12 haftadan sonra veriliyorBen 7 haftalık doktor hiç vitamin vermedi sadece folikasit verdi
Ikili tarama testi nasıl yapıldı merak ettim@
12 haftadan sonra veriliyor
Ooo kimleri goruyoruuumKizlar napiyorsunuz bakiim yaklasik 1 aydir yoktum arada tatili bitirdim geldimyeni yeni guzel haberler var mi bakiiim. Varsa simdiden tebrikler yoksada cok isimiz var
Ben en aon 25 haz. Regl olmustum sonra ara kanama olmustu acaba mi falan demistik 21 tem. Olmam gerekiyordu olmadi 3 agustosta oldum simdi duzene girsiyse bat 29da olmam lazim. Bu arada bir kasim mevzumuz vardi biliyorsunuz akisina biraktik korunmuyoruz ne zaman olursa kismet artik
Ooo canim takvim goruyorum hayurli olsun saglikla kucagina almayi naaip etsin insallah. Belirti 0Ooo kimleri goruyoruuumhos geldiiin sefa getrdiin insllh tutmustr bu sefer var mi belirtiler
Tsk ederm ablm sonnda geldi valla cok sukurOoo canim takvim goruyorum hayurli olsun saglikla kucagina almayi naaip etsin insallah. Belirti 0
Hoşgeldin cnm baya ara verdin, ben de ailelerin yanına sonra tatile sonra bayram için tekrar ailelerin yanına gittim sonunda evimdeyim, 9 ağustosta regl oldum bu ay ovü testi yaptım üç gün üst üste değerlendirdim ama alt taraf ağrılarım başladı yine beklemedeyim yani. Sizin de kasım fikrinden vazgeçmenize sevindimKizlar napiyorsunuz bakiim yaklasik 1 aydir yoktum arada tatili bitirdim geldimyeni yeni guzel haberler var mi bakiiim. Varsa simdiden tebrikler yoksada cok isimiz var
Ben en aon 25 haz. Regl olmustum sonra ara kanama olmustu acaba mi falan demistik 21 tem. Olmam gerekiyordu olmadi 3 agustosta oldum simdi duzene girsiyse bat 29da olmam lazim. Bu arada bir kasim mevzumuz vardi biliyorsunuz akisina biraktik korunmuyoruz ne zaman olursa kismet artik
Valla kuzum tek bel agrisi oda reglden oncede oluyordu malum gecen aylarda baya baya hamileyim moduna girmistimOoo canim takvim goruyorum hayurli olsun saglikla kucagina almayi naaip etsin insallah. Belirti 0
Tatiller bitti calismalar basladi bende bu ay olmazsa acaba ovumu denesem yada dr. ilemi yumurta takibi yapsam bilemedim olmazsa dusunuyorum canim insallah tutar biranonceHoşgeldin cnm baya ara verdin, ben de ailelerin yanına sonra tatile sonra bayram için tekrar ailelerin yanına gittim sonunda evimdeyim, 9 ağustosta regl oldum bu ay ovü testi yaptım üç gün üst üste değerlendirdim ama alt taraf ağrılarım başladı yine beklemedeyim yani. Sizin de kasım fikrinden vazgeçmenize sevindim
Canim benim merhaba.@KARABATAK_ Kuzum sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik baya baya 17 hafta oldun masallah. Cimcime nasil en son hocasi falan degismisti.( ben baya geride kaldim ama) naail gelisme var mi? Bu arada bebisin cinsiyeti ile ilgili bir bilgi var mi?
Ben iyiyim canımcım sen nasılsın, İnşalah iyisindir :)
Gelismeler cok guzel canim masallah bahara. Ben sana en bastada yazmistim esimin kuzeninin cocugu hic konusmuyordu sadece isaretle yada garip gaeip tek heceli seslerle iletisim kuruyordu. Birde annesi kekemeydi kinusmayacak diye cok korktular dr dr gezdiler cocuk bir konusmaya basladi simdi susturamiyorlar felaket gevezeCanim benim merhaba.
Bebek erkek,değişmezse tabiki.(%90dedi dr)
2 li test kotu cikmisti,
3 lu test guzel ciki cok şükür.
2 li zamani 3 farkli yerde kanama alani vardi dr o yuzden kotu cikacagini soylemisti.
Kizimda gelismeler cok var masallah.
