hayırlı olsun canım kazasız belasız mutlu günlerde kullanmak nasip etsin
Canım yok süt gelmemişti bende yada ben farketmedim bilmiyorum bir ilaçta verdiler antibiyotik ve çok kanamam oldu diye kan ilacı vermişlerdi sadece . Bir gideyim bakayım inşallah zamanı tutar. Birşey varsada tedaviye başlarım en azından. İnşallah birşey yoktur ama aklıma takılan birşey var. Şimdi benim doğumdan sonra plasenta ayrılmadı canlı canlı kürtaj oldu sonrada kanamam durmadı falan balon takıldı. Neyse taburcu oldum10 gün Sonra durdu bitti ve yeniden başladı benim özel doktora gittim parça kalmış tekrar kürtaj olman lazım dedi. Sonra benim kürtaj yapan doktora gittim bir süre daha bekleyelim dedi eğer kendiliğinden durmazsa ozaman kürtajı düşünelim rahmin çok inceldi ve henüz çocuğun yok yeniden kürtaj olursa riskli demişti ve bir süre sonra kendiliğinden durdu ve adet düzene girdi bende bir daha gitmedim şimdi yumurtayıda tutturmaya rağmen olmayınca birde bukadar belirtiye tutunamadı acaba sorularına rahimde birşey mi oldu acaba sorusu geliyorİnşallah birşey yoktur ama bir gidip baktırmakta fayda var sanırım.
Yeşim çok üzüldüm,Ben etkili oldugunu sanmiyorum ya oyle olsa doktorlar yapmayin derdi canim ya tamamen tesaduf. Varsir bubdada bir hayir ne diyelim Allahim dogru zamani biliyordur insallah kucagimizi bos birakmaz
Bence var ama keşke bu sabah yapsaydın daha belirgin çıkardıEki Görüntüle 2289037 kizlar bugun gece yaptigim normal gebelik testim,, sizce var mi
Gece 3 du canim tuvalete kalkinca yaptim yarin sabah son testim var onu yapip kan vereyim insallah, vardir canim. Hepimiz hayirli haberler alalimBence var ama keşke bu sabah yapsaydın daha belirgin çıkardı
Evet bnde goruyorum var hayirli olsun diğer testi yapınca da at burayaEki Görüntüle 2289037 kizlar bugun gece yaptigim normal gebelik testim,, sizce var mi
Insallah canim atarim yapinca bakalim insalalh vardir heveslenmek istemiyorumEvet bnde goruyorum var hayirli olsun diğer testi yapınca da at buraya
Senin daha varmis bata,nasil degerlendirdin nelere yaptin canimEvet bnde goruyorum var hayirli olsun diğer testi yapınca da at buraya
Bu ayın 14.15.günü degerlendirdim bugunu ve yarini da degerlendircem tutsun insallah bu ay bakalim sen nasıl degerlendirdinSenin daha varmis bata,nasil degerlendirdin nelere yaptin canim
Yumurtlama da piki persembe gunu gordum ben persembe ve cumartesi sabahi degerlendirmistik, yumurta olusup catlayana kadar gunasiri oldu hemen hemen ama yumurtadan sonra devam etmedikBu ayın 14.15.günü degerlendirdim bugunu ve yarini da degerlendircem tutsun insallah bu ay bakalim sen nasıl degerlendirdin
Benim de midem bulanir adet olacagimda hepKizlar Günaydi ama ben pek iyi degilim ya(
bulantim falan da cok var yani, mide yanmam bulanti. yani 5 inde ovu olmus olsa, Türkiyedeyken, o dönemler gögüslerim ciddi acimaya balamisti, 20 si civari adet gelecek demek oluyo bu. Ya ben gercekten bi yumurta takibi yaptircam galba ben hic ovu testinde pik de görmedim su pahalilardan kullandim ya hep. Ya dandik testlerden alip hergün idrarda bakcam pik var mi diye bikmadan usanmadan 20 gun, ya da bilmiyorum anlamiyorumAdet olmaya yakin da mide yanmasi ve bulanti oluyo iste bende.. Baska böyle seyler yasayan var mi?
Bnde yumurta da piki göreme kadar günaşırı oldu 14.gün pik oldu bu iki günde devam etcem Insallah tutar bu ay sen de kan ver sağlıklı ilerlersinYumurtlama da piki persembe gunu gordum ben persembe ve cumartesi sabahi degerlendirmistik, yumurta olusup catlayana kadar gunasiri oldu hemen hemen ama yumurtadan sonra devam etmedik
Canımm üzülme inşallah zamanı geldiğinde olacak anlattıklarından sanki olmuş ama tutunamamış gibi geldi bana da sağlıksız bebek tutunamamış demekki sağlıkla tutunsun gelsin bebeğin canım üzülme valla benim kafam karışık ben yumurtlama pik falan görmedim testlerde 2 ay hep yumurtlama günlerine denk getirdim olmayınca demekki diyorum adet öncesi hemen mi yumurtluyorum her şey karışık hesap kitap tutmuyor sanki en güzeli bırakmak kafaya takmamak 2. Kızım 5 olmadı takip ettim doktora gittim olmuyo dedim üzüldüm sonra aman be dedim olursa olur olmazsa olmaz psikolojiyi düzelttim o ay oldu hakkımızda hayırlısını versin AllahKizlar bendeki agri birden rahime dondu ve regl geldiya bebis vardi tutunmaya calisti lekelenmeler falan 5 gundur ama tutunamadi yada yasadiklarim hepsi psikolojikti bilemiyorum. Ama bugun adet geldigine gore 14. Gun yumurtlamayi dogru anlamisim oncesi o gun ve sonrasi iliski oldu ve olmadi kizlar. Umarim sizde tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?