Benim de öyle oluyor ağustosta bayram kayınvalidegile gidicez tam o döneme geliyor yumurtlamam eyulde de benim ailemle tatile cikcaz o zaman da o döneme geliyor yani temmuz Insallah tutar diyorum bakalmKız senin kocan evde mi? Ay annemlerde nasıl yapayım banyo filan sıkıntı, rahat edemem utanırım. Tatile geçtiğimizde de geç olacak, bir ihtimal 10. Gün sabah deneyeceğim evden çıkmadan, nasip canım napayım yaa hem kayınvalidelere hem annemlere gideceğiz ikisinde de olmaz yani.. erken gelmeseydi tatile yetişecektik ama işte bilemiyorum yumurtlama da belli olmuyor
Canim,benim piki gordukten sonra tek iliski oldu,persembe sabah degerlendirdik aksamina pik olmustu bi de cumartesi sabah oldu,o kadar. Oyle arka arkaya filan degerlendiremedik yaniYok canm 14.gün pik oldu 15.gün devam etti 16.gün hafif silikti yani pazratsi günü oldu som iliski bugün de olsa yumurta yaşamaz o kadarama bugün testim baya silik çıkmış
Benim de arka arkaya üç gün oldu ama benim pik uzun sürüyor nedenseCanim,benim piki gordukten sonra tek iliski oldu,persembe sabah degerlendirdik aksamina pik olmustu bi de cumartesi sabah oldu,o kadar. Oyle arka arkaya filan degerlendiremedik yani
ay kiz unuttum ya! ben dun doktora onu dicektim ya! prolaktinine bakilsin dedi Kagan Kocatepe gecen hafta unuttum söylemeyi ofKiz sen sut daha yeni gitti diyorsun. Sut koruyor olmasin sen baktirdinmi degerlerine
Benim de oyle olacakti Agustosta evde olmayacaktik,nasip Allah buyuk hayirli zamanda insallahBenim de öyle oluyor ağustosta bayram kayınvalidegile gidicez tam o döneme geliyor yumurtlamam eyulde de benim ailemle tatile cikcaz o zaman da o döneme geliyor yani temmuz Insallah tutar diyorum bakalm
Insallah benim de oyle olur yaBenim de oyle olacakti Agustosta evde olmayacaktik,nasip Allah buyuk hayirli zamanda insallah
Benim de sadece bu ay uygun değil ağustos bayram sonuna denk geliyor evdeyiz Eylül filan misafir gelen giden olmazsa gayet uygunuz bakalım ovü testi deneyeyim diyorum yumurtluyor muyum yumurtlamıyor muyum anlamam lazım :)Benim de öyle oluyor ağustosta bayram kayınvalidegile gidicez tam o döneme geliyor yumurtlamam eyulde de benim ailemle tatile cikcaz o zaman da o döneme geliyor yani temmuz Insallah tutar diyorum bakalm
Kız boşver o 11 aylık bebekle hamile kalan ne hallere düşecek zorluk çekecek ben onları görünce halime seviniyorum bazen :)) benim etrafımda da hamileler var bazen içim sıkılıyor hele yeni duyduğumda ama onlarınki de şıp diye olmamıştır diye düşünüyorum:)ay kiz unuttum ya! ben dun doktora onu dicektim ya! prolaktinine bakilsin dedi Kagan Kocatepe gecen hafta unuttum söylemeyi ofama süt gitti artik yoktur, hos annem abimi emzirirken bana gebe kalmis, 2 arkadasim da daha 11 aylikken cocuklari emzirriken gebe kaldirlar ama herkesin vucudu bir degil ki. Ben aslen 3 yas arayla istiyordum hakket ya, sirf cevremdeki herkesin geeb kalisiyla kudurdum delirdim
Valla bu bahsettiklerim doğurdu da ikinci de 11 aylık oldu 3. Yü yapma çalışmalarına geçti vallaKız boşver o 11 aylık bebekle hamile kalan ne hallere düşecek zorluk çekecek ben onları görünce halime seviniyorum bazen :)) benim etrafımda da hamileler var bazen içim sıkılıyor hele yeni duyduğumda ama onlarınki de şıp diye olmamıştır diye düşünüyorum:)
Yok hiç benlik şeyler değil bunlar, ne sabır varmış millette arkadaşValla bu bahsettiklerim doğurdu da ikinci de 11 aylık oldu 3. Yü yapma çalışmalarına geçti valla
sen kac yasindaydin?Yok hiç benlik şeyler değil bunlar, ne sabır varmış millette arkadaş
Ben 30 yaşındayım canım geçen mayısta doğsaydı bebeğim belki birkaç yıl sonra düşünebilirdim küçük bir ihtimal, eşim 3 istiyordu çünkü ama şimdi daha fazla kestirtmeyeceğim kendimi sezaryen olunca 2. Olsun sağlıklı sıhhatli yeter, çocuk sayısı arttıkça insanın endişesi korkusu da artıyor bence, daha küçükler büyüyünce dertler de büyüyor, benim de annemle kayınvalidem baktı 3 yaşına kadar ama zorla yani sonra kreşe başladı rezil oldu çocuğum erken yaşta sosyalleşecek diye, ev hanımı olsam olur ama çalışan anne zor bence kafam beynim duruyor bazen okul ev çocuk yani kaça bölüneyim bir çocukta cortladım yani hemde çok rahat bir çocuk olmasına rağmen, bebek özlemi ve kızımın kardeş isteği olmasa ikinciyi bile yapmayacağım nerdeyse:)sen kac yasindaydin?
