Günaydın, evet 11 demişti galiba.. yazar o çıkınca :)Günaydın kızlar Yeşim Napti acaba 11 de miydi randevusu merak ettim valla
Günaydın taze annecikGunaydin
Yumurtlama gunu muydu dun canimGünaydın taze annecikben dünü degelendiremedim eşim mesaiye kaldı geç geldi
Senin çocuğun kaç yaşında ki?Kizlar yaa ben de dogumdan sonra ilk kez agrili adet oluyorum , cok sastim yani, hic olmamisti hep anlamadan olurudm, acaba cörekotu mu yapti ki bunu? ya da 2 ay hayitotu hapi alip 2 hafta once biraktim ya ondan mi oldu ki? ergenlikte bi kadin dogum doktoruna sormustum, bazen agrili oluyo bazen agrisiz nedne diye, bana sey demisti, kadinalr her ay gercekten yumurtlamayabilirmis, yumurtaldigi ay agri olma ihtimali daha yuksek demisti. goguslerimdeki süt de daha 2 hafta önce gitti, acaba yeni mi basladi bende yumurtlama olabilir mi yav?
32 aylik, ama zaten 10 aylikken adet baslamisti, 20, aya kadar 2 ayda bi falan oldum, 20. ayda emzirmeyi birakinca 6 ay 32 gunde oldum hep sifir agrim oldu. sonra iste duzenler bozulduSenin çocuğun kaç yaşında ki?
Yeşim sen öyle deyince hatırladım ben hamileyken de bel ve vajina ağrısı oluyordu ya doktor rahmin kasılıyor demişti o zaman nedenini anlayamamıştı sonradan anladık ki bebek sağlıksız olduğundan rahim onu atmaya çalışıyordu, şimdiki kasılmaları nedeni ne acaba ya benim tahmini yumurtlama sonrası bitmedi o ağrılar, kafama takıldı bak!Kizlar simdi cikti doktordan kan verdim yari cikacakmis sonuclar hormonlara prolaktine birsey daha dedi onlara bakacagim dedi. 16mm yumurtam varmis. Rahim inceymis gebelik yok yani iki defa kurtaj olmussun olabilir bu ara kanama dedi. Yarin sonuclarina bakalim dedi. 2 kurtajtan sonra 1 yil gebe kalamazsan rahim filmi dedi falan. Rahim kanamayi duydurmak icin kendini kasiyor 9 yuzden bel kasik agrin dedi.
Kız küçükmüş ya senin oğlun daha, ne diye stres yapıp adet düzenini bozdun, emmeyi bıraktığı gibi mi başladın çalışmalara, ben o zamanlar başlasam kendimi kasmazdım hemen olurdu herhalde, yaşın mı büyük senin niye acele ediyosun ?32 aylik, ama zaten 10 aylikken adet baslamisti, 20, aya kadar 2 ayda bi falan oldum, 20. ayda emzirmeyi birakinca 6 ay 32 gunde oldum hep sifir agrim oldu. sonra iste duzenler bozuldu
Bende bilmiyorum ama hemen degerlendirdimYeşim sen öyle deyince hatırladım ben hamileyken de bel ve vajina ağrısı oluyordu ya doktor rahmin kasılıyor demişti o zaman nedenini anlayamamıştı sonradan anladık ki bebek sağlıksız olduğundan rahim onu atmaya çalışıyordu, şimdiki kasılmaları nedeni ne acaba ya benim tahmini yumurtlama sonrası bitmedi o ağrılar, kafama takıldı bak!
Sen tam olarak regl olmadığına göre bu neyin yumurtası kız 16mm birkaç güne çatlar bence :)
Kiz sen sut daha yeni gitti diyorsun. Sut koruyor olmasin sen baktirdinmi degerlerineKizlar yaa ben de dogumdan sonra ilk kez agrili adet oluyorum , cok sastim yani, hic olmamisti hep anlamadan olurudm, acaba cörekotu mu yapti ki bunu? ya da 2 ay hayitotu hapi alip 2 hafta once biraktim ya ondan mi oldu ki? ergenlikte bi kadin dogum doktoruna sormustum, bazen agrili oluyo bazen agrisiz nedne diye, bana sey demisti, kadinalr her ay gercekten yumurtlamayabilirmis, yumurtaldigi ay agri olma ihtimali daha yuksek demisti. goguslerimdeki süt de daha 2 hafta önce gitti, acaba yeni mi basladi bende yumurtlama olabilir mi yav?
