Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne biliyim bazen geç falan dölleniyor. Adet düzensizliği mi oldu sende? Birlikte gidiyordu regl tarihimiz seninle??
Kuzum normalde 21 temmuzda regl olmam gerekiyordu ama 10 temmuz gibi lekenme oldu ya regl gelmedi 25 hazdan sonra beklenen tarihte olmadi 3 agustasta regl oldum sapitti yani vucut canim simdi bugun bekliyorum bakalim neler olacak

Kuzum normalde 21 temmuzda regl olmam gerekiyordu ama 10 temmuz gibi lekenme oldu ya regl gelmedi 25 hazdan sonra beklenen tarihte olmadi 3 agustasta regl oldum sapitti yani vucut canim simdi bugun bekliyorum bakalim neler olacak
3 ağustos mu kız ben 12 ağustosta oldum:))))
Belki gebeliğe hazırlanmıştır rahim hehhee herşeyi Oraya bağlayalım

Yedin mi kız kırmızı kartı, lüzumsuz yaa artık gelmesen ne olurdu sanki

Arkadaşlar slm hcg den çogul gebelik olup olmadığı anlasılıyormu daha ilk hamileliğim 2 haftalıkken öğrendim hcg 1975 çıktı

busra1tan kuzum su tarif vardi bir yazarmisin bu ay onu deneyim ilk gunumu baslaniyordu
Ölçülerini hatırlamıyorum ama aktardan çörek otu tozu çektir. Bal ve tarçınla karıştır üçünü. İlk günden 10. Güne kadar yemiştim ben. Sonra bırakacaksın. Konusu da vardı buralarda bi yerde. İnşallah işe yarar. Bide Meryem suresini okusana. Etkisine inanıyorum.

Dun sabah test yapmıştım hiç bir şey yoktu
Bat yarın, adete dair hiç bir belirtim yok. Günler geçmiyor bu planlı gebelik olayı hiç bana göre değil ya.

Hala hasta olmadim bu sabah da test yaptim hayalet cizgi dahi yok laboquick marka test yapiyorum laboquick kullanip gec sonuc alan var mi aranizda?

Hala hasta olmadim bu sabah da test yaptim hayalet cizgi dahi yok laboquick marka test yapiyorum laboquick kullanip gec sonuc alan var mi aranizda?
Pazar günü regle üç kala laboquick yaptım ilk iki saat birşey yoktu kurudukça çıktı ama dün regl oldum, o baya güvenilir bir testmiş ama geç döllenme değilse çıkardı herhalde. Stres geciktiriyor olabilir benimki de erken geliyor döngüm kısaldı resmen

Anladim canim tesekkur ederim insan umitleniyor en iyisi beklemek sanirim

Kızlar stresten gelmiyor. Benim 10 gün geçikmişti. Normalde 1 gün bile geçikmezdi düzenliydi. Ama hamile değildim. Sonraki ay yine 10-12 gün gecikti. Bu seferde ben inanmadım sallamadım değilimdir dedim hamile çıktım. Yani kafanızdan uzaklaştırmanız ve hayatınıza dönüp mutlu olmaya çalışmanız lazım. Kafadan uzaklaştırınca oluyor. Stres mahfediyo.

Hepiniz için çok çok dua ediyorum inş en kısa zamands teker teker güzel haberleri alırızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…