Bence var hadi gözünüz aydın ☺
Ilk 5 icinde canimCanim var gibi gercekten,peki bu cizgi kac dakika sonra cikti
Lekelenme var diye yaptirmak istemedim canim hem biraz cizgi koyulasmadan ama zaten carsamba randevu var canim bakarlar oradaCanım çizgi çok silik var görünüyor kan testi yaptırsan kesin sonuç
Canım sanki silik var gibi, bugün reglin devamı gelmediyse dünkü yerleşme olabilir, benimki baya baya geliyor mesela, biraz daha bekle olmazsa kan testi yaptırırsınValla kizlar 17sine randevu aldim doktordan ne var ne yok soyler butun herseye baktiracagim.
Birde sabah kalktim 18 saattir pede birsey gelmedigini gorunce test yaptim yeniden ve yine golge gibi cizgi vardi. Hatta esimede gosterdim. Dunkunde gorememisti ama eve bugun cok hafif bir cizgi var goruyorum dedi. Ozaman az hamilesin diye dalga gecti benimle.
Bakin yeni testi atiyorum. Golge gibi iki yuvarlak seyin tam sag bitiminde goruyormusunuz
Yok canım dün akşam üzeri kırmızı kan gelince dedim oldum ped koydum bugün 12 de uyandım direk baktım tertemiz testi yaptım işte sonuç. Ne düşüneceğim bilemedim yerleşmede kırmızı olmaz diyorlar ama gelen giden yok. Bugün sadece tuvaletten sonra bir defa kahverengi akıntı oldu okadar.Canım sanki silik var gibi, bugün reglin devamı gelmediyse dünkü yerleşme olabilir, benimki baya baya geliyor mesela, biraz daha bekle olmazsa kan testi yaptırırsın
Yerleşme kanamasını açık pembe veya kahverengi gelir diye biliyorum kan mi versen keske emin olsak çünkü senin adete var baya adet değilse ne buYok canım dün akşam üzeri kırmızı kan gelince dedim oldum ped koydum bugün 12 de uyandım direk baktım tertemiz testi yaptım işte sonuç. Ne düşüneceğim bilemedim yerleşmede kırmızı olmaz diyorlar ama gelen giden yok. Bugün sadece tuvaletten sonra bir defa kahverengi akıntı oldu okadar.
Boşver o zaman yapma akışına birakBen de diyorumki canım yumurtlama günleri olsaydı sıvı takibi et etme yine de koyu çıkardı baya ama benimkiler hep silik
Valla kuzum Çarşambaya randevu aldım doktordan neyse öğreneceğim artık. Bu arada burda okadar kadın var belki benzer bir şey yaşayan vardır diye konu açtım ama yazan yokYerleşme kanamasını açık pembe veya kahverengi gelir diye biliyorum kan mi versen keske emin olsak çünkü senin adete var baya adet değilse ne bu
Aynen ama ben gölge gbi gördüm Insallah vardır nasıl degelendirmistin sen bu ayiValla kuzum Çarşambaya randevu aldım doktordan neyse öğreneceğim artık. Bu arada burda okadar kadın var belki benzer bir şey yaşayan vardır diye konu açtım ama yazan yok
Kuzum 30 ovu oldu 29-30-1 hemen regl sonrasıydı zaten birden bende ovu etkisimi nedir sürekli canım istedi normalde hayatta isteyen ben olmamAynen ama ben gölge gbi gördüm Insallah vardır nasıl degelendirmistin sen bu ayi
Doktora gittin mi canım?2 gündür kahverengi pas gibi akıntım geliyor betam yükseliyor ama çok erken ben de tedirginim
Dün acile gittim kadın doğumcu baktı alttan ultrasnla hiç bişey yok kese bebek daha çok erken zaten görünmez dedi beta 2000lere gelirse kese görünürmüş.. ilaç da vermedi beklicen 2 gün sonra kontrole gel dediDoktora gittin mi canım?
Bunun için devlete gitmek yerine özele gitseydin daha fazla ilgilenirlerdi canım her ihtimale karşı ilaç falan verebilirlerdi. İmkanı varsa yarın özel bir doktora gitsen hem kafanda rahatlarDün acile gittim kadın doğumcu baktı alttan ultrasnla hiç bişey yok kese bebek daha çok erken zaten görünmez dedi beta 2000lere gelirse kese görünürmüş.. ilaç da vermedi beklicen 2 gün sonra kontrole gel dedi
Özelin aciline gittim önce tatil ya doktor yok gelmez dediler ararız dediğini yaparz sadece dediler en azından eğitm araştırma hastanesinde nöbetçikadoğumcu olur dediler oraya gittimBunun için devlete gitmek yerine özele gitseydin daha fazla ilgilenirlerdi canım her ihtimale karşı ilaç falan verebilirlerdi. İmkanı varsa yarın özel bir doktora gitsen hem kafanda rahatlar
Olurda adet öncesi veya sonrası yumurtlarsan tutar o zaman :) Zaten senin düzensiz olduğu için belli olmaz yani olur mu olur :) hadi inşYA tahmini yumurtalama dönemimde haftada bir münasebete sokamadigim esimin son 5 gündür dibimden ayrilmamasi ve günasiri iliski yasamamiz:)) bizde bi adetten hemen sonra bi de adetten hemen önceki hafta günasiri iliski oluyor, biz yilarca bosa korunmusuz ya:) Hic takilma yok istedigi an bosaliyor valla:) Benim esi doktora götürmek gerek:))) Ben nasi bi sinyal veriyosam yumurtlama dönemi istemiyor adam arkadas:)
insallah canim ya. insallah:)Olurda adet öncesi veya sonrası yumurtlarsan tutar o zaman :) Zaten senin düzensiz olduğu için belli olmaz yani olur mu olur :) hadi inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?