Doğru söylüyorsun canım strese bağlı olmadığını biliyoruz ama engel olamıyoruz, benim bir tane olmasının rahatlığı var yine de geciktikçe insan bir sorun mu var acaba diye düşünüyor işte geçen yılda böyleydim ben olmayacak demekki dediğim ay oldu ama bu yıl o dereceye gelemedim daha. Biz gerçekten çok zor bir süreç atlattık ben bazen aklıma geldikçe nasıl geçirmişim o zamanları diyorum, psikolojik olarak da geç oldu ama rahimin kendini toparlaması 24 hafta sürüyormuş zaten biz toparlamadan başladık :) her gün olayında haklısın ben de yumurtlama günü öncesi ve sonrası üç gün art arda olsun diyorum ama sperm problemi olmayanlarda bile kaliteyi düşürüyor ve spermin yumurtayı döllemesi için gerçekten güçlü olması gerekiyormuş, son hafta zaten yanaştırmıyorum biraz yorgunluk bıkkınlık oluyor bendeKizlar nasilsiniz bakim. Ben yogun sekilde ise verdim kendimi dusunmemeye caliyorum. Dun esim bir abimiz var prof. Kadin dogumcu onunla konusmus . Benim dogum yaptigim arastirma hastanesinin egitim gorevlisi. Demis abi bizim calismalar sonuc vermiyor.oda demiski siz farkinda degilsiniz belki ama vucut cok bir bir travma atlatti. Gebeligi sonlandirdik. Dogum sancisi cekti ustune canli canli kurtaj yapmak durumunda kaldik ustune kanamasi durmadi balon takildi. Biraz zaman verin vucuda demis Yasinda artik cok genc degil 34. 30dan sonra dogurganlikta azalma olur. Sen yesim kizimada soyle sakin kafasina takmasin bu bilimsel gercek taktikca strese bagli dollenme olmuyor. Adetten sonra 8-18 gunleri arasinda bos gecmeyin demis. Eger 3-4 ay daha olmazsa arayin bebi gelsin yesim burada tum aratirmalarini yaptirayim gerekirse tup bebek merkezinde devam ederiz demis. Bende dedim ben kafama takmiyorum tatile gittik kafam rahat hic birsey dusunmuyorum hergun geldin hadi yumurta catlayacak hadi icersi bos kalmasin dolduralim diye diye hergun basimin etini yedin dedim simdide 8-18 diyorsun dedim unutturmuyorsunki dedim birak akisina dedim. Sibelcim dedigin gibi saglikla gelsinde biraz gec olsun kuzum sende birak akisini hem Allahim saglikli uzun omurler versin bir kizin var cok sukur. Busracim seninde oglun var. Nasibimizde varsa yeniden gelecekler bize.
Aslında şu konuda doğru diyor doktorun canım. Sen yakın zamanda doğum yaptın. Vücudunun toparlanması zaman alabilir. Belki de sırf o yüzden olmuyordu. Artık zaman yaklaşıyor bence :) güzel haberler alacaksın Allahın izniyle. Bir iki ay daha deneyip olmazsa tüp bebiş yoluna başlayın bence. Hatta bakarsın ikiz bile olabilir :)))Kizlar nasilsiniz bakim. Ben yogun sekilde ise verdim kendimi dusunmemeye caliyorum. Dun esim bir abimiz var prof. Kadin dogumcu onunla konusmus . Benim dogum yaptigim arastirma hastanesinin egitim gorevlisi. Demis abi bizim calismalar sonuc vermiyor.oda demiski siz farkinda degilsiniz belki ama vucut cok bir bir travma atlatti. Gebeligi sonlandirdik. Dogum sancisi cekti ustune canli canli kurtaj yapmak durumunda kaldik ustune kanamasi durmadi balon takildi. Biraz zaman verin vucuda demis Yasinda artik cok genc degil 34. 30dan sonra dogurganlikta azalma olur. Sen yesim kizimada soyle sakin kafasina takmasin bu bilimsel gercek taktikca strese bagli dollenme olmuyor. Adetten sonra 8-18 gunleri arasinda bos gecmeyin demis. Eger 3-4 ay daha olmazsa arayin bebi gelsin yesim burada tum aratirmalarini yaptirayim gerekirse tup bebek merkezinde devam ederiz demis. Bende dedim ben kafama takmiyorum tatile gittik kafam rahat hic birsey dusunmuyorum hergun geldin hadi yumurta catlayacak hadi icersi bos kalmasin dolduralim diye diye hergun basimin etini yedin dedim simdide 8-18 diyorsun dedim unutturmuyorsunki dedim birak akisina dedim. Sibelcim dedigin gibi saglikla gelsinde biraz gec olsun kuzum sende birak akisini hem Allahim saglikli uzun omurler versin bir kizin var cok sukur. Busracim seninde oglun var. Nasibimizde varsa yeniden gelecekler bize.
