Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin canım inşallah sana da bayram hediyesi olur bebişin.
Amin canım benim asıl bayram hediyemi kaybettim maalesef. Gebelik takvimime göre 3 Haziranda doğum yapacaktım kızımı alacaktım kucağıma şuanda gün sayıyor olacaktım ama nasip olmadı belki Allahım 3 haziranda yeni bebeğimin müjdesini verir bana bakalım heyecanla bekliyorum

Canım benim çok üzüldüm.. Ama Rabbim herşeyin hayırlısını bilir.. Demek ki öyle olması senin için hayırlı olandı. İnşallah şimdi güzel haberini burada bizlerle paylaşırsın, hep birlikte mutlu oluruz :))

Amin canım inşallah hep beraber Akşam üstü pazara gittim bir turşu koktuki sormayın dönüşte markete girdim aldım yedim. Eşim aşeriyor musun ne oluyor dedi Dedim hay ağzını öpeyim

ayy hadi inşallah. Cuma günü falan bi test yaparsın :))))
Amin canım inşallah hep beraber Akşam üstü pazara gittim bir turşu koktuki sormayın dönüşte markete girdim aldım yedim. Eşim aşeriyor musun ne oluyor dedi Dedim hay ağzını öpeyim

Allah bir daha yasatmasin canim,
Inşallah mujdeni alirsin bayramda,amin.

Reactions: BYV
Selamlar, kızlar telefonlarınızda hangi gebelik takip uygulamaları var? Hangilerini beğeniyorsunuz ve takip ediyorsunuz onları da paylaşalım mı?
Ha bir de ilk kez anne olmayı planladım bu ay için. Testi ne zaman yapsam sonucu görebilirim? Teşekkürler

Gunaydin arkadaslar.
8 gunden beri test yapıyorum,bildiginiz gibi..
Bugun 4 tane yapmak zorunda kaldim.
Bat 2
(Bat 2 gun kala bu kadar silik cizgi bence kimyasal olabilir diyorum kizimdan once yasamistim kimyasali da.)

Eklentiler

• 20190526_082328.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 55
  • 20190526_084512.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 63
  • 20190526_084554.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 60
canim Happy Mom bir harika. bir de Dr Banu Ciftcinin uygulamaları.

Merhaba canim.
Sat Bat ve yumurtlama gununu biliyor musun ? Yumurtlamadan 12.gun silikte olsa cikiyor testte. Bat a 2 gun kala yapabilirsin ya da bat i bekle en garantisi.

@KARABATAK_ kuzum sen yarın bi kan ver. Neden hemen kimyasal düşünüyorsun. Bence olmuş yahu :))) yarın bize güzel haberlerini getir kuzum.

Kızlar ben de 2 kala test yaptım bu sabah. Tertemiz hamile değilim. Salıya adet olurum.

Kızlar bir şey sorucam. Şimdi ben devlete gitsem 1 yıl hamile kalamazsan gel diyorlar biliyorum. Ben diyorum ki özele kadın doğuma gitsem. Bi kontrol ettirsem rahmi falan ama altta mı bakıyorlar yoksa üsten mi. Alttan ultrason hiç sevmiyorum ya.

canim doktora bagli ben ozelde yaptirdim alttan muayene etti devlette karindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…