Gecen haftada 0.44 tu canim en az 5 olmadiktan sonra bir ise yaramiyorYeşim hcg niye 0.63 normalde hep 0,1 çıkar
Geçmişolsun tam 4+0 da bende de oldu ama bana progestan vermedi kese falan yok ortada daha oluşmaz dedi az az devam ediyor bekliyorum yatıyorum öle 3 gün olduKızlar bide böyle bişey yaşayan varmı soruyum cumartesi gece az Bi. Lekelenme oldu doktora gittim progeston verdi bugüne kadar bişi yoktu şimdi yine azıcık leke geldi yine gittim doktora keseyi gördü gayet iyi dedi düşük yapmıyorsun dedi bu neden olur
Gebelikte cesitli kanamalar malesef okutor doktor kendince onpemini almis canim kirmizi kan olmadiktan sinra korkma canim. Sen mutlulugunu yasa stress yapma sakin kendine ne gelirse Allahtan bak sibelde bende ilk haftalari gayet guzel kanamasiz falan atlattik ama 21. haftada patladik. O yuzden Allaha sigin saglikla kucagina almayi nasip etsinKızlar bide böyle bişey yaşayan varmı soruyum cumartesi gece az Bi. Lekelenme oldu doktora gittim progeston verdi bugüne kadar bişi yoktu şimdi yine azıcık leke geldi yine gittim doktora keseyi gördü gayet iyi dedi düşük yapmıyorsun dedi bu neden olur
Evet tiroid hormonu, benim 4 civarında diye çok zor gebe kalırsın diyip durdukları hormon. Sonunda ilaca başladım işte ama yine geç oldu yumurtlamayı kaçırdım. Bakalım bi hayrını görcekmiyimO ne olaki troid hormonu dedikleri seymi?
Nasıl yaaa ikinizin de mi 21. Haftada oldu olan? Nası bi kaderdir bu kızlar nasıl aynı hafta oldu?Gebelikte cesitli kanamalar malesef okutor doktor kendince onpemini almis canim kirmizi kan olmadiktan sinra korkma canim. Sen mutlulugunu yasa stress yapma sakin kendine ne gelirse Allahtan bak sibelde bende ilk haftalari gayet guzel kanamasiz falan atlattik ama 21. haftada patladik. O yuzden Allaha sigin saglikla kucagina almayi nasip etsin
Biz ozamandan tanisiyoruz canim ben suni sanciyla nasil dogum olacak falan diye fikir alirken tanistik sibelle 1 hafta arayla once ben sonra o dogum yapti yanlis hatirlamiyorsam. Kismet kuzum hayatta herseyde vardir bir hayir buda bizim sinavimizmis dedik ve tekrar denemeye karar vermisiz ve sans eseri bu topicte bulustukNasıl yaaa ikinizin de mi 21. Haftada oldu olan? Nası bi kaderdir bu kızlar nasıl aynı hafta oldu?
Sen su an 4+ kacdasin canimGeçmişolsun tam 4+0 da bende de oldu ama bana progestan vermedi kese falan yok ortada daha oluşmaz dedi az az devam ediyor bekliyorum yatıyorum öle 3 gün oldu
Hayat insana neler gosteriyor, insallah hayirli zamanda hayirli seyler yasarizBiz ozamandan tanisiyoruz canim ben suni sanciyla nasil dogum olacak falan diye fikir alirken tanistik sibelle 1 hafta arayla once ben sonra o dogum yapti yanlis hatirlamiyorsam. Kismet kuzum hayatta herseyde vardir bir hayir buda bizim sinavimizmis dedik ve tekrar denemeye karar vermisiz ve sans eseri bu topicte bulustuk
Birde canim bizim bebiklerin sorunlari ayrintili ultrasonda cikti ondan o haftalara dogum denk geldi canimNasıl yaaa ikinizin de mi 21. Haftada oldu olan? Nası bi kaderdir bu kızlar nasıl aynı hafta oldu?
