Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2288931 Kizlar cok uzuldum ben ya, birimiz bari hamile olsaydik
Kizlar son kez atacam goruyor musunuz cizgi
Çok silik görüyorum bende de çıkmıştı kurıyunca falan tüm belirtiler vardı 2 gün gecikmeyle adet olmuştum ama senin hemen çıktıysa vardır bence iki kızımda da çok çok silik testlerle hamile olduğumu öğrenmiştim

Bu ayın 14.15.günü degerlendirdim bugunu ve yarini da degerlendircem tutsun insallah bu ay bakalim sen nasıl degerlendirdin
Canım ben de koyulaşma falan yok ovulasyon testlerinde valla hiçbir şey anlamadım 11i ya da 12 siydi teldeki programlarda hala yapıyorum geç mi yumurtlama olacak diye ama t çizgisi çok açık renk akşam üstü bir daha yapıcam ben artık adet sonrası hemen yunurtladım bu ay diye düşünüyorum

Bilemiyorum ki sen yine de her ihtimale karşı gün aşırı ilişki yapsaydın buda benim ki siliklesmi mi

Eklentiler

• 20190715_100916.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 46
Bilemiyorum ki sen yine de her ihtimale karşı gün aşırı ilişki yapsaydın buda benim ki siliklesmi mi
Silikleşmiş sanki evet
Canım biz bu ay 3. Çocuk fikrinden vazgeçmiştik o yüzden gün aşırı falan hiç Bi şekilde korunmasız ilişki olmasın demiştim adet sonrası tehlikeli gün değil diye Bi kere korunmasız ilişki oldu.
Ovulasyon testlerini almıştım ben de yumurtlamam hangi zamanda oluyor diye yine de merak edip yapıyordum takvimde gösteren yumurtlama gösteren günlerde de lh hiç koyu olmayınca erken mi yumurtluyorum acaba dedim adet sonrası korunmasız tek ilişkiden Bi de hamile kalırmışım istemem dediğim ay

Kizlar gunaydin kafayi yiyecegim
Dun kan geldi regl oldum dedim ped koydum aksam 6 gibi ve pet sabaha tertemiz uyandim

Canim adetin 2. gunu gitsen hormonlarina da bakilirdi iste, tsh lh, fsh, amh, prolaktin, E2 var bi de. bunlara bakiyorlar genelde. Benim hepsi gayet normal ama adetlerim duzensiz ve gebelik de olusmuyor.

Yesimcim bi doktora mi gorunsen acab
Canim adetin 2. gunu gitsen hormonlarina da bakilirdi iste, tsh lh, fsh, amh, prolaktin, E2 var bi de. bunlara bakiyorlar genelde. Benim hepsi gayet normal ama adetlerim duzensiz ve gebelik de olusmuyor.
Valla kizlar 17sine randevu aldim doktordan ne var ne yok soyler butun herseye baktiracagim.
Birde sabah kalktim 18 saattir pede birsey gelmedigini gorunce test yaptim yeniden ve yine golge gibi cizgi vardi. Hatta esimede gosterdim. Dunkunde gorememisti ama eve bugun cok hafif bir cizgi var goruyorum dedi. Ozaman az hamilesin diye dalga gecti benimle.
Bakin yeni testi atiyorum. Golge gibi iki yuvarlak seyin tam sag bitiminde goruyormusunuz

Eklentiler

• IMG-20190715-WA0004.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 70
Var gibi geldi bana

Slm arkadaşlar cumartesi betamı 257 öğrenmiştim pazar akşamı önden kahverengi sonra açık kırmızı gibi lekelenmem oldu korktum acile gittim. Tekrar kana bakıldı 455 olmuş betam.
Alttan muayene etti kadın doğumcu ama herşey için çok erken dedi kese de bebek de görünmez zaten daha dedi. Adet başlamış olabilir yerleşme kanaması olabilir bişey diyemem dedi 2 gün sonra bi daha kontrol olursun dedi. Bi ilaç vermicenz mi dedim ortada bişey yok ki dedi
Şimdi az biraz kahve leke ve sol kasık ağrısı devam ediyor ama hafif...

Canım çizgi çok silik var görünüyor kan testi yaptırsan kesin sonuç

Canim var gibi gercekten,peki bu cizgi kac dakika sonra cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…