Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bu arada bugün annemi aradım. Senin bu olay öyle acillik değil o yüzden ameliyatı bayramdan sonra ol dedim. Çünkü biz iki senedir tatil planı yapıyoruz uçak biletlerini alıyoruz 2 yıl önce kedim ölümden döndü 2 ay onunla uğraştık sonrada bırakıp gidemeden psikolojisi bozulur diye biletleri yaktık. Geçen senede annem ayağını kırdı 2 ay yattı yine gidemedik. Dedim bu senede ameliyat çıktı biz bir tatil yapalım sonra ol dedim okeyleştik. Ki Sakaryada değil İstanbulda ol dedim. Ben bir daha izin alıp Sakaryada uzun süre kalmam sorun olur. Burada ol iyileşene kadar bizde kal bakarım sana dedim anlaştık. İnşallah 7 Ağustos gidiş 21 Ağustos dönüş tatil planımızı yaptık

Benim adetin 4. Günü bugün, daha iki gündür geçti o ağrı ne kasılmaymış yaa benim rahim toparlayamadı anlaşılan..

Kıbrısa mı gidiyordunuz canım, öyle birşey hatırladım o başka bir zaman mıydı yoksa?

Evet canım inşallah Kıbrıs malak gibi yatıp yanmak istiyorum
Estağfurullah canım o nasıl benzetme :) d vitamini de hamilelik için gerekli bir hormonmuş biliyor musun, bu yıl ben de baya güneşlenmeyi düşünüyorum:))

Reactions: BYV
Estağfurullah canım o nasıl benzetme :) d vitamini de hamilelik için gerekli bir hormonmuş biliyor musun, bu yıl ben de baya güneşlenmeyi düşünüyorum:))
Şimdi başladı alışveriş telaşı açtım trendyolu bikini bakmaya başladım bile Evet canım çok lazım ben günde bir puf alıyordum gebeyken. Şimdiden depolayalım

Şimdi başladı alışveriş telaşı açtım trendyolu bikini bakmaya başladım bile Evet canım çok lazım ben günde bir puf alıyordum gebeyken. Şimdiden depolayalım
Aynen canım trendyolu bende çok seviyorum güneş gözlüğü aldım baya indirimde, kızıma da aldm bişeyler, çocuk evde patladı :) yazın gözünü seveyim ya, bugün hava kötüydü içim karardı kışın ben hep depresif oluyorum

Ayy Bnde tatile gitmek istiyorum ama eylülde gitcez biz Insallah bebiş bu ay tutar yoksa iki ay gitcek kafadan
Yaa kızlar hiç anlamıyorum yokk annemlere gideceğiz yok kayınvalidelere gideceğiz. Eşinizden ayrı kalmak zorunda değilseniz kapınızı kapattınız mı iş bitti. Bırakın bir ilişkiden sonrada banyo olmasın. zaman akıppp gidiyorr heyy. Birde anne evinde rahat yapamamlar var nikahlı kocan değilmi canım annenle baban bu işi yaptığınızı bilmiyorlar mı sanki bırakın geçin odanıza bol kağıt havlu ıslak mendil çalışmalara devam Çıldırtmayın beni
Bunlar bir yana inşallah tutar bu ay

Kız banyo yapmadan olur mu cenabet mi gezecez, tamamen dini inançla alakalı yani yoksa yapmakta sıkıntı yok 5 dklık iş kimse duymaz ama banyo yaparken duyulmamak imkansız. Ben evde bile sabaha kadar banyo yapmayınca rahatsız oluyorum 5 dk sonrasına yaşayacağımızın garantisi yok öbür tarafa öyle gitmek istemem :) düşünceler farklı şekerim

