Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sanki silik var gibi, bugün reglin devamı gelmediyse dünkü yerleşme olabilir, benimki baya baya geliyor mesela, biraz daha bekle olmazsa kan testi yaptırırsın

Canım sanki silik var gibi, bugün reglin devamı gelmediyse dünkü yerleşme olabilir, benimki baya baya geliyor mesela, biraz daha bekle olmazsa kan testi yaptırırsın
Yok canım dün akşam üzeri kırmızı kan gelince dedim oldum ped koydum bugün 12 de uyandım direk baktım tertemiz testi yaptım işte sonuç. Ne düşüneceğim bilemedim yerleşmede kırmızı olmaz diyorlar ama gelen giden yok. Bugün sadece tuvaletten sonra bir defa kahverengi akıntı oldu okadar.

Kızlar tahmini ovulasyon sonrası 9. Günüm erken gebelik testi negatif.. ovulasyon gününden emin olup da 9 günden daha geç sürede öğrenen var mı?

Yerleşme kanamasını açık pembe veya kahverengi gelir diye biliyorum kan mi versen keske emin olsak çünkü senin adete var baya adet değilse ne bu

Yerleşme kanamasını açık pembe veya kahverengi gelir diye biliyorum kan mi versen keske emin olsak çünkü senin adete var baya adet değilse ne bu
Valla kuzum Çarşambaya randevu aldım doktordan neyse öğreneceğim artık. Bu arada burda okadar kadın var belki benzer bir şey yaşayan vardır diye konu açtım ama yazan yok

Valla kuzum Çarşambaya randevu aldım doktordan neyse öğreneceğim artık. Bu arada burda okadar kadın var belki benzer bir şey yaşayan vardır diye konu açtım ama yazan yok
Aynen ama ben gölge gbi gördüm Insallah vardır nasıl degelendirmistin sen bu ayi

Aynen ama ben gölge gbi gördüm Insallah vardır nasıl degelendirmistin sen bu ayi
Kuzum 30 ovu oldu 29-30-1 hemen regl sonrasıydı zaten birden bende ovu etkisimi nedir sürekli canım istedi normalde hayatta isteyen ben olmam

Bunun için devlete gitmek yerine özele gitseydin daha fazla ilgilenirlerdi canım her ihtimale karşı ilaç falan verebilirlerdi. İmkanı varsa yarın özel bir doktora gitsen hem kafanda rahatlar

Bunun için devlete gitmek yerine özele gitseydin daha fazla ilgilenirlerdi canım her ihtimale karşı ilaç falan verebilirlerdi. İmkanı varsa yarın özel bir doktora gitsen hem kafanda rahatlar
Özelin aciline gittim önce tatil ya doktor yok gelmez dediler ararız dediğini yaparz sadece dediler en azından eğitm araştırma hastanesinde nöbetçikadoğumcu olur dediler oraya gittim

YA tahmini yumurtalama dönemimde haftada bir münasebete sokamadigim esimin son 5 gündür dibimden ayrilmamasi ve günasiri iliski yasamamiz:)) bizde bi adetten hemen sonra bi de adetten hemen önceki hafta günasiri iliski oluyor, biz yilarca bosa korunmusuz ya:) Hic takilma yok istedigi an bosaliyor valla:) Benim esi doktora götürmek gerek:))) Ben nasi bi sinyal veriyosam yumurtlama dönemi istemiyor adam arkadas:)

Olurda adet öncesi veya sonrası yumurtlarsan tutar o zaman :) Zaten senin düzensiz olduğu için belli olmaz yani olur mu olur :) hadi inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…