Cnm valla cok merk edip kafana takiosan bnm gibi patlat sen de bi tane. Kacinci gun bugun ovununBende mi test yapsam acaba 3 gün var ama hevesim de yok test yapmaya negatif çıkcak diyr yapmakta istemiyorm
Amin insllh tatlm sen dee. Sende durumlr nasil
Markete indim de almadım test bugün 11.günü yumurtanin çatladığı andan sayarsak 9.gün ama belirtim yok sen naptın var mi belirtinCnm valla cok merk edip kafana takiosan bnm gibi patlat sen de bi tane. Kacinci gun bugun ovunun
Ben test yaptm az once. Negatf malesefMarkete indim de almadım test bugün 11.günü yumurtanin çatladığı andan sayarsak 9.gün ama belirtim yok sen naptın var mi belirtin
Hadi ya hayirlisi olsun canm bakalm adet olursun o zaman sıra bendeBen test yaptm az once. Negatf malesef
Evet cnm buyuk ihtimlle. Sen olmazsn isnllhHadi ya hayirlisi olsun canm bakalm adet olursun o zaman sıra bende
Insallah ama belirtim yok hic hamilelige dairEvet cnm buyuk ihtimlle. Sen olmazsn isnllh
Bnm de yoktu. Sadece gogus agrim yogunlasti son gunlerde o kdr.Insallah ama belirtim yok hic hamilelige dair
Çift çizgiyi gördümAy inşallah canımcım.
Hayırlısı olsun,üzülme ve pes etme.Ben test yaptm az once. Negatf malesef
Hadi gözün aydin.Çift çizgiyi gördümbu ay içime doğmuştu
Canim pik olmasi icin t çizgisinin c cizgidinden daha koyu olmasi gerekir.Kızlar bugünki ovulasyon testim böyle bu pik mi yoksa bıkac gün sonra daha koyulasırmı bugun adet döngumun 18. Gunu ilk kez ovulasyon testi ile yumurtlama belırleyecegım dünki teste gore daha koyu cıktı
ya çok heycanlanıyorum bakalım bu ay nolucak o yuzden bu kadar merakım canımHayırlısı olsun,üzülme ve pes etme.
♥
Hadi gözün aydin.
Allah saglikla ilerlemeyi nasip etsin.
Tebrikler♥
Canim pik olmasi icin t çizgisinin c cizgidinden daha koyu olmasi gerekir.
Sen yapmaya devam et.
Gun asiri da iliskiyi ihmal etme
Ayni saatte ce sivi alimina dikkat ederek yapki yanilmasin. Hadi bol bol bol sanslar canimmmya çok heycanlanıyorum bakalım bu ay nolucak o yuzden bu kadar merakım canımbugun bı aksılık cıkmazsa değerlendırmek ıstıyorum bakalım yarın koyuluk artack mı
Sağol canımHayırlısı olsun,üzülme ve pes etme.
♥
Hadi gözün aydin.
Allah saglikla ilerlemeyi nasip etsin.
Tebrikler♥
Canim pik olmasi icin t çizgisinin c cizgidinden daha koyu olmasi gerekir.
Sen yapmaya devam et.
Gun asiri da iliskiyi ihmal etme
Saatine ve sıvı alımına dikkat ediyorum canım inş dua et hamilelerin duası gecıyor çünküAyni saatte ce sivi alimina dikkat ederek yapki yanilmasin. Hadi bol bol bol sanslar canimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?