Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru söylüyorsun canım strese bağlı olmadığını biliyoruz ama engel olamıyoruz, benim bir tane olmasının rahatlığı var yine de geciktikçe insan bir sorun mu var acaba diye düşünüyor işte geçen yılda böyleydim ben olmayacak demekki dediğim ay oldu ama bu yıl o dereceye gelemedim daha. Biz gerçekten çok zor bir süreç atlattık ben bazen aklıma geldikçe nasıl geçirmişim o zamanları diyorum, psikolojik olarak da geç oldu ama rahimin kendini toparlaması 24 hafta sürüyormuş zaten biz toparlamadan başladık :) her gün olayında haklısın ben de yumurtlama günü öncesi ve sonrası üç gün art arda olsun diyorum ama sperm problemi olmayanlarda bile kaliteyi düşürüyor ve spermin yumurtayı döllemesi için gerçekten güçlü olması gerekiyormuş, son hafta zaten yanaştırmıyorum biraz yorgunluk bıkkınlık oluyor bende

Reactions: BYV
Aslında şu konuda doğru diyor doktorun canım. Sen yakın zamanda doğum yaptın. Vücudunun toparlanması zaman alabilir. Belki de sırf o yüzden olmuyordu. Artık zaman yaklaşıyor bence :) güzel haberler alacaksın Allahın izniyle. Bir iki ay daha deneyip olmazsa tüp bebiş yoluna başlayın bence. Hatta bakarsın ikiz bile olabilir :)))
Rabbime şükürler olsun, hep dedim ve yine diyorum. Rabbim önce sana nasip etsin. Amiinn.

Reactions: BYV
Sibel bence 10 ile 15 arası ilişki yeterli bizim için..

İçimden ne geçiyor biliyormusun bazen. Şimdi kızım doğsaydı İkizler burcu olacaktı onada Eylül ayında gebe kalmıştım. Eşim hep bu kız ikizler olacak çok zor muhabbeti yapardı ama kısmet olmadı sanki Eylülde olacak gibi geliyor ve eşimde aman sağlıklı olsunda ikizler olsun diyecek gibi geliyor. Bazen istemeden de büyük konuşuyoruz sanırım

Kuzum ben benimkine diyorum hergün kaliteyi düşürüyor diye ama yok abim boş geçmeyin dedi diyor Sana gün doğdu dedim bari keçiboynuzu pekmezi falan birşeyler ye destek olsun dedim. Erkekler ne iyi gelir var mı bilin?

Olsun da hayırlısıyla ikizler olsun. Hem burç neymiş ya, Rabbim huyunu güzel eder inşallah. :)
Eylül senin ayın olsun inşallah canım benim. Hadi yolumuzu sen aç inşallah.
Erkeğe ilişki öncesi bi fincan sert Türk kahvesi iyi geliyormuş canımcım.

Kızlar hepinize iyi akşamlar umarım herkes pozitif sonuçlar alır şimdi sizlere bir sorum olacak bugün tam 4 hafta 6 günlük (34.gün) yani hamileyim. 20 ağustosta oldu transferim 29 ağustosta pozitif sonucumu aldım ama bir belirti yok şuan. Olması gereken belirtiler var mı yoksa erken mi

Hayırlı olsun canım :)
Herkeste belirti olacak diye bir şey yok. Belki hiç olmaz. Olsa da sonraki haftalarda bulantı falan başlıyor. Tabi herkeste değil. Bende hiçbir belirti yoktu.

Hadi inşallah açarım canım. Bende öyle dmeiştim sen ve ben yetiştireceğiz bu kızı ne ekersek onu biçeriz burç neymiş demiştim ama kısmet.
Hergün double öğlen ve akşam türk kahvesi içiyoruz zaten canım. Farklı birşeyler var mı?
Bu arada araba işi ne oldu sizin?

Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Belirti herkeste olacak diye birşey yok. Bende göğüs ağrısı ve bir dönem koku hassasiyeti dışında birşey yoktu. Bulantı kusma falan yaşamadım.

Fındık fıstık badem diyorlar hep. Keçiboynuzu pekmezi çok işe yarıyormuş ama. Kimi de bu tarçınlı çörek otundan eşine de yediriyordu hatırladığım kadarıyla.

Arabayı alıcaz canımcım ama araba almak çok zormuş ya, hep araştırıyoruz. Bide Ekim kasım gibi fiyatlar düşecekmiş, o ayları bekliyoruz. Peşin almaya karar verdik o yüzden çocuk artı araba olacak Allahın izniyle. Eşim çocuktan vazgeçmiyor, ben de arabadan. En son bu kararı aldık. Peşin alınca çocuk masrafı sorun olmıcak :))

eve stok yapayım ozaman canım:)

Çok sevindim canım evet yaz bir bitsin piyasa canlanır. Ay çok istiyorum sen ben sibel aynı dönemde kalmayı o tatlı telaşıda beraber yaşayalım inşallah.

eve stok yapayım ozaman canım:)

Çok sevindim canım evet yaz bir bitsin piyasa canlanır. Ay çok istiyorum sen ben sibel aynı dönemde kalmayı o tatlı telaşıda beraber yaşayalım inşallah.
Ben de çok istiyorum. Yarın regl günüm. Regl olsun bitsin soğan kürü yapcam. İlk defa da onu denicem inşallah işe yarar. Sen de yap, üçümüz de yapalım.
@Sibelll16 ile senin yeni bat ne zamn şimdi??

Ben bu soğan kürünü her sabah ve akşam içicem ya sabahları koku da yapar şimdi. İşyerinde benden kaçarlar ama napıyım mecbur..

Bugün doktora gidecektim, hastaneyi aradım, doktor yokmuş. Başka kadın doğumcu vardı, istemedim.
Bu ay da soğan kürü deniyim de olmazsa benim sonum doktor olacak.

Ben de çok istiyorum. Yarın regl günüm. Regl olsun bitsin soğan kürü yapcam. İlk defa da onu denicem inşallah işe yarar. Sen de yap, üçümüz de yapalım.
Ben öyle düzenli kaynat iç falan yapamam bir - iki gün içer devamını getirmem ve soğandan nefret eden biri olarak o iğrenç şeyi içmişliğimle kalırım kuzum ben sana deyim ben belki tatlı tatlı o bal tarçını denerim önümüzdeki ay bu ayda birşey yapmadım kısmet akışına bıraktım

soğanı sevmeyen biri için çok zor bi kür tabiki. Ben çok severim ama suyu da nasıldır bilmem :))) şifa niyetine gözümü kapatıp içicem.

Oo canım neler neler var bildiğim, fındık antep fıstığı incir havuç muz, eşim domates diye duymuş geçen ve pharmaton yada supradyn mi ney bitane daha vitamin var ya onu duydum ama daha almadık onları geçen yıldan e vitamini kullanmıştı eşim o yarım kalmıştı onu yutmaya başladı bakalım bu ay olmazsa o vitaminlerden birini alırız eylül sonu. Benimkinin geçen yıl hızı düşük olduğu için araştırmıştık ve keçiboynuzu kürü tabi ama bu ay pekmezini içiyor bir kaşık. Seninki bunları içerse ne olur halin bilemem tabi

27 eylül canım benim bat, reglim yarın bitiyor daha. Bu ay olursam yapar mıyım bilmiyorum misafir gelme ihtimali var ekim sonu gibi düşünmüştüm ben inşallah gerek kalmaz tabi

Gozumu korkuttun kiz sabah daha yataktan cikmadan yaptik aksam hadi diyor dedim daha sabah yaptik yarini bekle. Ben birsey yedirmeyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…