Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız yok olmayacağı varsa kafadan atınca da olmuyor.
Eskiler kayınvalidesi ile aynı odada kalırken o stres altında yapıyor da hemen hamile kalıyordu hahahah
Olması gereken her şey oluyor, Rabbim istesin yeter.
Yumurtlama günü bile önemli değil, Rabbim onu da ayarlar olması gerekiyorsa :))

Yaa hahaha orası öyle cnm tabiki Herşeyin vakti var. Doğacağı gün vakit belli. Bazen bi duyuyorum kadın yumurtalıklarını bağlatmış ama hamile kalmış. İnanamıyor insan ama işte olacağı varsa dediğin gibi hiçbişey önemli olmuyor :)

kızlar merhaba, tiroid ilacı aç karna alınıyor, bana bugün doktor içeriğinde demir de olan re genesis max verdi, eczacı sabah tok karna al dedi ama demirle tiroif ilacı arasında en az 6 saat olmalı demişti endokrincim, öyle olunca eczacı gün içerisine herhangi bir öğünden sonra al dedi. bildiğim kadarıyla demir aç karna alınca faydalı oluyor... ama bana tok dediler. kullanan varsa aydınlatabilir mi

Ben tiroid ilacından bi saat sonra kan ilacını da alıyordum. Hemen kahvaltı yapmadığım için problem olmuyordu.

S Sibelll16 canım ovü testi ile sonuç alabildin mi? Regl ne zamandı senin?

Ben tiroid ilacından bi saat sonra kan ilacını da alıyordum. Hemen kahvaltı yapmadığım için problem olmuyordu.

S Sibelll16 canım ovü testi ile sonuç alabildin mi? Regl ne zamandı senin?
Malesef cnm, yumurtlayabildiğimi gördüm ama tutmadı, erken regl oldum yine birkaç gün erken geldi, 10. Gün yumurtluyormuşum 11. Gün çatlıyor bilmiyorum olmadı hormonlara baktırdım bugün sonuçları alacaktım unuttum yarın alacağım

İyi yapmışsın, böyle durmakla olmuyor. Belli ki yoluna girmesi gereken bir durum var. Senin hormonlar normal çıkarsa eşine yoğunlaşın.

İyi yapmışsın, böyle durmakla olmuyor. Belli ki yoluna girmesi gereken bir durum var. Senin hormonlar normal çıkarsa eşine yoğunlaşın.
Öyle yapacağız canım ekimde kendi doktoruma gideceğim en son mayısta kontrole gitmiştim bir daha baksın bir sorun yoksa eşime test yaptıracağız bakalım inşallah gerek kalmaz

Öyle yapacağız canım ekimde kendi doktoruma gideceğim en son mayısta kontrole gitmiştim bir daha baksın bir sorun yoksa eşime test yaptıracağız bakalım inşallah gerek kalmaz
Kızlar ikiz olması için klomen kullanılır mı?
Sibelcim inşallah eşine gerek kalmaz. İnşallah sende de bir şey çıkmaz dicem ama tedavi edilecek bi durum varsa bunu yaptırmak lazım.
Kızlar bu klomen nedir? Çok okudum şu forumlarda. Kullanan çok var.
Ben de doktora gideceğim bu kez. Eşim bi gidelim diyor..
Pazar günü regl günüm. Kırmızılar gelmeden ben doktora gidicem. İnternette yorumları çok güzel bi doktor var yakınımdaki özel hastanede. Yarına randevu alıcam bakalım ne var ne yok bende..

Canım inşallah tedavilik birşey yoktur daha denemenin 4. Ayı bizim ama ben sabırsızlanıyorum biraz geçen yılda öyle zırt pırt doktora gittim tam olmayacak demekki dediğim ay 9. Deneme ayında oldu yani nasibi olan bebek gelir inşallah sabredeceğiz.
Klomen yumurta geliştirici hap canım 5 gün kullanılıyor bazen günde 1 bazen 2 kişiye göre değişiyor sonra doktor yumurta büyümüş mü diye kontrole çağırıyor bazıları kendisi çatlasın diye bekliyor bazıları çatlatma iğnesi yapıyor ona göre ilişki günleri veriliyor ama bence yumurtlama problemi olmayanlarda gerek yok ben sabırsızlıktan geçen yıl ağustosta yaptırdım klomen ve iğne tek yumurtalıktan dört yumurta oluştu ama yine olmadı regl oldum bir sonraki ay boşverdim o zaman hamile kaldım.. sen bir git bakalım doktora ne diyecek

Kız onun aşamaları da çokmuş.
Bende o sabır nerde
Belki senin klomen bi sonraki ay etki etmiştir :))

