Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar benımde 2.gun adet gecikeli hala gelen gıden yok bu ay zaten gec yumurtlama olmustu bende bakalım heyecanlı bekleme devam edıyor

Kızlar günaydın, regle 3 gün var, test yaptım siliğin siliğini gördüm gibi ama foto da çıkmıyor yaa, bi bakar mısınız ?

Bugün değil de yarın yapacağım artık regl gelmezse tabi, belim çok ağrıyor yine olmadı sanırım
Bundan değilde erken gebelik testi alsaydın o daha garanti oluyor adet tarihinden önce yapılan testler için, ben adetime 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım 2.silik çizgi çıkmıştı. Adetim 2 gün geçikti bu normal testlerden aldım daha net çıkmıştı. İnşallah bebiş vardır

merhabalar,
bu grupta belki bu yollardan geçen vardır diye düşündüm.
o yüzden yazmak istedim.
yaptırdığım kan testinde ilk değerim 3 ağustosta 89 çıktı , 6 ağustosta 304 çıktı ve 8 ağustosta 506 çıktı.
yalnız bugün olana doktor beklediğim gibi değil dedi. baya olumsuz yorumda bulundu.
bende daha önce böyle bir durum veya buna benzer değerleri olan var mı diye sormak istedim..

Sakin ol ve kafana takma onun istediği değil Allah ın dediği olur.

Onlar çok pahalı dediler burda, 35-40 lira vermek istemedim biraz daha bekleyeyim artık :) benim önceki gebeliğimde bir gün gecikmede bile silik çıkmıştı bakalım nasip..

Kızlaar 11. Haftaadayım hala bulantılar geçmedi. Vitaminleri bile içemiyorum. Bişeyde yiyemiyorum. Benim gibi olan var mı (( Gelişimine zarar olur mu korkuyorum böyle beslenememenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…