Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımcım benimde Kasıma kaldı malumun deneme yapmayacağım için yogun şekilde girmem hamişliği tadan arkadaşlarımız daha sık girecektir onlardan birine devretsen yada Sibelcim sen denemelere devam edecekmisin yoksa aramı vereceksin senin için uygunsa sana devir yapsa olur mu?

Bende ped almamıştım ne kadar eminsem gelmeyeceğinden dolapları aradım bir tane ped buldum Allahtan varla yok arası birşey geliyor yoğun değil. Günlük pedlede idare edebilecek şekilde Sabah ilk iş almak olacak canım.

Araban şimdiden hayırlı olsun canım kazasız belasız mutlu günlerde kullanmak nasip etsin

Canım yok süt gelmemişti bende yada ben farketmedim bilmiyorum bir ilaçta verdiler antibiyotik ve çok kanamam oldu diye kan ilacı vermişlerdi sadece . Bir gideyim bakayım inşallah zamanı tutar. Birşey varsada tedaviye başlarım en azından. İnşallah birşey yoktur ama aklıma takılan birşey var. Şimdi benim doğumdan sonra plasenta ayrılmadı canlı canlı kürtaj oldu sonrada kanamam durmadı falan balon takıldı. Neyse taburcu oldum10 gün Sonra durdu bitti ve yeniden başladı benim özel doktora gittim parça kalmış tekrar kürtaj olman lazım dedi. Sonra benim kürtaj yapan doktora gittim bir süre daha bekleyelim dedi eğer kendiliğinden durmazsa ozaman kürtajı düşünelim rahmin çok inceldi ve henüz çocuğun yok yeniden kürtaj olursa riskli demişti ve bir süre sonra kendiliğinden durdu ve adet düzene girdi bende bir daha gitmedim şimdi yumurtayıda tutturmaya rağmen olmayınca birde bukadar belirtiye tutunamadı acaba sorularına rahimde birşey mi oldu acaba sorusu geliyor İnşallah birşey yoktur ama bir gidip baktırmakta fayda var sanırım.

Amiiinn canım benim Rabbim razı olsun...

O zaman S Sibelll16 ilgilenebilirsen sana devredeyim kuzum.

Canım ben Temmuzda annemlerde ve tatilde olacağımızdan ara verip ağustosta devam edeceğim ama pcden hiç giremiyorum ve tablodan filan hiç anlamam ki ben, zaten haftasonundan itibaren evde olmayacağımdan sık giremem herhalde. Daha aktif ve anlayan biri yok mudur ki :)

Son düzenleme:

Olabilir canım bilmiyorum ki benim de aklıma takılıyor, benimde sezaryen sırasında rahim kendini toparlayamamış ve operasyon uzun sürmüş bir işlem daha yaptık demişti doktor, sonra kendi doktorum bir sorun yok dedi ama benim aklıma takıldı rahimde bir sıkıntı mı oldu sonradan diye zaten tek yumurtalığım var ve onda da küçük kistlerim varmış kontrol ettirmek lazım tabi önlem alınır en azından..

Kizlar Günaydi ama ben pek iyi degilim ya(
bulantim falan da cok var yani, mide yanmam bulanti. yani 5 inde ovu olmus olsa, Türkiyedeyken, o dönemler gögüslerim ciddi acimaya balamisti, 20 si civari adet gelecek demek oluyo bu. Ya ben gercekten bi yumurta takibi yaptircam galba ben hic ovu testinde pik de görmedim su pahalilardan kullandim ya hep. Ya dandik testlerden alip hergün idrarda bakcam pik var mi diye bikmadan usanmadan 20 gun, ya da bilmiyorum anlamiyorum Adet olmaya yakin da mide yanmasi ve bulanti oluyo iste bende.. Baska böyle seyler yasayan var mi?

Bu ayın 14.15.günü degerlendirdim bugunu ve yarini da degerlendircem tutsun insallah bu ay bakalim sen nasıl degerlendirdin
Yumurtlama da piki persembe gunu gordum ben persembe ve cumartesi sabahi degerlendirmistik, yumurta olusup catlayana kadar gunasiri oldu hemen hemen ama yumurtadan sonra devam etmedik

Be
Benim de midem bulanir adet olacagimda hep

Yumurtlama da piki persembe gunu gordum ben persembe ve cumartesi sabahi degerlendirmistik, yumurta olusup catlayana kadar gunasiri oldu hemen hemen ama yumurtadan sonra devam etmedik
Bnde yumurta da piki göreme kadar günaşırı oldu 14.gün pik oldu bu iki günde devam etcem Insallah tutar bu ay sen de kan ver sağlıklı ilerlersin

Canımm üzülme inşallah zamanı geldiğinde olacak anlattıklarından sanki olmuş ama tutunamamış gibi geldi bana da sağlıksız bebek tutunamamış demekki sağlıkla tutunsun gelsin bebeğin canım üzülme valla benim kafam karışık ben yumurtlama pik falan görmedim testlerde 2 ay hep yumurtlama günlerine denk getirdim olmayınca demekki diyorum adet öncesi hemen mi yumurtluyorum her şey karışık hesap kitap tutmuyor sanki en güzeli bırakmak kafaya takmamak 2. Kızım 5 olmadı takip ettim doktora gittim olmuyo dedim üzüldüm sonra aman be dedim olursa olur olmazsa olmaz psikolojiyi düzelttim o ay oldu hakkımızda hayırlısını versin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…