Uzulme yaaTest yaptim negatif cikti adete iki gün var
Bnm de 20 agustosBen de bugün adet oldum tahmin ettiğim gibi erken yumurtlama olmuş 10 unda bizim Bi kere 6 sında korunmasız ilişki olmuştu denk gelmedi yani zaten olup olmaması konusunda kararsızdık yeni bat benim de 20 ağustos
Ben böyle regli olup hamilelik olmayınca üzülüyorum ya o zaman ben bu bebeği istiyorum kafam karman çorman... Elimde Bi sürü ovulasyon testi var bu ay sıvı alımına dikkat edip takip edicem bakalım
Bilmiyorum valla moralim bozuldu bu ay olmadi eylüle kaldım ben çünkü bu ay ailemizin yanına gitcez tatile bidaha da ovulasyon yapmiycm akışına birakcamUzulme yaabak ben de yerlesme zannttim adetmis megersem kismetleri varsa geliolr her turlu.
Aslnda benim de yil sonuna kadr ara vermem lazm ama konusuolr diye dewam edicm. Hic ovu testi de kullnmdim bu ay alirim belki.Bilmiyorum valla moralim bozuldu bu ay olmadi eylüle kaldım ben çünkü bu ay ailemizin yanına gitcez tatile bidaha da ovulasyon yapmiycm akışına birakcam
Fotosunu atsana baklm cnm . Hayrli olur insllhMerhaba bayanlar benımde 26 temmuzda yani yarın bat ama 2hün önce test yaptım bişey çıkmadı yarım saat sonra silik çizgi göründü bugün tekrar yaptım 5 dk içinde çok sılık ıkıncı çizgi çıktı yinede heyecan yapmak istemiyorum pzt ye kadar beklıcem adet olmazsam kan testi vericem belirtilerim her ay aynıydı psikolojik oldugunu düşünüyorum bu ay tek farklı olarak göğüs uçlarım hep kaşındı inşallah sağlıklı bir hamılelik vardır
Fotosunu atsana baklm cnm . Hayrli olur insllh
Cnm gordum var orda . Insllh kuruma cizgisi deildir. Hayrlisi olsnTam net görünmediler ama normalde bakınca görünüyor görebilirmisiniz bilmiyorum
Insllh cnm saolasn. Insllh senn vardr.
Insllh cnm saolasn. Insllh senn vardr.
Ama ben sunu anldim iice yani.adet gunu veya 2 3 gun oncesinde cikarsa var cikmazsa yoktr bisy. Nadiren sonra cikio
Ben de hic kullnmdim bu ay alip denicem. BklmAynen katılıyorum ben adetimi bekliyorum zaten. Bu ay akışına birakacam ovulasyon kullanmıştım işe yaramadı bi de böyle deneyelim
BEnde daha önce 2 defa ovulasyonla denedik olmadı bu ay normal kontrole gitmiştim doktora olgunlaşmış yumurtam olduğunu 2-3 gün içinde çatlıcagını 3 gün üst üste denememiz gerektiğini söyledi bende öyle denedim kendım ovulasyonla yapınca çizgi koyulaştıktan sonra 1defa dener bırakırdım eğer gerçekten hamıleysem şuan demekki ovulasyonu koyu gördükten sonraki 3 günü keskinlikle değerlendirmek gerekiyormuşBen de hic kullnmdim bu ay alip denicem. Bklm
Aynn ole.catladiktan sonraki gunler onmli. Belki ben bu ay hic yumurtlamadimBEnde daha önce 2 defa ovulasyonla denedik olmadı bu ay normal kontrole gitmiştim doktora olgunlaşmış yumurtam olduğunu 2-3 gün içinde çatlıcagını 3 gün üst üste denememiz gerektiğini söyledi bende öyle denedim kendım ovulasyonla yapınca çizgi koyulaştıktan sonra 1defa dener bırakırdım eğer gerçekten hamıleysem şuan demekki ovulasyonu koyu gördükten sonraki 3 günü keskinlikle değerlendirmek gerekiyormuş
ben de tam yum gunu hamile kalmıştım canim. insallah hamilesindirBu ay tam gununde deneme yaptık bat 7 agustos bekliyorum
Kuzuuuuuum haklısın tabi insan etkilenmez mi. Sal gitsin be yavrum olursa olur. Görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler. Ben artık yataktan çıkamıyorum o derece kötüyümZeynebim ya 6 ay deneyip de olmayınca artık olacağına inancım bitti kuzum. Senelerce deneyenleri tebrik ediyorum. Belki de bendeki rahatlık elimde bi tane kuzu olmasından olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?