Ya tampona da var alerjim canım, toksik şok sendromu dedikleri şey oluyor, mide bulantısı baş ağrısı yapıyor. Dikkat etmezsen ölüme kadar yolu varmış korkup bıraktım. Bende ped hem pişik yapıyor hem de baş ağrısı acaip bi durum. Ya doğumdan önce benim de 2-3 gün yoğun olurdu sonra günlük ped ile 1-2 daha sürerdi, gecen 7 gün sürdü ya ama 3 gün yoğun sonra lekeydi hep. Bazı insanlar 22 günde bi adet oluyor mesela ben olsam çok zorlanırdım, 35-37 adet düzeni bana cuk oturuyor valla o açıdan. Benim gece uyuyunca gecmiş o ilginç ağrı neyse ki... hayır bir sefer bu dersi almışız, çalışmışız geçmişiz çocuklar da diplomamız yani

Arkadaşlar şimdi doktordayım kan sonucu bekliyorum. Ben normalde 4+4üm ama ultrasonda Karından kesem görüldü ve 4+6 görünüyor 10mm.. Bu durum sıkıntı mı acaba? Sanki doktor sıkıntı gibi dedi korktum.

Canim bu surecte doktoruna guvenmen cok onemli. Simdi biz ne desek bos doktor bu isin uzmani seni dogru yonlendirecektir. Biliyorum hepimiz yapiyoruz giriyoruz soruyoruz yada nette arastiriyoruz ve tam bir bilgi copluguyle ve kafa karisikligiyla kaliyoruz. Umarim hersey yolunda gider saglikla kucagina alirsin canim. Stress yapma doktoruna guven yada guvenecegin bir doktor bul. Guzel haberlerle gel insallah

Hayırlısı olsun canım.. 14. Günde yapsaydın keşke, 13. Günkü spermler uzun süre yaşamamış 15. Günde de yumurtanın zamanı geçmiş olabilir belki bir gün yaşıyormuş çünkü o, nasip tabiki olacağı varsa her türlü olur..

Kuzum ovü testinde pik gördüğüm gün ile silik gördüğüm gün de yapmıştım ve o ay da olmamıştı.
Olmayacağı varsa işte olmuyor.
Ama benim vicdanım rahat. Elimden geleni yaptım kardeşsiz kalmasın diye. Tek yol doktor kaldı ama ne biliyim hiç içimden gelmiyor gitmek.
Yine de iç sesim beni götürürse size yazarım sorun olup olmadığını.

Bizim için ne planları var bilmiyoruz hayırlısı böyleymiş diyoruz canımcım aynen dediğin gibi ne gelir elden akışına bırak kuzum

Bende doktora gittim bugün sonuçlar için herşey yolunda hiçbir engel yok dedi. Hatta yumurtan 16 mm yarın öbür gün çatlayacak dedi. Eğer bir yıl kalamazsan film çekeriz kürtajlardan dolayı bir hasar olmuş mu diye dedi. Gerçi hemen değerlendirdim amma rahim şuanda inceymiş döllense bile tutunabilir mi bilemiyorum Tekrar ne zaman regl olur dedim bu ay olmayabilir o lekelenmelerde regl yerine geçebilir dedi. Hakkımızda hayırlısı canım.

Arabanın fotosunu atmayı unutma

Acele etme ne zaman hazır hissedersen gidersin, yumurtladığını gördüğüne göre bir sorun olduğunu sanmıyorum ama yine de kontrol olur iyi olur, ben de ağustos sonu ovü testi deneyeceğim olmazsa eylülde gidebilirim bakalım. Var demekki zamanı, sabredelim muradımıza erelim inş.

Reactions: BYV
Allaha şükür bir sorun yokmuş canım, olmaması için bir sebep yok, Rabbimin istediği zamana henüz ulaşamadın, hepsi bu.
İnşallah bu ay olur. Hasar falan yoktur kız Allah korusun. Hep iyi şeyler düşünelim inşallah.
Eşim yaz aylarında fiyatların arttığını söylüyor, yazı bi atlatalım öyle alalım diyor. Alınca mutlaka sizinle paylaşıcam arabamı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…