Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlaaar bugün cok sessizsiniz hayrola? gerci dun de yetisemedim ben size dagildim gittim yaa. B BYV naaptin en son durum ne? ya ben ne zaman tutunma kanamasi mi diye dusunsem bi adeti hep o adet kanama leke seklinde kaldi ve 30 gun sonra gercek adet gördüm ve yumurtlama tekrar olmadi, kendini direk böyle sartlama o da bozuyor duzeni

Canim is yerindeyim calisiyorum yarin 11:30da randevum var doktora gidecegim ne oldugu cikar ortaya insallah. Simdi sadece peceteye silince gelen bir kahverengilik var.

Tesekkurler kizlar,Allah razi olsun, 2 aydir olmayinca hic olmayacak gibi gelmisti bana,ovulasyon testi kullandim ben simdi iyikide kullanmisim diyorum

Kizlar merhaba,ogleden sonra kan verdim deger 43 cikti,saskinim adete 2 gun var

Ahh be kuzum isminle musemmasin bir garipsin yaa okadar cizgi gorduk gebesin dedik al sana iste tescillendi Allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Benim de kahverengili ara sıra az kanlı lekem az az oluyor. Kan aldırmaktan kollarım morardı.
Beta hcg
cumartesi 257
Pazar 455
Salı 983 çıktı
Daha çok erken 4+2 bugün doktora da gitmedim bakalım..

Tesekkurler kizlar,Allah razi olsun, 2 aydir olmayinca hic olmayacak gibi gelmisti bana,ovulasyon testi kullandim ben simdi iyikide kullanmisim diyorum

Hangi günleri değerlendirdiniz acaba ben de ovulasyon testi kullandım bu ay merakla sonucu bekliyorum

Bende iki aydır denedim olmadı bu ay da denedim bakalm nedense bana da olmuycak gbi geliyor deniyorum ama öyle ümitli değilim nedense ilk zamandaki heyecanım yok kesin yine olmaz diyorum

Benim de kahverengili ara sıra az kanlı lekem az az oluyor. Kan aldırmaktan kollarım morardı.
Beta hcg
cumartesi 257
Pazar 455
Salı 983 çıktı
Daha çok erken 4+2 bugün doktora da gitmedim bakalım..
Masallah degerin guzel artmis kuzum ama bir doktora git mutlaka erken deme hcg gebelik varki artiyor kese gorunmez erken falan dedi deme ilac versinler sonradan uzulme allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…