Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ilk benim daha canim da biraz sabirsilandim,haklisin

Kızlar yaaa bat ımı 22 ağustos olarak kim değiştiriyor? Yani neymiş, ben soğan kürü kullanmıyosam düzenim 37 imiş, bu 3. 37 oldu, ve bende akıntı başladıktan 3 gün sora yumurta çatlıyomuş, eğer eşim istanbula gitmeden önceki gece benle birlikte olsaymış yüzde 20 ihtimal varmış, ama yine yumurta çatlamadan 4 gün önce son ilişki olmuş oluyor ihtimal zaten 0. Yani ben ekimden beri korunmayıp bir kere bile ihtimal dahiline yakın günlerde ilişki yaşayamamış oluyorum tam bir efsane takvim metoduyla benim kadar efektif korunabilen yoktur yani

Canım senin işin zor, ben çözemedim yani sen 23. Gün mü yumurtluyorsun? 20li günlerde ilişkiyi iki güne bir yapsan olmuyor mu, senin adam da evde durmuyor galiba:)

B BYV
S Sibelll16

Canlarım iyiyim, işe döndüm.
Sizler napıyorsunuz :)

@KARABATAK_ kuzum konuyu kime devredicez bilemiyorum..
Sen en azından hamilesin, konuyu sana devredeyim, ne diyorsun?
Ben artık pek buralarda olamayacağım kuzum.
Belki sizlerle başka bir zaman diliminde karşılaşırız.
Hepinizi çok seviyorum :)

Sen konuyu boşver geldimi kırmızı? sen devredemeden hala bir ümit hamile olduğu öğreneceğiz diye ümit ediyorum içimden

Niye buralarda olmayacaksın kız, arada bakarsın yine, hemen de bıraktın bizi :)

Sen konuyu boşver geldimi kırmızı? sen devredemeden hala bir ümit hamile olduğu öğreneceğiz diye ümit ediyorum içimden
Yok kuzum daha gelmedi.
Ben erken yumurtladığımı düşünüyordum ama öyle olmadı mı nedir... Perşembe bat, yarın olmazsa perşembe gelir ama yarına gelir herhalde. Ped koydum iki gündür bekliyorum

Reactions: BYV
Niye buralarda olmayacaksın kız, arada bakarsın yine, hemen de bıraktın bizi :)
Kuzum ya kişiden kişiye değişir belki ama ben sürekli hamilelik ile ilgili şeyler okumaktan ötürü kendi kendimi strese soktum. Biraz uzak kalmak istiyorum ama sizi de merak ederim tabiki gelir bakarım, güzel haberinizi okurum. Ama önceki kadar var olamam artık..

Yok kuzum daha gelmedi.
Ben erken yumurtladığımı düşünüyordum ama öyle olmadı mı nedir... Perşembe bat, yarın olmazsa perşembe gelir ama yarına gelir herhalde. Ped koydum iki gündür bekliyorum

Ped koydum diyor birde yaa Allahım benim aklımı koru evrene resmen ben gebe değilim diyor

Derhal çıkar o pedi oradan. Çok kızdım alacaktım konuyu vazgeçtim sen burada hamileyim diye geleceksin

Ped koydum diyor birde yaa Allahım benim aklımı koru evrene resmen ben gebe değilim diyor

Derhal çıkar o pedi oradan. Çok kızdım alacaktım konuyu vazgeçtim sen burada hamileyim diye geleceksin
İmkansız kız
6 aydır yapıyorum ben o testleri.
3 gün kala çıkmadığı her ay ben regl oldum.

Kazen
Konuyu @YesimV arkadaşıma devreder misin?

İmkansız kız

Kazen
İmkansız diye birşey yok, geç yumurtladıysan çıkmaz daha canım ped koyup beklemek nedir sende bir alemsin :)

İmkansız kız

Kazen

Yaa varya şuanda yanımda olsa çenemden kurtulamazdın söyleyim yani birde hemen emrivaki yapmış yazmış hemen kazene İstersen bir yıldır yap Allah ol dedimi olur belki geç döllendi. Allahım ne olursun ol de

Yaa varya şuanda yanımda olsa çenemden kurtulamazdın söyleyim yani birde hemen emrivaki yapmış yazmış hemen kazene İstersen bir yıldır yap Allah ol dedimi olur belki geç döllendi. Allahım ne olursun ol de
Napıyım canımcım hayırlısını istedik her zaman, özellikle eşim öyle dua etti hep.
Hayırlı olan buymuş.
Regl gelince yazcam buraya

Reactions: BYV
İmkansız diye birşey yok, geç yumurtladıysan çıkmaz daha canım ped koyup beklemek nedir sende bir alemsin :)
Kız ben hep öyle yapıyorum, regle 3 kala ped koyar beklerim. Bi anda geliyor çamaşır kirleniyor, işyerinde rezillik çekiyorum sonra. Bekle ki akşam olsun eve gidip çamaşır değiştiriyim

Çok üzüyorsun sen beni
Üzülme kuzum.
Bazen bizim şer gördüğümüz aslında hayırdır.
Aslında ben de hayırlısının bu olduğuna inanıyorum.
Sadece ilk oğluma çok kolay sahip olabildiğimi ve ne kadar çok şükretmem gerektiğini anladım....
Rabbim sana da nasip etsin en en enn kısa zamanda inşallah. Amin..

Merhaba canım.
Konuyu kime devredeceğin bir onemi yok aslinda kazen alsin bitsin bu devir.
On yazi ve listeyi de sildin mi tamamdir bu iş.
Topic kendi kendini idare eder,
Yazmak isteyenler oldugu müddetçe tabiki.

Ben seni sıkı takipte olacağım.

Benim bazı sıkıntılarım var, zaten olmasada malum kaçak girip hizlica okuyup cikiyorum.

Insallah hamile olduğunu ogrenenler hayırlısıyla kucagina alir.
Insallah hamile olmak icin uğraşanlarda en hayirli zamanda mujdeyi alırlar.

Herkes Allah a emanet

Sen de Allah'a emanet ol canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…