Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnm de 20 agustos hadi bismillh

Bilmiyorum valla moralim bozuldu bu ay olmadi eylüle kaldım ben çünkü bu ay ailemizin yanına gitcez tatile bidaha da ovulasyon yapmiycm akışına birakcam
Aslnda benim de yil sonuna kadr ara vermem lazm ama konusuolr diye dewam edicm. Hic ovu testi de kullnmdim bu ay alirim belki.
Belki senn de akisina biraktginda olur. Allh buyuk beklylm

Merhaba bayanlar benımde 26 temmuzda yani yarın bat ama 2hün önce test yaptım bişey çıkmadı yarım saat sonra silik çizgi göründü bugün tekrar yaptım 5 dk içinde çok sılık ıkıncı çizgi çıktı yinede heyecan yapmak istemiyorum pzt ye kadar beklıcem adet olmazsam kan testi vericem belirtilerim her ay aynıydı psikolojik oldugunu düşünüyorum bu ay tek farklı olarak göğüs uçlarım hep kaşındı inşallah sağlıklı bir hamılelik vardır

Fotosunu atsana baklm cnm . Hayrli olur insllh

Tam net görünmediler ama normalde bakınca görünüyor görebilirmisiniz bilmiyorum

Eklentiler

• 7FC3E757-19D3-48A0-BE2E-521D3BC289E2.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 53
  • 541262D4-18A4-4533-83D3-4B5745306029.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 48
F Fatma KTL Hayırlısı canım inşallah bi dahaki ay kısmet olur.
Ben hâlâ adet olmadım dün akşama doğru test yaptım negatifti. Normalde günüm hiç şaşmaz ama hava değişiminden uzadı sanırım

Insllh cnm saolasn. Insllh senn vardr.
Ama ben sunu anldim iice yani.adet gunu veya 2 3 gun oncesinde cikarsa var cikmazsa yoktr bisy. Nadiren sonra cikio

Insllh cnm saolasn. Insllh senn vardr.
Ama ben sunu anldim iice yani.adet gunu veya 2 3 gun oncesinde cikarsa var cikmazsa yoktr bisy. Nadiren sonra cikio

Aynen katılıyorum ben adetimi bekliyorum zaten. Bu ay akışına birakacam ovulasyon kullanmıştım işe yaramadı bi de böyle deneyelim

Ben de hic kullnmdim bu ay alip denicem. Bklm
BEnde daha önce 2 defa ovulasyonla denedik olmadı bu ay normal kontrole gitmiştim doktora olgunlaşmış yumurtam olduğunu 2-3 gün içinde çatlıcagını 3 gün üst üste denememiz gerektiğini söyledi bende öyle denedim kendım ovulasyonla yapınca çizgi koyulaştıktan sonra 1defa dener bırakırdım eğer gerçekten hamıleysem şuan demekki ovulasyonu koyu gördükten sonraki 3 günü keskinlikle değerlendirmek gerekiyormuş

Aynn ole.catladiktan sonraki gunler onmli. Belki ben bu ay hic yumurtlamadim gerci yumurtlamaszsak adet olunur mu onu da bilmiorm ki

Arkadaşlar size belkide hiçbir yerde bulamayacağınız bomba bir tarif ile geldim. Annem zamanında beyin tümör tedavisi kullandığı zaman kullandığı ağır prolaktin ilaçlarından dolayı tüp kanalları kapanmış. Ve doktorlar asla çocuğun olmaz demişler. Gerçektende olmamış benden sonra. Çok doktora gitmiş hep aynı cevabı almış. Sonra birgün doğuda devlet hastanesindeki yaşlı bir ebe annemi muayene etmiş ve “kızım sana bi tarif vereceğim. Bunu yap hemen hamile kalacaksın. Tüm kanallarını açar, iltihabı söker” demiş. Gerçektende o günleri hayal meyal hatırlarım evde tuhaf bi kabak gezdi 2-3 gün. Annem yıllar sonra anlattı. Ve sizler içinde tarifini aldım. Belki bir kişiye de olsa faydam dokunur. Deneyin mutlaka. İnternette kara kabak ile hamile kalan 1-2 konu okumuştum ama tarifi hiçbir yerde yazmıyor. Annemden aldım yenice. Şifa Allah’tan. :)

-MALZEMELER-

1 adet Bostan kabağı yuvarlak (koyu yeşil veya siyah)

1 bağ Maydanoz

1 avuç bulgur

2-3 adet soğan kabuğu

Süt (aldığı kadar)

-YAPILIŞI-

Kabağın tepesini kes.

İçine maydanozu doldur.

Bulguru ve soğan kabullarını at.

Aldığı kadar süt ile doldur üstünü.

Sonra kestiğin kabağın tepesini üstüne kapat tencere kapağı gibi.

Fırına ver fokur fokur kaynat.

-UYGULAMA-

Sıcak sıcak çıkar ve üstüne doğru çömel. Sakın oturma aman yanmasın. :) üstünede bi battaniye ört ki buhar dışarı çıkmasın. Tamamen o buharı rahim alsın. Sonra silinip temiz iç çamaşırı giyerek üstünü sıcak tut. İstirahat et. 3 gün aynı kabağı ve içindeki malzemeleri kullan tekrar kaynatarak. Bunu 3 gün yaptıktan sonra zaten rahimden iltihaplar dökülmeye başlayacak. Tüm tüp kanallarını açıyor. Daha sonra 4. Gün ilişkiye girilecek. Eğer yumurtlama döneminden kısa bi süre önce yaparsanız daha hızlı sonuç alırsınız.

Rabbim tez vakitte hayırlı haberler aldırsın. :)

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ben aranıza yeni katıldım 8 aylık evliyim pcoluyum 4 aydır uğraşıyoruz gecen ay bütün hamilelik belirtilerini yaşadım ama regl oldum bu ay da denedim soğan suyu içtim bekliyorum arada bir sağ kasığımda sızlama gibi ince bi acı oluyor bir haftadır adet ağrısı gbi agrı çekiyorum test yapıyorum negatif cıkıyor yumurtlama testide yaptım bu ay full halada yapıyorum hep silik t cıkıyor bazen hiç çıkmıyor reglimede 3 gün kaldı heran olcakmışım gibi alttarafım çok agrıyor sonra hiç agrımıyor bugun sabahta agzımda acımsı bi tat vardı anlam veremedim neye benzer bir tat oldugunuda anlamadım hiç böyle şeyler yaşayan varmı

Zeynebim ya 6 ay deneyip de olmayınca artık olacağına inancım bitti kuzum. Senelerce deneyenleri tebrik ediyorum. Belki de bendeki rahatlık elimde bi tane kuzu olmasından olabilir.
Kuzuuuuuum haklısın tabi insan etkilenmez mi. Sal gitsin be yavrum olursa olur. Görelim Mevla neyler neylerse güzel eyler. Ben artık yataktan çıkamıyorum o derece kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…