Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen canım benim ya acele etmicem..
İnşallah ovü testi ile hemen hamile kalırsın ilk aydan canım benim.
Ben tavsiye ediyorum ovü testini. Ben onun ilk ayında talihsizlik yaşadım, ovü testinin kabahati yok
İnşllah doktora gitmene gerek kalmayacak...

Hayırlısı olsun canm ben de tam 14.de yumurtladım 14 15 16 ilişki oldu ama benim de tutmaz hissediyorum

Hayırlısı olsun canım benim vakti var muhakkak. Koca bir ay daha var Rabbim nasip etsin inşallah

Kızlar bulantılar artık günlük hayatımı felç etti. Sabırla bekliyorum ağustos sonu azalır umarım. busra1tan , B BYV kızlar mesajlara hızlıca baktım olmadı sanırım bu ay. Sıkmayın canınızı Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Yeşim rahim duvarının kalınlaşması için ilaç kullanman lazım ya da çörek otunu dene derim. Büşra şu sözünü ettiğim fitili öğreneyim mi kız belki işe yarar sizde de?

Kızlar ben yarın tatile gidiyorum bat a 4 gün kalmış olacak sizce test yapayım mı, yapsam çıkar mı? Sizin fikriniz ne, ne zaman yapsam

Bende hiçbir şey işe yaramaz kuzum boşver kalsın. Zaten pek niyetim de yok.

moonandstar canım yap. Varsa çıkar.

Benden bugun leke şeklinde geldi adetim bu ay cok degerlendiremedik
Hala leke olrak mi dewam edio kesin adet mi yani emin misin.
Benm de elleynce gogsum agrio.bide az onceden beri bi sicak basio bni belimde garip bi agri var cozemedgim daha 3 gun var reglme

Benm de elleynce gogsum agrio.bide az onceden beri bi sicak basio bni belimde garip bi agri var cozemedgim daha 3 gun var reglme
Kurtajdan sonra ikinci adeti olacagim yumurtlama gunlerimde doktora gittim kan pihtilasma testi istedi birde rahim filmi istedi kan testi ciksin ona gore degerlendirecegim

Kurtajdan sonra ikinci adeti olacagim yumurtlama gunlerimde doktora gittim kan pihtilasma testi istedi birde rahim filmi istedi kan testi ciksin ona gore degerlendirecegim
Hayirlisi
E hadi insllh guzl haberlerle gel insllh. Her sey gonlunce olsn
Amiiin canim inşallah senden guzel haberler aliriz

Bunu baska bi sayfada buldum kizlar. Belki faydasi olur ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…