Kız onun aşamaları da çokmuş.
Bende o sabır nerde
Belki senin klomen bi sonraki ay etki etmiştir :))
Olabilir onu ben de düşündüm ama klomenle bile olmayınca eşime test yaptırdık kötü çıkmıştı sonuçlar sayı değilde hızı çok kötüydü olmayacak demekki diye düşündük bir yandan bitkisel şeyler yaptık ilaç da kullandı 3 ay sonra sonuç verir dediler ama o ay oldu nasıl oldu hangisi sebep oldu bilmiyoruz hala ama sağlıksız olduğu için sonlandırıldı işte nasibi yokmuş sonuçta, artık diyorum ki sağlıklı sıhhatli olsun bekleriz yani o acıyı çektiğim için olmuyor demek daha kolay sanki, olabildiğincr düşünmemek lazım ama ne mümkün..

Olup da kaybetmektense geç olması daha iyidir canım.. Olur İnşalah bu ay, bekleyip görelim.

Olup da kaybetmektense geç olması daha iyidir canım.. Olur İnşalah bu ay, bekleyip görelim.
Aynen öyle canım sağlıklı olsun da geç olsun yani, yine elimden geleni yaparım birkaç ay daha olmazsa soğan kürü düşünüyorum bakalım kafamda bazı planlar var

Aynen öyle canım sağlıklı olsun da geç olsun yani, yine elimden geleni yaparım birkaç ay daha olmazsa soğan kürü düşünüyorum bakalım kafamda bazı planlar var ☺☺
Aynen soğan kürü iyi diyorlar.
Ben de yaparım belki. Bu ara oğlanla uğraşıyorum, hiçbir şeye odaklanamıyorum. Ana sınıfına başladı ama alışma aşamasında sıkıntı büyük. O alışana kadar ben delirmezsem iyi
Fırsat bulup zamanını kaçırmazsam soğan kürünü yaparım ben de.

Ben tam süresini tamamlamıyorum cnm yumurtlama gelince bırakıyorum, geçen yılda yapmıştım. Senin oğlanın ilk yılı galiba, benimki alışkın kreş - anaokulu bu yıl anasınıfı, sakinleşir alışır inşallah

Aynen ilk yıl daha. O yüzden alışkın değil. En azından ilkokulda inşallah rahat ederim bu sene alışırsa..

Benim önce soğan kürünü araştırmam lazım çünkü hiç yapmadım. O yüzden kaçıncı güne kadar içiliyor bilmiyorum. Kabuğunu da kaynatacak mıyız?

Yok canım kabuğu soyup 6-8 e filan bölüyorsun 5-10 dk kaynatıp sabah akşam aç karnına içiyorsun bir bardak, normalde adet bitimi 15 günmüş ama biz erken yumurtluyoruz yani gebelik olursa birşey olur diye korkuyorum ben

Bence bizim 10. Güne kadar içip bırakmamız lazım. En fazla 11.

Kizlar nasilsiniz bakim. Ben yogun sekilde ise verdim kendimi dusunmemeye caliyorum. Dun esim bir abimiz var prof. Kadin dogumcu onunla konusmus . Benim dogum yaptigim arastirma hastanesinin egitim gorevlisi. Demis abi bizim calismalar sonuc vermiyor.oda demiski siz farkinda degilsiniz belki ama vucut cok bir bir travma atlatti. Gebeligi sonlandirdik. Dogum sancisi cekti ustune canli canli kurtaj yapmak durumunda kaldik ustune kanamasi durmadi balon takildi. Biraz zaman verin vucuda demis Yasinda artik cok genc degil 34. 30dan sonra dogurganlikta azalma olur. Sen yesim kizimada soyle sakin kafasina takmasin bu bilimsel gercek taktikca strese bagli dollenme olmuyor. Adetten sonra 8-18 gunleri arasinda bos gecmeyin demis. Eger 3-4 ay daha olmazsa arayin bebi gelsin yesim burada tum aratirmalarini yaptirayim gerekirse tup bebek merkezinde devam ederiz demis. Bende dedim ben kafama takmiyorum tatile gittik kafam rahat hic birsey dusunmuyorum hergun geldin hadi yumurta catlayacak hadi icersi bos kalmasin dolduralim diye diye hergun basimin etini yedin dedim simdide 8-18 diyorsun dedim unutturmuyorsunki dedim birak akisina dedim. Sibelcim dedigin gibi saglikla gelsinde biraz gec olsun kuzum sende birak akisini hem Allahim saglikli uzun omurler versin bir kizin var cok sukur. Busracim seninde oglun var. Nasibimizde varsa yeniden gelecekler bize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…