Adetim bittikten sonra ovulasyon testinde koyulasma ve silik cizgi gorene kadar 2 veya 3gune degerlendirdik canim,koyulasmayi persembe gece gordum o gun sabah ve ctesi sabah olduHangi günleri değerlendirdiniz acaba ben de ovulasyon testi kullandım bu ay merakla sonucu bekliyorum
Adetim bittikten sonra ovulasyon testinde koyulasma ve silik cizgi gorene kadar 2 veya 3gune degerlendirdik canim,koyulasmayi persembe gece gordum o gun sabah ve ctesi sabah oldu
27 temmuz benim ki de bakalm ne olcak24 temmuz. Senin ne zaman
27 temmuz benim ki de bakalm ne olcak
Sagol cnm gidecem artıkMasallah degerin guzel artmis kuzum ama bir doktora git mutlaka erken deme hcg gebelik varki artiyor kese gorunmez erken falan dedi deme ilac versinler sonradan uzulme allah korusun
Teşekkürler inşallah cnmMasallah degelerin iyi haftaya git istersen doktora
Canım hayırlı olsun, çok sevindim:)Kizlar merhaba,ogleden sonra kan verdim deger 43 cikti,saskinim adete 2 gun var
Canim senin sokuldu mu ne var ne yok?Canım hayırlı olsun, çok sevindim:)
Söküldü canım baya geliyor normal, 3. Gün bugün birkaç güne biter :)Canim senin sokuldu mu ne var ne yok?
Hayirlisi canim. Benimde ne oldugum yarin ortaya cikacak insallah. 11:30da randevum var.Söküldü canım baya geliyor normal, 3. Gün bugün birkaç güne biter :)
Hadi bakalım hayırlı haberle gel inş bi sıkıntı yoktur..Hayirlisi canim. Benimde ne oldugum yarin ortaya cikacak insallah. 11:30da randevum var.
Amin canim insallah.Hadi bakalım hayırlı haberle gel inş bi sıkıntı yoktur..
Valla bi ceee deyip kaçıyor, geziyor yine galiba :)busra1tan kuzum nerelerdesin. Ne var ne yok bir ses ver son durum nedir?
Kesin araba bakiyordurValla bi ceee deyip kaçıyor, geziyor yine galiba :)
Hadı hayırlı olsunKizlar merhaba,ogleden sonra kan verdim deger 43 cikti,saskinim adete 2 gun var
Nası 4+2 o yaaa, benim 4+2 de değerim 195di, ha 5+2 diyince yanlış anlaşılmasın aslında ogün sat tan 42 gün sonraydı . Gebeliğe göre 4+2 imiş.Benim de kahverengili ara sıra az kanlı lekem az az oluyor. Kan aldırmaktan kollarım morardı.
Beta hcg
cumartesi 257
Pazar 455
Salı 983 çıktı
Daha çok erken 4+2 bugün doktora da gitmedim bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?