- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Evet cnm hormon sıkıntılıysa hanıle kalamayabılırsın etkıler onun tedavısını ol bıran once dr angıtGünaydın kızlar. Tiroit sorunu olan var mı. Benim tiroitler çalışmadığı için hergün ilaç kullanıyorum ama acaba dozu yetmiyor mu artık.. Hamile kalamamayı ona bağlamaya başladım. Sağlık ocağında bir tahlil yaptırıp özellikle tsh a baktırmak lazım. Hamile kalabilmek için 2 buçuğun üstünde olmaması gerekiyormuş.
Aynen canım bi gidiyim ben.Evet cnm hormon sıkıntılıysa hanıle kalamayabılırsın etkıler onun tedavısını ol bıran once dr angıt
Hoşgeldin canımcım. Gözün aydın :)) adet gününe kaç kala test yaptın. Bide yumurtlama tarihini biliyorsan kaçıncı günü testte çıktı.Merhaba arkadaslar, rabbim cok bekletmeden herseke saglikli evlatlar nasip etsin insallah, hamilelerinde saglikla kucagina almasini nasip etsinbende 3 yillik bekleyis ardindan dun ogrendim hamile oldugumu oyle zor ki beklemek rabbim yasatmasn kimseye
Canim tesekkur ederim rabbim herkese nasip etsin insallahHoşgeldin canımcım. Gözün aydın :)) adet gününe kaç kala test yaptın. Bide yumurtlama tarihini biliyorsan kaçıncı günü testte çıktı.
Benim yumurtlama da 13 mayıs :) ama bende çıkmadı canımcım. Olsa çıkardı dün sabah. Ne güzel ya çok beklemişsin ama sabrın sonu selamet olmuş :)) Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah. Amin.Canim tesekkur ederim rabbim herkese nasip etsin insallahadetime 2 gun kala test yaptm canim o zaman cikti yumurtlamadan 12 gun gecmisti 13 mayis yumutlama tarihim oncesinde cikarmiydi bilmiyorm daha once yapmadm
Benim de arkadaştan farkli degil diyecegim.Günaydın kızlar. Tiroit sorunu olan var mı. Benim tiroitler çalışmadığı için hergün ilaç kullanıyorum ama acaba dozu yetmiyor mu artık.. Hamile kalamamayı ona bağlamaya başladım. Sağlık ocağında bir tahlil yaptırıp özellikle tsh a baktırmak lazım. Hamile kalabilmek için 2 buçuğun üstünde olmaması gerekiyormuş.
11 de cok sılık cıkardı tam zamanında yapmıssın cnm tbr ederım bızlerede dua etCanim tesekkur ederim rabbim herkese nasip etsin insallahadetime 2 gun kala test yaptm canim o zaman cikti yumurtlamadan 12 gun gecmisti 13 mayis yumutlama tarihim oncesinde cikarmiydi bilmiyorm daha once yapmadm
Peki testi yapinca resmini cekmismiydin hemen.Canim tesekkur ederim rabbim herkese nasip etsin insallahadetime 2 gun kala test yaptm canim o zaman cikti yumurtlamadan 12 gun gecmisti 13 mayis yumutlama tarihim oncesinde cikarmiydi bilmiyorm daha once yapmadm
Canim benim evet cok bekledm ama sonu iyi olsunda insallah cok tesekkur ederimBenim yumurtlama da 13 mayıs :) ama bende çıkmadı canımcım. Olsa çıkardı dün sabah. Ne güzel ya çok beklemişsin ama sabrın sonu selamet olmuş :)) Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah. Amin.
Etmezmiyim canim hep ediyorm cok zor beklemek oyle iyi bliyorm ki hep dualarimdasiniz11 de cok sılık cıkardı tam zamanında yapmıssın cnm tbr ederım bızlerede dua et
Cektim canim bu sekilde cikti benimPeki testi yapinca resmini cekmismiydin hemen.
Cektiysen buraya atar misin.
Ikinci cizginin 12.gunde hangi şekilde ciktigini merak ediyorum da.
Tamam canimcim,tsk ler.Cektim canim bu sekilde cikti benim
Olur diye biliyorum,nadir de olsa yorumlardan aklimda kalmis. Gec yumurtlayan erken yumurtlayan var. Sen lh mi yaptin,cif cizgi mi cikti ?Adete bir hafta kala hatta 2 3 gun kala yumurtlama olur mu yasayan var mı
Baya baya c ye yaklasmis renk.Kızlar ovü testi yaptım da şimdi. her geçen gün koyulaşıyor sanki. Adetim gelene kadar umudum bitmeyecek belli.. Ben de böyleyim işte
İyi yapmışsınız dinlenin biraz bir şey olmaz :)) bana gündüz uykusu hiç yaramaz. Kötü hissediyorum uyursam. Bi tane gebelik testim var. Yarın sabah ilk idrarla yaparım. Belim de ağrımaya başladı bugün. Adet geleceği için de olabilir bilemiyorum.Baya baya c ye yaklasmis renk.
Hcg alma sansin yokmu canim,
Bu arada kizimla uyuyakalmisim kac saattir yeni uyandim
Hayır ben 3 aydır ovulasyon takip ediyorum hıc koyulasmadı 14. Gun oncesı ve sonrasında ve akıntı da olmadı hıc adete cok yakın akıntı artıyor acaba dedim o donemde mi yumurtluyorum cunku test o donemde daha koyu cıkıyor ama tam pik olmuyorTamam canimcim,tsk ler.
Olur diye biliyorum,nadir de olsa yorumlardan aklimda kalmis. Gec yumurtlayan erken yumurtlayan var. Sen lh mi yaptin,cif cizgi mi cikti ?
Amin canım inşallah sana da bayram hediyesi olur bebişin.Merhaba kızlar,
Bende beklemedeyim 3 Haziran bat tarihi Mayısta hapı bıraktım. Bekleyen herkesin gönlüne göre olsun inşallah. Belli olanlarında sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?