Amin canim insallah hepimiz icinHy
Hayat insana neler gosteriyor, insallah hayirli zamanda hayirli seyler yasariz
Bugün 4+3 benimSen su an 4+ kacdasin canim
Canım benim kanamalarım ilk haftalarda başlamıştı kesem küçüktü kalp atışı duyacak mıyız filan derken stresten mi yoksa kalpteki problemden dolayı mı nedir düşük tehlikem hep vardı, 10. Hafta civarı bitti derken 14. Hafta çok aşırı gelen kanla acile gittim anlatamam o korkuyu, hep düşmeye çalışmıştı yani ama biz hep önlem aldık hastanede evde hep yattım ama sonuçta sezaryenle gitti işte o yüzden burdaki arkadaşları korkutmak istemem ama nasibi olmayan bebeği tutmaya bizim gücümüz yetmiyor zaten, korkmaya gerek yok benim kanamalarım kahverengiyle başlayıp kırmızıya dönmüştü çünkü.Gebelikte cesitli kanamalar malesef okutor doktor kendince onpemini almis canim kirmizi kan olmadiktan sinra korkma canim. Sen mutlulugunu yasa stress yapma sakin kendine ne gelirse Allahtan bak sibelde bende ilk haftalari gayet guzel kanamasiz falan atlattik ama 21. haftada patladik. O yuzden Allaha sigin saglikla kucagina almayi nasip etsin
Kız sende kanama olduğunu bilmiyordum benCanım benim kanamalarım ilk haftalarda başlamıştı kesem küçüktü kalp atışı duyacak mıyız filan derken stresten mi yoksa kalpteki problemden dolayı mı nedir düşük tehlikem hep vardı, 10. Hafta civarı bitti derken 14. Hafta çok aşırı gelen kanla acile gittim anlatamam o korkuyu, hep düşmeye çalışmıştı yani ama biz hep önlem aldık hastanede evde hep yattım ama sonuçta sezaryenle gitti işte o yüzden burdaki arkadaşları korkutmak istemem ama nasibi olmayan bebeği tutmaya bizim gücümüz yetmiyor zaten, korkmaya gerek yok benim kanamalarım kahverengiyle başlayıp kırmızıya dönmüştü çünkü.
Hamileliğin başında kahverengi yada pembe lekelenmeleri olan arkadaşlar, bebeğiniz rahminizde kendine yer açıyor panik yapmayın ped koyacak kadar kanamanız yoksa, benim ilk hamileliğimde de oldu bir gün kırmızı leke, progestanla bitti gitti birdaha olmadı kızım sağlıkla doğdu kendinizi rahatlatın çünkü sizin elinizden dinlenmekten başka birşey gelmez ve o kafadaki düşüncelerin bir faydası olmaz..
Kime sordun canım biraz havada kaldı soru İsim yazarsan arkadaşlar cevaplayacaktır.Erken gebelik testin çitf çizgi mi çıkmıştı
Amin canım teşekkür ederimGebelikte cesitli kanamalar malesef okutor doktor kendince onpemini almis canim kirmizi kan olmadiktan sinra korkma canim. Sen mutlulugunu yasa stress yapma sakin kendine ne gelirse Allahtan bak sibelde bende ilk haftalari gayet guzel kanamasiz falan atlattik ama 21. haftada patladik. O yuzden Allaha sigin saglikla kucagina almayi nasip etsin
4+1 benim de 2gun var o zaman aramizdaBugün 4+3 benim
Off kötü tecrübe olmuşKızlar ya bi ay daha gebelik olmayıp adet görünce sizde şey gibi hissetmiyo musunuz ya, sanki bi derse çok çalışıp sınavdan kalmış gibi ? Dersi bi ay daha tekrar etmek zorundaymış gibi? Hepimize sabır ve bol bol pozitif düşünce diliyorumZira ben bugün eskiden aldığım bi kap buldum, adetken kapı içeri sokuyosun, pede gerek yok, içine doluyor sonra temizliyorsun. Bana ped dokunuyor da bi deniyim bu kauçuk şeyi dedim, ofiste bi anda bi kötü hissettim, tuvalete zor yetiştim, basınçla heryere aktı taştı, çıkarmaya çalışırken de heryer kan oldu yerler lavabo tuvalet iç çamaşırım ellerim falan. Ay bi bozuldu sinirlerim bi başladım ağlamaya. 15 dakika ağlamışımdır tuvalette ya. Hala da başım ağrıyo ağlamaktan. Beni yine yıkama ped paklar ya bi de ön tarafımda kemiklerimde ilginç bi ağrı var, tam doğum anında yaşadığım cinsten bu da çok enteresan B BYV sen gecen böyle bi ağrıdan bahsediyodun di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?