Ne biliyim bazen geç falan dölleniyor. Adet düzensizliği mi oldu sende? Birlikte gidiyordu regl tarihimiz seninle??Test yapmistim 2 gun once yok canim bebis oyle gorunuyor yani bakalim bugun olmazsan yapacam canim
Kuzum normalde 21 temmuzda regl olmam gerekiyordu ama 10 temmuz gibi lekenme oldu ya regl gelmedi 25 hazdan sonra beklenen tarihte olmadi 3 agustasta regl oldum sapitti yani vucut canim simdi bugun bekliyorum bakalim neler olacakNe biliyim bazen geç falan dölleniyor. Adet düzensizliği mi oldu sende? Birlikte gidiyordu regl tarihimiz seninle??
3 ağustos mu kız ben 12 ağustosta oldum:))))Kuzum normalde 21 temmuzda regl olmam gerekiyordu ama 10 temmuz gibi lekenme oldu ya regl gelmedi 25 hazdan sonra beklenen tarihte olmadi 3 agustasta regl oldum sapitti yani vucut canim simdi bugun bekliyorum bakalim neler olacak
Canımcım gözün aydın. Zaten liste güncelleme yapmam lazım ama bakalım ne zaman nasip olacakCnm beni de gebeler kismina ekleyebilirsindaha once soledim mi hatrlamiorm.
SAT 23 TEMMUZ
ILK COCUK INSLLH
ISTANBUL
busra1tan
Tmm cnm keyfine bakCanımcım gözün aydın. Zaten liste güncelleme yapmam lazım ama bakalım ne zaman nasip olacak
Aynen canim yaa ne yani gelmese ne olurdu kiYedin mi kız kırmızı kartı, lüzumsuz yaa artık gelmesen ne olurdu sanki
Ölçülerini hatırlamıyorum ama aktardan çörek otu tozu çektir. Bal ve tarçınla karıştır üçünü. İlk günden 10. Güne kadar yemiştim ben. Sonra bırakacaksın. Konusu da vardı buralarda bi yerde. İnşallah işe yarar. Bide Meryem suresini okusana. Etkisine inanıyorum.busra1tan kuzum su tarif vardi bir yazarmisin bu ay onu deneyim ilk gunumu baslaniyordu
Pazar günü regle üç kala laboquick yaptım ilk iki saat birşey yoktu kurudukça çıktı ama dün regl oldum, o baya güvenilir bir testmiş ama geç döllenme değilse çıkardı herhalde. Stres geciktiriyor olabilir benimki de erken geliyor döngüm kısaldı resmenHala hasta olmadim bu sabah da test yaptim hayalet cizgi dahi yok laboquick marka test yapiyorum laboquick kullanip gec sonuc alan var mi aranizda?
Anladim canim tesekkur ederim insan umitleniyor en iyisi beklemek sanirimPazar günü regle üç kala laboquick yaptım ilk iki saat birşey yoktu kurudukça çıktı ama dün regl oldum, o baya güvenilir bir testmiş ama geç döllenme değilse çıkardı herhalde. Stres geciktiriyor olabilir benimki de erken geliyor döngüm kısaldı resmen
Bi defasında stresten 5 gün gecikme yaşadım..Hala hasta olmadim bu sabah da test yaptim hayalet cizgi dahi yok laboquick marka test yapiyorum laboquick kullanip gec sonuc alan var mi aranizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?