- 16 Mayıs 2012
- 324
- 237
- 103
Çok silik görüyorum bende de çıkmıştı kurıyunca falan tüm belirtiler vardı 2 gün gecikmeyle adet olmuştum ama senin hemen çıktıysa vardır bence iki kızımda da çok çok silik testlerle hamile olduğumu öğrenmiştimEki Görüntüle 2288931 Kizlar cok uzuldum ben ya, birimiz bari hamile olsaydik
Kizlar son kez atacam goruyor musunuz cizgi
Canım ben de koyulaşma falan yok ovulasyon testlerinde valla hiçbir şey anlamadım 11i ya da 12 siydi teldeki programlarda hala yapıyorum geç mi yumurtlama olacak diye ama t çizgisi çok açık renk akşam üstü bir daha yapıcam ben artık adet sonrası hemen yunurtladım bu ay diye düşünüyorumBu ayın 14.15.günü degerlendirdim bugunu ve yarini da degerlendircem tutsun insallah bu ay bakalim sen nasıl degerlendirdin
kiz elif nazlandin nazlandin yok dedin uzuldunEki Görüntüle 2289037 kizlar bugun gece yaptigim normal gebelik testim,, sizce var mi
Canim 10 dakika icinde cikti hemen hemenÇok silik görüyorum bende de çıkmıştı kurıyunca falan tüm belirtiler vardı 2 gün gecikmeyle adet olmuştum ama senin hemen çıktıysa vardır bence iki kızımda da çok çok silik testlerle hamile olduğumu öğrenmiştim
Yaa oyle deme hala yok gibi geliyor banakiz elif nazlandin nazlandin yok dedin uzuldunbak gordun mu dedik sana hepimiz yelkenleri suya indirme diye hayirli olsun tatlim bal gibi bebis var
Bilemiyorum ki sen yine de her ihtimale karşı gün aşırı ilişki yapsaydın buda benim ki siliklesmi miCanım ben de koyulaşma falan yok ovulasyon testlerinde valla hiçbir şey anlamadım 11i ya da 12 siydi teldeki programlarda hala yapıyorum geç mi yumurtlama olacak diye ama t çizgisi çok açık renk akşam üstü bir daha yapıcam ben artık adet sonrası hemen yunurtladım bu ay diye düşünüyorum
var var merak etme hemen kan ver de yaz sonucu bakalimYaa oyle deme hala yok gibi geliyor banainsallah kan vereyim de sonuca gore inanacam
Siliklesmeye baslamia canim benim de oyle oldu sonraki teste tamamen silikdiBilemiyorum ki sen yine de her ihtimale karşı gün aşırı ilişki yapsaydın buda benim ki siliklesmi mi
Tamam canim yazarim insallah verincevar var merak etme hemen kan ver de yaz sonucu bakalim
Silikleşmiş sanki evetBilemiyorum ki sen yine de her ihtimale karşı gün aşırı ilişki yapsaydın buda benim ki siliklesmi mi
Ben de diyorumki canım yumurtlama günleri olsaydı sıvı takibi et etme yine de koyu çıkardı baya ama benimkiler hep silikBilemiyorum ki sen yine de her ihtimale karşı gün aşırı ilişki yapsaydın buda benim ki siliklesmi mi
Yesimcim bi doktora mi gorunsen acabKizlar gunaydin kafayi yiyecegim
Dun kan geldi regl oldum dedim ped koydum aksam 6 gibi ve pet sabaha tertemiz uyandim
Canim adetin 2. gunu gitsen hormonlarina da bakilirdi iste, tsh lh, fsh, amh, prolaktin, E2 var bi de. bunlara bakiyorlar genelde. Benim hepsi gayet normal ama adetlerim duzensiz ve gebelik de olusmuyor.@Sibelll16 sibel sen daha once baktirdin dimi canim. Ayin 17sine randevu aldim kadin dogumdan. Regl 4 gunu okuyor ama bugunu tam saymazsam tam sokulme olmadi daha 3. Gunu hirminlara bakarlar mi? Ne deyim doktora nelere bakilmasi lazim kuzum bir soylermisin
Yesimcim bi doktora mi gorunsen acab
Valla kizlar 17sine randevu aldim doktordan ne var ne yok soyler butun herseye baktiracagim.Canim adetin 2. gunu gitsen hormonlarina da bakilirdi iste, tsh lh, fsh, amh, prolaktin, E2 var bi de. bunlara bakiyorlar genelde. Benim hepsi gayet normal ama adetlerim duzensiz ve gebelik de olusmuyor.
Bence var hadi gözünüz aydınEki Görüntüle 2289037 kizlar bugun gece yaptigim normal gebelik testim,, sizce var mi
Var gibi geldi banaValla kizlar 17sine randevu aldim doktordan ne var ne yok soyler butun herseye baktiracagim.
Birde sabah kalktim 18 saattir pede birsey gelmedigini gorunce test yaptim yeniden ve yine golge gibi cizgi vardi. Hatta esimede gosterdim. Dunkunde gorememisti ama eve bugun cok hafif bir cizgi var goruyorum dedi. Ozaman az hamilesin diye dalga gecti benimle.
Bakin yeni testi atiyorum. Golge gibi iki yuvarlak seyin tam sag bitiminde goruyormusunuz
Canım çizgi çok silik var görünüyor kan testi yaptırsan kesin sonuçValla kizlar 17sine randevu aldim doktordan ne var ne yok soyler butun herseye baktiracagim.
Birde sabah kalktim 18 saattir pede birsey gelmedigini gorunce test yaptim yeniden ve yine golge gibi cizgi vardi. Hatta esimede gosterdim. Dunkunde gorememisti ama eve bugun cok hafif bir cizgi var goruyorum dedi. Ozaman az hamilesin diye dalga gecti benimle.
Bakin yeni testi atiyorum. Golge gibi iki yuvarlak seyin tam sag bitiminde goruyormusunuz
Canim var gibi gercekten,peki bu cizgi kac dakika sonra ciktiValla kizlar 17sine randevu aldim doktordan ne var ne yok soyler butun herseye baktiracagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?