Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kan testini ne zaman yaptırdınız ki negatif çıktı 4 günlük de olsa kanda hemen çıkması gerekmez mi

Hamilelik düşündüğümüz zaman bebeğin tutunabilmesi için nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Kabızlık durumunda ıkınmak tehlikeliymiş sanırım tutunmaz diyenler var. Öksürük de tehlikeliymiş sanırım. Tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz çok merak ediyorum ne yapmam gerek. Ben uyurken kollarımdan ayaklarıma kadar baya sünüyorum ve çok yüzüstü yatıyorum bunlar tutunmasına engel mi acaba çok merak ediyorum .

Tutanacak bebek yer çekimine meydan okur tutunur. Önemli olan bu dünyada içecek suyu olması. Rabbim nasip ederse olur.

Kızlar sizleri özledim..
Keşke demeyi hiç sevmem ama ortak bir noktada buluşmayı çok istedim..
Rabbim nasip etmeyince yaprak yerinden kımıldamazmış. Bizimki de o hesap...

İlk denediğimiz ay hamile kalabilseydim planladığımız gibi önümüzdeki ay sonu bebeğimiz olacaktı..
İlki planladığımız an olunca ikinci de öyle kolay olacak zannettik..
Ama ikinci bebek için uğraşırken anladım ki bizim planlarımızın hiçbir önemi değeri yok.
Aslında bu herşey için geçerli.

Bir de yıllarca deneyip tek bir çocuk sahibi olmayan insanları anladım şu 9 ay sonunda..
Demek hissettikleri buymuş.
Böyle bi umutsuzluk.
Böyle bi bıkmışlık..
Belki de bunu anlamamı istedi Rabbim.
Böyle insanlar da var dedi bana..
Allah yardımcıları olsun...
En hayırlı zamanda sağlıklı evlat nasip etsin.

Anladığım bir başka şey de düşünmekle düşünmemek arasında bir fark olmaması.
Ben kafam rahatken de kafam bebekle doluyken de gebe kalamadım.
Tamamen nasip işi arkadaşlarım.

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Amin.

Kızlar bu ayda da olmadı Belim, göğüslerim ve karnım ağrıyor yarın gelecek kesin. Testte negatif çıktı zaten

Kızlar bu ayda da olmadı Belim, göğüslerim ve karnım ağrıyor yarın gelecek kesin. Testte negatif çıktı zaten
Sorma benim de her yerim ağrıyor çok moralim bozuluyor, bir de ovü testi yaptım bazen hamilelikte de koyu çıkıyormuş diye ama aşırı silik yani bir hafta var bata ama karamsarlık çöküyor yavaştan. Senin bat yarın mı

Evet canım yarın hayırlısı artık. Bende bu ay ovu mu yapayım diyorum artık

Evet canım yarın hayırlısı artık. Bende bu ay ovu mu yapayım diyorum artık
Yap bakalım canım, ben yumurtlamadığımdan şüpheleniyodm ya akıntıyı fark etmiyorum diye, yumurtluyormuşum çok şükür ama erken 10-11. De yumurta salınıyor 12. De çatlıyor ama neden olmadı tabi bilmiyorum bu seferde rahim kendini toparlayamadı da tutunamıyor mu diye düşünüyorum yaa kafamda deli sorular

Kizlar gece gelir demistim ama tik yok dunku agrida gitti. Bugun olmazsam daha duzene girmedi heralde kesin ovu sart gibi duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…