Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet cnm hormon sıkıntılıysa hanıle kalamayabılırsın etkıler onun tedavısını ol bıran once dr angıt

Hoşgeldin canımcım. Gözün aydın :)) adet gününe kaç kala test yaptın. Bide yumurtlama tarihini biliyorsan kaçıncı günü testte çıktı.

Hoşgeldin canımcım. Gözün aydın :)) adet gününe kaç kala test yaptın. Bide yumurtlama tarihini biliyorsan kaçıncı günü testte çıktı.
Canim tesekkur ederim rabbim herkese nasip etsin insallah adetime 2 gun kala test yaptm canim o zaman cikti yumurtlamadan 12 gun gecmisti 13 mayis yumutlama tarihim oncesinde cikarmiydi bilmiyorm daha once yapmadm

Canim tesekkur ederim rabbim herkese nasip etsin insallah adetime 2 gun kala test yaptm canim o zaman cikti yumurtlamadan 12 gun gecmisti 13 mayis yumutlama tarihim oncesinde cikarmiydi bilmiyorm daha once yapmadm
Benim yumurtlama da 13 mayıs :) ama bende çıkmadı canımcım. Olsa çıkardı dün sabah. Ne güzel ya çok beklemişsin ama sabrın sonu selamet olmuş :)) Rabbim sağlıkla doğmasını nasip etsin inşallah. Amin.

Benim de arkadaştan farkli degil diyecegim.
Kesinlikle bi kan verip baktir degerlerine.
Mcks

11 de cok sılık cıkardı tam zamanında yapmıssın cnm tbr ederım bızlerede dua et

Peki testi yapinca resmini cekmismiydin hemen.
Cektiysen buraya atar misin.
Ikinci cizginin 12.gunde hangi şekilde ciktigini merak ediyorum da.

Canim benim evet cok bekledm ama sonu iyi olsunda insallah cok tesekkur ederim oyle umutsuzlanma hemen herkesin degisir cikacagi gun belki senin gec geciyodur idrar beta da herkese gore degisiklik gosteriyo bliyosn adet bitene kadar kotu dusunme canim rabbim nasip etsn insallah

Adete bir hafta kala hatta 2 3 gun kala yumurtlama olur mu yasayan var mı

Kızlar ovü testi yaptım da şimdi. her geçen gün koyulaşıyor sanki. Adetim gelene kadar umudum bitmeyecek belli.. Ben de böyleyim işte

Eklentiler

• IMG_20190525_154521.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 57
Kızlar ovü testi yaptım da şimdi. her geçen gün koyulaşıyor sanki. Adetim gelene kadar umudum bitmeyecek belli.. Ben de böyleyim işte
Baya baya c ye yaklasmis renk.
Hcg alma sansin yokmu canim,
Bu arada kizimla uyuyakalmisim kac saattir yeni uyandim

Baya baya c ye yaklasmis renk.
Hcg alma sansin yokmu canim,
Bu arada kizimla uyuyakalmisim kac saattir yeni uyandim
İyi yapmışsınız dinlenin biraz bir şey olmaz :)) bana gündüz uykusu hiç yaramaz. Kötü hissediyorum uyursam. Bi tane gebelik testim var. Yarın sabah ilk idrarla yaparım. Belim de ağrımaya başladı bugün. Adet geleceği için de olabilir bilemiyorum.

Tamam canimcim,tsk ler.

Olur diye biliyorum,nadir de olsa yorumlardan aklimda kalmis. Gec yumurtlayan erken yumurtlayan var. Sen lh mi yaptin,cif cizgi mi cikti ?
Hayır ben 3 aydır ovulasyon takip ediyorum hıc koyulasmadı 14. Gun oncesı ve sonrasında ve akıntı da olmadı hıc adete cok yakın akıntı artıyor acaba dedim o donemde mi yumurtluyorum cunku test o donemde daha koyu cıkıyor ama tam pik olmuyor

Merhaba kızlar,

Bende beklemedeyim 3 Haziran bat tarihi Mayısta hapı bıraktım. Bekleyen herkesin gönlüne göre olsun inşallah. Belli olanlarında sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin.
Amin canım inşallah sana da bayram hediyesi olur bebişin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…