ya arkadasim cok cocuk istiyor, daha iki oglu var kizi da olmadi, bir de ikinci evliligi, ya bir de inanir misin ilk oglu inanilmaz zordu ona ragmen yapti ben cok sasirmistim, ikinci cok kolay bi cocuk varligini kimse fark etmedi, kadin 37 yasinda ama en fazla daha 2 cocuk yapabilir. E bir de anane dede diplerinde, esi de homeofis calisiyor, is seyahatlerinde de anane dede kizkardes falan hep destek, Ben olsam ben de isterdim ki, ben burda yapayalnizim kimsem yok, esim hem uzak calisiyor hem bir de uni okuyor online, o da uzak, sinavlara gidiyor derslere gidiyor, bi de ben calisiyorum , ama bu kadar zor sartlara ragmen istiyorum ya, ama ikiz olmasin hep 2-3 senede bir olsun yoksa bas edemem. Ama bak daha olmadi iste, demek ki dagina göre kar geliyor herkese,
Ben de aksine yuvaya bayiliyorum , ocak basi artik ufaklarin bölümünden büyüklere gececek oglum , dün onun icin oryantasyon vardi, ay dedim iyi ki var yuva, orda ne kadar cok sey ögreniyor, ben ögretmeye kalksam hayatta sallamazken orda herseyi kapiyor, ogreniyor, yiyor iciyor, kavga etmeyi kaybetmeyi ögreniyor, benim de cok hosuma gidiyor, 11 ay evde baktim bir günde 3 kere disari cikarip milletle bulusturmazsam bana saatlerce agliyordu o sebeple cok rahatim, Bi de benim oglum kücükken cok zordu be gülüm, beni cok daraltti, 2 yastan sora rahatladi aa dedim cocuk dedigin sey bu muymus pammuk sekeri gibi bisiymis ne guzel seymis annelikd erken, bana anneligi gec tattirdi benim velet, ondan dolayi cok ister oldum belkiBen 30 yaşındayım canım geçen mayısta doğsaydı bebeğim belki birkaç yıl sonra düşünebilirdim küçük bir ihtimal, eşim 3 istiyordu çünkü ama şimdi daha fazla kestirtmeyeceğim kendimi sezaryen olunca 2. Olsun sağlıklı sıhhatli yeter, çocuk sayısı arttıkça insanın endişesi korkusu da artıyor bence, daha küçükler büyüyünce dertler de büyüyor, benim de annemle kayınvalidem baktı 3 yaşına kadar ama zorla yani sonra kreşe başladı rezil oldu çocuğum erken yaşta sosyalleşecek diye, ev hanımı olsam olur ama çalışan anne zor bence kafam beynim duruyor bazen okul ev çocuk yani kaça bölüneyim bir çocukta cortladım yani hemde çok rahat bir çocuk olmasına rağmen, bebek özlemi ve kızımın kardeş isteği olmasa ikinciyi bile yapmayacağım nerdeyse:)
Benim kızım asosyaldi anane ve babanneyle büyüdüğü için yaşıtlarıyla oynamıyordu, konuşuyordu ama ürkek bir çocuktu o açıdan iyi oldu alıştı ama alışma sürecinde her gün ağladı yüreğim ezildi onu okula bırakırken çalıştığıma lanet ettim oturup çocuğumu büyütsem dedim ama daha da sosyalleşmezdi başla türlü, her çocuk farklı canım yaa fıtratı zaten sakin bir de annemler emanet çocuk diye dur kızım ay kızım diye tümden korkuttular bişey olmasın diye merakını isteğini körelttiler, daha yeni açılıyor çocuğum. Onlara baktırmak istemediğimden ama kendimde en fazla 1,5-2 yıl bakacağımdan iki çocuk yeter bana, Allah nasip ederse tabi..Ben de aksine yuvaya bayiliyorum , ocak basi artik ufaklarin bölümünden büyüklere gececek oglum , dün onun icin oryantasyon vardi, ay dedim iyi ki var yuva, orda ne kadar cok sey ögreniyor, ben ögretmeye kalksam hayatta sallamazken orda herseyi kapiyor, ogreniyor, yiyor iciyor, kavga etmeyi kaybetmeyi ögreniyor, benim de cok hosuma gidiyor, 11 ay evde baktim bir günde 3 kere disari cikarip milletle bulusturmazsam bana saatlerce agliyordu o sebeple cok rahatim, Bi de benim oglum kücükken cok zordu be gülüm, beni cok daraltti, 2 yastan sora rahatladi aa dedim cocuk dedigin sey bu muymus pammuk sekeri gibi bisiymis ne guzel seymis annelikd erken, bana anneligi gec tattirdi benim velet, ondan dolayi cok ister oldum belki
Yeşim hcg niye 0.63 normalde hep 0,1 çıkarKizlar sonuclar cikmis. Horminoar falan sanki normalEki Görüntüle 2289918 Eki Görüntüle 2289919
Olabilir canm bol bol dinlen ilk üç ay kritik dönem oluyor düşük riski fazla diye dinlenmene bak farklı bir kanama olurda git doktoraKızlar bide böyle bişey yaşayan varmı soruyum cumartesi gece az Bi. Lekelenme oldu doktora gittim progeston verdi bugüne kadar bişi yoktu şimdi yine azıcık leke geldi yine gittim doktora keseyi gördü gayet iyi dedi düşük yapmıyorsun dedi bu neden olur
Tsh ını çok beğendim vallaKizlar sonuclar cikmis. Horminoar falan sanki normalEki Görüntüle 2289918 Eki Görüntüle 2289919
O ne olaki troid hormonu dedikleri seymi?Tsh ını çok beğendim valladarısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?