- 4 Kasım 2017
- 945
- 1.006
- 113
Kan testini ne zaman yaptırdınız ki negatif çıktı 4 günlük de olsa kanda hemen çıkması gerekmez miBelki de doğrudur sonuç ama benim ilk cocugumda silik çizgi çıktı , ertesi gün kan tahlili yaptırdık hamile değilsin dediler ama ben adet olmadim inanmadim ve hamileymisim. hatirlamiyorm kac gun sonra tekrR kan tesinde 1200 'lerde çıkmıştı.
Tutanacak bebek yer çekimine meydan okur tutunur. Önemli olan bu dünyada içecek suyu olması. Rabbim nasip ederse olur.Hamilelik düşündüğümüz zaman bebeğin tutunabilmesi için nelere dikkat etmemiz gerekiyor? Kabızlık durumunda ıkınmak tehlikeliymiş sanırım tutunmaz diyenler var. Öksürük de tehlikeliymiş sanırım. Tavsiyelerinizi paylaşabilir misiniz çok merak ediyorum ne yapmam gerek. Ben uyurken kollarımdan ayaklarıma kadar baya sünüyorum ve çok yüzüstü yatıyorum bunlar tutunmasına engel mi acaba çok merak ediyorum .
En erken 10 gün sonra belli olur diye birşey okumuştum ama emin değilim. Bat ne zaman?Kizlar bir sey sorcam benim yumurtlama gunum 18 agustostu yarin sabah test yapsam varsa cikar mi sizce?
Sorma benim de her yerim ağrıyor çok moralim bozuluyor, bir de ovü testi yaptım bazen hamilelikte de koyu çıkıyormuş diye ama aşırı silik yani bir hafta var bata ama karamsarlık çöküyor yavaştan. Senin bat yarın mıKızlar bu ayda da olmadıBelim, göğüslerim ve karnım ağrıyor yarın gelecek kesin. Testte negatif çıktı zaten
Benim de 19-20 ağustostu cuma sabah ilk testi yapayım diyorum beş gün kalmış oluyor.. yarın yap bakalım ama çıkmazsa üzülme erken nasılsaKizlar bir sey sorcam benim yumurtlama gunum 18 agustostu yarin sabah test yapsam varsa cikar mi sizce?
Evet canım yarın hayırlısı artık. Bende bu ay ovu mu yapayım diyorum artıkSorma benim de her yerim ağrıyor çok moralim bozuluyor, bir de ovü testi yaptım bazen hamilelikte de koyu çıkıyormuş diye ama aşırı silik yani bir hafta var bata ama karamsarlık çöküyor yavaştan. Senin bat yarın mı
Yap bakalım canım, ben yumurtlamadığımdan şüpheleniyodm ya akıntıyı fark etmiyorum diye, yumurtluyormuşum çok şükür ama erken 10-11. De yumurta salınıyor 12. De çatlıyor ama neden olmadı tabi bilmiyorum bu seferde rahim kendini toparlayamadı da tutunamıyor mu diye düşünüyorum yaa kafamda deli sorularEvet canım yarın hayırlısı artık. Bende bu ay ovu mu yapayım diyorum artık
Bat 3 agustos ama yumurtlamadan eminim ovulasyon yaptimEn erken 10 gün sonra belli olur diye birşey okumuştum ama emin değilim. Bat ne zaman?
Benim de 19-20 ağustostu cuma sabah ilk testi yapayım diyorum beş gün kalmış oluyor.. yarın yap bakalım ama çıkmazsa üzülme erken nasılsa
Belli olmaz bakalım daha erken, 3 Eylül mü demek istedin bat beklenen adet tarihi oluyor o zaman 5 gün var galibaDayanamadim biraz once yaptim tabiki hicbir sey yok
Ay evet 3 eylülBelli olmaz bakalım daha erken, 3 Eylül mü demek istedin bat beklenen adet tarihi oluyor o zaman 5 gün var galiba
Bir de yarın sabah ilk idrarla yap elinde testin varsaAy evet 3 eylül
Yeşim ovü ile takip et sen bence. Bir de bakalım regl gelecek mi tabi belli olmaz :)))Kizlar gece gelir demistim ama tik yok dunku agrida gitti. Bugun olmazsam daha duzene girmedi heralde kesin ovu sart gibi duruyor
Test yapmistim 2 gun once yok canim bebis oyle gorunuyor yani bakalim bugun olmazsan yapacam canimYeşim ovü ile takip et sen bence. Bir de bakalım regl gelecek mi tabi belli olmaz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?