- 28 Temmuz 2019
- 19
- 15
- 3
- 36
Artı 1 ne demek oluyor?5+1 haftadayım. Son kontrolüm de keseyi gördük bir sonraki kontrol de kalp atışını dinleyeceğiz inş.
Benim sorum şu dr. bana previt positive-omega yazdı onu kullanıyorum aranızda kullanan var mı?
Daha kan sonuçlarım çıkmadan multivitamine başlatması normal mi ? aklım karıştı kullanan varsa yazabilir mi ?
İnş canımben de tam yum gunu hamile kalmıştım canim. insallah hamilesindir
Bana hemen başlatmıştı vitamini.5+1 haftadayım. Son kontrolüm de keseyi gördük bir sonraki kontrol de kalp atışını dinleyeceğiz inş.
Benim sorum şu dr. bana previt positive-omega yazdı onu kullanıyorum aranızda kullanan var mı?
Daha kan sonuçlarım çıkmadan multivitamine başlatması normal mi ? aklım karıştı kullanan varsa yazabilir mi ?
Anladım canım teşekkür ederimBana hemen başlatmıştı vitamini.
Gebelik sonuna kadar kullandım.
Kana falan aldırmadı benim doktor.
yavru kartal 5+1 demek 5 hafta 1 günlük demek yani 6. Haftaya girmiş.
Canım benim Rabbim yardımcın olsun. Sabır et demek ki senin biraz zor geçiyor hamilelik.. Annelik zor iş kuzum..Kuzuuuuuum haklısın tabi insan etkilenmez mi. Sal gitsin be yavrum olursa olur. Görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler. Ben artık yataktan çıkamıyorum o derece kötüyüm
Hangi vitamini kullandınız?Bana hemen başlatmıştı vitamini.
Elevit vermişti bana.Hangi vitamini kullandınız?
Bana hemen başlatmıştı vitamini.
5 yıl olacak yapalı. Normal tabi canım, hamileliğin ilk zamanları özeldeki doktorum hemen yazdı vitamini. Elevit içinde bir çok vitamin var. Dediğim gibi sonuna kadar kullandım.Normal yani bu durum değil mi erken başlamam doğum yaptınız sanırım?
5 yıl olacak yapalı. Normal tabi canım, hamileliğin ilk zamanları özeldeki doktorum hemen yazdı vitamini. Elevit içinde bir çok vitamin var. Dediğim gibi sonuna kadar kullandım.
Ben doktoruma güvendim ve iyiki de güvenmişim.
Sen de güveneceğin bir doktorla devam et ki böyle sorular bırakma kafanda...
Bir de şunu söyleyeyim..
Benim zamanımda omega vermiyordu doktorlar.
Geçen sene doğum yapan gelinimize vermişti doktor hamileliğinde. Demek ki şimdiki doktorlar omega da veriyor..
Benim sana tavsiyem bu konuyu ikinci bir doktora daha danışmandır. Bakalım farklı düşünüyor mu...Allah bağışlasın. ben doktoruma güveniyorum fakat ilk 3 ayda vitamin kullanan görmedim etrafımda bu kadar erken başlatmasına şaşırdım fazla vitamin fazlalığı durumları düşündürdü bir zararı olur mu diye kontrol de bahsedeceğim elbette. cevap yazdığın için teşekkür ederim. :)
İşte benim zamanımda vitamin ve folik asit vermişti. Bir de kan ilacı kullanıyordum ben ayrıca. Kan ilacını ve vitamini sonuna kadar kullandım ama folik asiti 3 ay sonunda bırakmıştım.şuan ben sabah multivitamin içersinde folik asit de var akşam da omega kullanıyorum.
Benim sana tavsiyem bu konuyu ikinci bir doktora daha danışmandır. Bakalım farklı düşünüyor mu...
Ben doğru doktoru ikincide bulmuştum. İlkini çok İlgisiz bulmuştum ve değiştirdim hemen.
Bizim gelinin doktoru öyleydi. O hiç rahatsız değildi ama ben anlattığı doktora bile katlanamıyordum.Doktorum aslında fazla tedbirli ve olası durumları hep düşünmesi beni geriyor aslında rahat bir süreç geçirmek istiyorum. Bu yüzden 2. bi doktor araştırıyorum evet.
Bizim gelinin doktoru öyleydi. O hiç rahatsız değildi ama ben anlattığı doktora bile katlanamıyordum.
Eğer normal doğum düşünüyorsan kesinlikle rahat bi doktor seçmelisin ve sancı geldiğinde aradığında hastaneye gelip gelmeyeceğini sormalısın.
Benim ilk doktor izindeyse gelmeyeceğini söylemişti. Sonraki doğum yaptıran doktorum doğum bitene kadar benimleydi. Ve çok rahattı. Hiçbir sorun çıkmayacak bebek iyi diye diye oldu bitti. Darısı başına olsun :))
Haklısın aslında hamile kalmayı düşündüğümüz anda iyi bir doktor bulmalı ve o doktorla doğuma gitmeliyiz ama her zaman mümkün olmuyor. Allah gönlüne göre versin canımm...dr. bulmak da zor gerçekten tüm doktorlar dolu, araştırmaya devam edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?