Kız ne ara değerlendirdin Allah iyiliğini versinBende bilmiyorum ama hemen degerlendirdimyarin doktora soracagim kac gune catlar ne zaman adet olurum falan diye. Bu arada doktoru cok sevdim guzel yuzlu ve ilgiliydi bilgi falan verdi. Devlette zor boyle doktor. Insallah hormonlarda falan bir sorun yoktur. Kac gune catlar acaba merak icindeyim. Birde neden erken yumurta oldugu sormustum hemen regl sonrasi olabilir ona takilma dedi. Normapde 21Temmuz bat tarihiydi yine ona falan denk gelecek galiba yumurta.
Hastaneden eve geldim ise gitmedim. 2de yemekten sonra gidecegim. Kayibiraderde sabah cikti Ankaraya toplantiya gidince rahat rahatKız ne ara değerlendirdin Allah iyiliğini versinBenim yumurta da 11. Gün olmuş ya, seninki daha erken oluyor. Bu ay biz annemlere sonra tatile filan gideceğiz aradaki 9. Ve 10. günden sonra taa 16. Değerlendirebiliriz bakalım tutacak mı ümitsiz bir ay olacak ama iki üç deneme olacak elden geldikçe, sen iki güne bir başla bence, ben bile heyecanlandım bak :)
Yok canm 14.gün pik oldu 15.gün devam etti 16.gün hafif silikti yani pazratsi günü oldu som iliski bugün de olsa yumurta yaşamaz o kadarYumurtlama gunu muydu dun canim
Sperm 72 saat icerde canli kalabiliyormus canim. Icerdekilerden insallah dollenmistir.Yok canm 14.gün pik oldu 15.gün devam etti 16.gün hafif silikti yani pazratsi günü oldu som iliski bugün de olsa yumurta yaşamaz o kadarama bugün testim baya silik çıkmış
Kız senin kocan evde mi? Ay annemlerde nasıl yapayım banyo filan sıkıntı, rahat edemem utanırım. Tatile geçtiğimizde de geç olacak, bir ihtimal 10. Gün sabah deneyeceğim evden çıkmadan, nasip canım napayım yaa hem kayınvalidelere hem annemlere gideceğiz ikisinde de olmaz yani.. erken gelmeseydi tatile yetişecektik ama işte bilemiyorum yumurtlama da belli olmuyorHastaneden eve geldim ise gitmedim. 2de yemekten sonra gidecegim. Kayibiraderde sabah cikti Ankaraya toplantiya gidince rahat rahatyarinda sonuclar temiz ciksin insallah. Kacirma kiz firsat yaratin annenlerde olsa ne olcak 2 dk hizli hizli heyecan olur hem
ya basta istemiyoduk, bi hafta gecince emzirmeyi birakali esim de ben de cocuk istedigimizi fark ettik bianda, folik aside basladim ilk 3 ay korunmadik ama denemedik de zaten isimdeki deneme sürecim bitsin istedim, esim de hep is seyahatlerindeydi hic denk gelmedi. sonra artik dedim aralikta oglan 2 yasinda oluyor arti tam niyetlenelim, sogan kürü yaptim, ama yarim yapabildim ve 50 gun adte olmadim, sonraki ay oluruna biraktim 40 gunde oldum, (yine esimin is seyahatine denk gelmis oldu yumurtlama), benim eskiden de 35-40 arasiydi duzenim yillarca. sonraki ay yine sogan kuru yaptim ama bu sefer tam 63 gun olmadim adet, bu arada 15 kisi falan gebe kaldi, gelip bana söylüyor falan, bu durum gerdi beni galiba. ardindan yine 40 gunde adet oldum, onda da ovu takibi yapiyordum, 2 gun arada atlamisim yani atladim dediim tukurukle mikroskoptan baktim kacirmisim ben ovuyu, 40 gunde adet geldi. Simdi de 37 de oldum ve yine yumurtlamadan 4 gun önce son iliski olmus Türkiyedeydim. Yasim 32 ama iki cocuk degil gönlümdeki...Kız küçükmüş ya senin oğlun daha, ne diye stres yapıp adet düzenini bozdun, emmeyi bıraktığı gibi mi başladın çalışmalara, ben o zamanlar başlasam kendimi kasmazdım hemen olurdu herhalde, yaşın mı büyük senin niye acele ediyosun ?
ben de ona güvenirken son iliskiden tam 3,5 gun sonra yumurtamin catlamis olmasina ne denir? kader sanirimSperm 72 saat icerde canli kalabiliyormus canim. Icerdekilerden insallah dollenmistir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?