Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugünki ovulasyon testim böyle bu pik mi yoksa bıkac gün sonra daha koyulasırmı bugun adet döngumun 18. Gunu ilk kez ovulasyon testi ile yumurtlama belırleyecegım dünki teste gore daha koyu cıktı

Eklentiler

• IMG_1940.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 32
Ben test yaptm az once. Negatf malesef
Hayırlısı olsun,üzülme ve pes etme.

Çift çizgiyi gördüm bu ay içime doğmuştu
Hadi gözün aydin.
Allah saglikla ilerlemeyi nasip etsin.
Tebrikler
Kızlar bugünki ovulasyon testim böyle bu pik mi yoksa bıkac gün sonra daha koyulasırmı bugun adet döngumun 18. Gunu ilk kez ovulasyon testi ile yumurtlama belırleyecegım dünki teste gore daha koyu cıktı
Canim pik olmasi icin t çizgisinin c cizgidinden daha koyu olmasi gerekir.
Sen yapmaya devam et.
Gun asiri da iliskiyi ihmal etme

ya çok heycanlanıyorum bakalım bu ay nolucak o yuzden bu kadar merakım canım bugun bı aksılık cıkmazsa değerlendırmek ıstıyorum bakalım yarın koyuluk artack mı

Ben de bugün adet oldum tahmin ettiğim gibi erken yumurtlama olmuş 10 unda bizim Bi kere 6 sında korunmasız ilişki olmuştu denk gelmedi yani zaten olup olmaması konusunda kararsızdık yeni bat benim de 20 ağustos

Ben böyle regli olup hamilelik olmayınca üzülüyorum ya o zaman ben bu bebeği istiyorum kafam karman çorman... Elimde Bi sürü ovulasyon testi var bu ay sıvı alımına dikkat edip takip edicem bakalım

Bu yumurtlama olayı gerçekten belli olmuyor bebek isteyenler ovulasyon testiyle takip etmesi en doğrusu bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…