Bu ayin sonunda denver testi ve psikiyatr randevumuz var. O zaman daha net seyler yazabilirim. Ozel egitime gidiyoruz ama evde daha cok egitim aliyor benden
27 aylik olacak 1 inde, henüz konusmuyor ama masallah yeni seyler ogreniyor. Su için bu bbu demek gibi. Baba ya baa demek gibi heheh.
Birde eskiye gore hircinliklari da azaldi.
Otizm degil atipik otizm de degil.
Hipotroidiye bagli gelisimi 6 ay geriden geliyor diyorduk ama ilaci duzenli kullandigi icin ondsn da degilmis. Genetik tahlili de temiz cikmisti, şimdi array testi yapiliyor ama sonuc 6 ay sonra cikacak. Array da daha bi teknolojik inceleme yapiliyormus. Eger bu da temiz cikarsa bizim kizin konusmak disinda geriye bi sorunu kalmamis olacak :)
Bu arada bebek calismalari icin bol bol sanslar diliyorum. Dualarim seninle
Bende iyiyim kuzum. Bizde iste birze iste tatile gittim Kibris diyordum biliyorsun 15 gun. Carsamba donduk ama ben izni pazartesiye kadar almistim pazartesi is basi yapacagim isteBen iyiyim canımcım sen nasılsın, İnşalah iyisindir :)
Tatile gittik geldik Balıkesire 10 gün.
İşe geri döndüm.
Hamile kalmayı hiç düşünmeden canımız istediği zaman birliktelik oldu bizde de. 12 ağustosta regl olmuştum en son :) 8 eylülde regl gelecek işte.
Bu arada araba bakmaya devam ediyoruz, eşim arabalarla ilgili arkadaşına bıraktı işi, bize bi araba ayarlayacak bakalım. Ben hala araba derdindeyim yani :))))
Oh ne güzel ya bir gün inşallah Kıbrısa da giderim :))Bende iyiyim kuzum. Bizde iste birze iste tatile gittim Kibris diyordum biliyorsun 15 gun. Carsamba donduk ama ben izni pazartesiye kadar almistim pazartesi is basi yapacagim iste
Araba iside olur insallah ama bebek iside olur umarim hem akisina birakinca kafada rahat oluyor.
E. Ben yazmadım mı adet oldum tam gününde diye?
Diğer gruba yazmıştın canım buraya değilE. Ben yazmadım mı adet oldum tam gününde diye?
Sanırım atladım ya..
ya beni unutun eiben çok bunaldım elimdekinin keyfini sürücem, napıyım tek çocukmuş kaderim sanırım. Daha fazla yıpratmayacağım kendimi. Yaşadığım hayattan bi .ok anlamıyorum çünkü artık
Öpüyorum hrpinizi
Canım ya ben taa eylülden beri korunmıyorum..Diğer gruba yazmıştın canım buraya değilsiz Büşrayla ikiniz niye böyle pes ettiniz ümitsizliğe kapıldınız anlamadım ama böyle devam ederseniz birkaç aya olur zaten
Evet sen biraz fazla stres yapıyorsun, milletin hamileliğini bırak adet döngüsünü hesaplamak bile aklına gelmiş yani evet bi nebze şanssızlık olabilir ama dediğin gibi olacak çocuk rahme düşer zamanı gelince, hayırlı zamanını biz bilsek keşke ama malesef, iyi düşünmüşsün evladının tadını çıkar kafadan atınca olursa olur zaten..Canım ya ben taa eylülden beri korunmıyorum..
hiçbi sağlık sorunu yok
Bitek bu ay ovuys ilişkş denk geldi ama ogünden sonra adete kadar bana travma oldu,
Millet tek geceden kalıyor gebe..
olacak çocuk rahme düşerdi
Beni çok yıpratıyır bu durum
Sonunda 37 de de olsa adetim bi düzene girdi ona şükrediyorum ve yine bozmaktan korkuyorum
Bazen de sinir oluyorum, 26-28 günde bi adet olan kadınların yılda 13 kere deneme şansı varken benim en fazla 9 ya da 10...
bunu düşünmek bile stres yapıyor bende
Başlıyorum düşünmeye sonra
Oda gebe bu da şu da, sevineceğime üzülüyorum. Niye çünkü ben de istiyorum..
Çok yıprandım
Çok şükür bitane oğlum var,
Maşallah arada uyuz olsa da baya maşallahlık
Çocugumun tadını çıkaramıyorum kardeş kardeş diye yırtınırken
Böylesi daha iyi bana inan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?