Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selamöar
Ben iki dakika geri döndüm,
Az bi sövüp gidicem kardeşler
Ben sövünce bi kısmınız da bana sövecek, varsın sövün bacılar , atarlıyız hepimiz bebek istiyoz

Biz burda bebek diye bitarafımızı yırtarken başka topikler açmış kadınlar nerde aldırırım bebeği kazayla oldu yazıyor bi sinirime dokunuyor

100 kilo tipler 200 kilo kocalarıyla gebe kalıyor?

Totosunu kaldıramayan premses tipli kadınlar ikinciyi doğuruyor

Ve ben bunlara taktığım için kendime biryandan kuzsam da engel olamıyorum
169 boya 60 kiloyum, ince bel büyük kalça, doğurganlığın simgesiyim sözde
Eşimle de 13 senedir haftada 2-3 hep birlikte oluruz yani...
Ama bi gebe kalamadım yıldım bıktım yaaa yeter yaa! Nerelere gidem kime bağıram nereye çağıram yoruldum!!
2 çocugu olan, son oğluna gebeliğinden beri kocasıyla sevişmediğini söyleyen arkadasım adet görmeye başlayınca kocasını hatırladı, niye çünkü üçüncüyü istiyor. 17 ay eşiyle sevilmemiş bu kadın tam 17 ay dilekolay..
Şuan 3. Deneyişleri, ve eminim ki gebe kalsa bana tek kelime yazıp da söylemeyeck, yumurtlama sonrası adete kadar görüşmüyor benle o derece.. adet oldugu sabah yazıyor ses kayıtları, daha 3. Kez denemişsin yeni bırakmışsın emzirmeyi, oğlun daha yaşına yeni girmiş kadın.. burda 10 aydır ne ağladım ben hiç görmemiş gibi bana ses kaydı dolduruyor, yine hüsran diye.. belki de çok yaşlandım olmuyor demiş... alman ve prikolog bu kadın ... neyse bana app fotosu atmış, eşiyle koca ayda 3 kere ilişki olmuş hepsi de app yumurtlama ilişkiye gir dediği için... böyle için acıdı yaa.

Biyerlere gidip bağırasım var, hüngür hüngür ağlayasım var, ama evde 2.5 yaş krizi diye bişi icat etmiş bi oğlum var, tüm gün sızlayan memelerime ve karnıma tekmeler atıp beni çileden çıkartıyor.. biryanım da diyor ki sen daha buna bakamıyorsun ikinci senin neyine ...

Biliyorum 10 ay çok kısave biliyorum çoğunuzun düşüğü var kürtajı var ve biliyorum ki bunlar çok zor süreçler...

Ama napıyım bi sövesim söylenesim var

Öpüyorum hepinizi anacıklarım

Canım sen niye başkalarını bu kadar önemsiyorsun ben anlayamadım gerçekten, üstelik çocuğun daha küçük ve demekki olabiliyormuş rahatlığında olman gerekiyor benim gibi. Geçen yıl ben de yaklaşık on ay denedim sonunda oldu ama sonlandırıldı sonra yakınımdaki arkadaşlarımın akrabalarımın teker teker hamilelik haberlerini duydum o acıyla bebeğimi kucağıma alamadığımı düşünerek içim yana yana, hala da duyuyorum yeni hamile olanları ve görüyorum bayram olduğu için ama onların mutluluğu benim mutsuzluğum olmamalı, olur elbet Allah nasip eder diyorum içimden dua ediyorum, bir tane kızım var sürekli şükrediyorum iyiki hemen olmuş da anneliği tatmışım diyorum sen de öyle yap akışına bıraksak olacak kendini yıpratma artık, boşver başkalarını..

Bi sövdüm bacım işte, ayda iki kere sövüp normal hayatıma devam ediyorum. Başka yoğunluklarım var iki kere söverek kendimi rahatlatıyotum. İkinci tur sövmemi de 22-24 ağustos arası alacaksınız iyi bayramlar öpüyorum hepinizi

Kızlar nerelerdesiniz kimse yok mu hala bayram mı? Geziyor mu herkesler? Kimse konuşmamış ne zamandır. Çok mu sövdüm ?

Ay hani bi kere yazmıştım ya ben buraya, kaynanam 9 senede bi kere ben torun istiyorum dedi, oan bilmiyordum gebeymişim diye. Eğer kaynanam sorarsa bişi derse ikinci ne zaman diye o zaman belki gebe kalırım diyordum da... az önce kaynanam yine benle yalnızken dedi ki, yan komşum 8. Kez torun sahibi oluyor.. gözümün içine baka baka söyledi ay gebe miyim acaba? Bende bi şüphelendim şimdi
Neyse adete kadar ümitleniyim güzel şeyler yazıyım, herşeyi belirtiden sayayım heyecanlanayım, adetle söverim

Eki Görüntüle 2298670

Merhaba bu ay loboquick yumurtlama testi ile deneyeceğiz sat 7 agustostu. Bugunku test boyle çıktı.
Ben de sipariş verdim yarın gelir, laboquick benimde daha önce bir sonuç alamamıştım ama bu sefer sıvı alımına da dikkat edeceğim bakalım yumurtluyor muyum merak ediyorum, senin pik olmasına daha var gibi görünüyor..

Bugun 9. Gun gecen ay tam 14. Gun denemiştik olmadı o yuzden bu ay erken de degerlendirecegiz

Bugun 9. Gun gecen ay tam 14. Gun denemiştik olmadı o yuzden bu ay erken de degerlendirecegiz
Adet bitiminden başlamak lazım günaşırı.. Biz bir hafta ailelerin yanında olduğumuz için 10. Ve 17. Gün değerlendirebilmiştik ama ben yine de ümitlenmiştim önceki ay 13 -14 değerlendirmiştik yine olmamıştı bakalım testle öğreneceğim yumurtlama olup olmadığını.

Bir de aranızda çalışan var mı, ben çalışıyorum sabah 8:30 akşam 18:30 ama cok sıkıldım kazancım fena sayılmaz yine de hamileyken calısmak istemiyorum. Ama işi bırakırsam da bir daha bulamayabilirim çok iş değiştirdim ve yeni işimde yönetici oldum çünkü. Ne yapayım bilmiyorum. Bu konuda çok sıkıntıdayım. Yılsonuna kadar ödemem gereken borçlarım var

Hamileyken çok sıkıntılı günler geçirmezsen ki inşallah kolay geçer, çalışmaya devam et bence. Normal bir hamilelikte çalışmak sıkıntı olmuyor. Ben çok kolay geçirdim, hatta doğuma 3 hafta kala evde kaldım da canım sıkıldı. Bir de borçlarım var diyorsun. Bence çalışmaya devam...

Gec dölennme yasan varmi bayanlar bu arada merhaba bnde aday adayiyim olursam hamis

Arkadaşalr yarın ikili taramaya gireceğim tam 12 haftalık olacak. Doktorum vitamin ilacı önermiyor pek ama ben istiyorum. Siz hangisini kullanıyorsunuz. Yarın ben de yazdırmak istiyorum. 3 aylık oldum artık

Ben 7 haftalık doktor hiç vitamin vermedi sadece folikasit verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…