Sibel bence 10 ile 15 arası ilişki yeterli bizim için..Doğru söylüyorsun canım strese bağlı olmadığını biliyoruz ama engel olamıyoruz, benim bir tane olmasının rahatlığı var yine de geciktikçe insan bir sorun mu var acaba diye düşünüyor işte geçen yılda böyleydim ben olmayacak demekki dediğim ay oldu ama bu yıl o dereceye gelemedim daha. Biz gerçekten çok zor bir süreç atlattık ben bazen aklıma geldikçe nasıl geçirmişim o zamanları diyorum, psikolojik olarak da geç oldu ama rahimin kendini toparlaması 24 hafta sürüyormuş zaten biz toparlamadan başladık :) her gün olayında haklısın ben de yumurtlama günü öncesi ve sonrası üç gün art arda olsun diyorum ama sperm problemi olmayanlarda bile kaliteyi düşürüyor ve spermin yumurtayı döllemesi için gerçekten güçlü olması gerekiyormuş, son hafta zaten yanaştırmıyorum biraz yorgunluk bıkkınlık oluyor bende
İçimden ne geçiyor biliyormusun bazen. Şimdi kızım doğsaydı İkizler burcu olacaktı onada Eylül ayında gebe kalmıştım. Eşim hep bu kız ikizler olacak çok zor muhabbeti yapardı ama kısmet olmadı sanki Eylülde olacak gibi geliyor ve eşimde aman sağlıklı olsunda ikizler olsun diyecek gibi geliyor. Bazen istemeden de büyük konuşuyoruz sanırımAslında şu konuda doğru diyor doktorun canım. Sen yakın zamanda doğum yaptın. Vücudunun toparlanması zaman alabilir. Belki de sırf o yüzden olmuyordu. Artık zaman yaklaşıyor bence :) güzel haberler alacaksın Allahın izniyle. Bir iki ay daha deneyip olmazsa tüp bebiş yoluna başlayın bence. Hatta bakarsın ikiz bile olabilir :)))
Rabbime şükürler olsun, hep dedim ve yine diyorum. Rabbim önce sana nasip etsin. Amiinn.
Kuzum ben benimkine diyorum hergün kaliteyi düşürüyor diye ama yok abim boş geçmeyin dedi diyorDoğru söylüyorsun canım strese bağlı olmadığını biliyoruz ama engel olamıyoruz, benim bir tane olmasının rahatlığı var yine de geciktikçe insan bir sorun mu var acaba diye düşünüyor işte geçen yılda böyleydim ben olmayacak demekki dediğim ay oldu ama bu yıl o dereceye gelemedim daha. Biz gerçekten çok zor bir süreç atlattık ben bazen aklıma geldikçe nasıl geçirmişim o zamanları diyorum, psikolojik olarak da geç oldu ama rahimin kendini toparlaması 24 hafta sürüyormuş zaten biz toparlamadan başladık :) her gün olayında haklısın ben de yumurtlama günü öncesi ve sonrası üç gün art arda olsun diyorum ama sperm problemi olmayanlarda bile kaliteyi düşürüyor ve spermin yumurtayı döllemesi için gerçekten güçlü olması gerekiyormuş, son hafta zaten yanaştırmıyorum biraz yorgunluk bıkkınlık oluyor bende
Olsun da hayırlısıyla ikizler olsun. Hem burç neymiş ya, Rabbim huyunu güzel eder inşallah. :)İçimden ne geçiyor biliyormusun bazen. Şimdi kızım doğsaydı İkizler burcu olacaktı onada Eylül ayında gebe kalmıştım. Eşim hep bu kız ikizler olacak çok zor muhabbeti yapardı ama kısmet olmadı sanki Eylülde olacak gibi geliyor ve eşimde aman sağlıklı olsunda ikizler olsun diyecek gibi geliyor. Bazen istemeden de büyük konuşuyoruz sanırım
Erkeğe ilişki öncesi bi fincan sert Türk kahvesi iyi geliyormuş canımcım.Kuzum ben benimkine diyorum hergün kaliteyi düşürüyor diye ama yok abim boş geçmeyin dedi diyorSana gün doğdu dedim bari keçiboynuzu pekmezi falan birşeyler ye destek olsun dedim. Erkekler ne iyi gelir var mı bilin?
Hayırlı olsun canım :)Kızlar hepinize iyi akşamlarumarım herkes pozitif sonuçlar alır şimdi sizlere bir sorum olacak bugün tam 4 hafta 6 günlük (34.gün) yani hamileyim. 20 ağustosta oldu transferim 29 ağustosta pozitif sonucumu aldım ama bir belirti yok şuan. Olması gereken belirtiler var mı yoksa erken mi
Hadi inşallah açarım canım. Bende öyle dmeiştim sen ve ben yetiştireceğiz bu kızı ne ekersek onu biçeriz burç neymiş demiştim ama kısmet.Olsun da hayırlısıyla ikizler olsun. Hem burç neymiş ya, Rabbim huyunu güzel eder inşallah. :)
Eylül senin ayın olsun inşallah canım benim. Hadi yolumuzu sen aç inşallah.
Erkeğe ilişki öncesi bi fincan sert Türk kahvesi iyi geliyormuş canımcım.
Canım öncelikle hayırlı olsun sağlıklı kucağına almayı nasip etsin. Belirti herkeste olacak diye birşey yok. Bende göğüs ağrısı ve bir dönem koku hassasiyeti dışında birşey yoktu. Bulantı kusma falan yaşamadım.Kızlar hepinize iyi akşamlarumarım herkes pozitif sonuçlar alır şimdi sizlere bir sorum olacak bugün tam 4 hafta 6 günlük (34.gün) yani hamileyim. 20 ağustosta oldu transferim 29 ağustosta pozitif sonucumu aldım ama bir belirti yok şuan. Olması gereken belirtiler var mı yoksa erken mi
Fındık fıstık badem diyorlar hep. Keçiboynuzu pekmezi çok işe yarıyormuş ama. Kimi de bu tarçınlı çörek otundan eşine de yediriyordu hatırladığım kadarıyla.Hadi inşallah açarım canım. Bende öyle dmeiştim sen ve ben yetiştireceğiz bu kızı ne ekersek onu biçeriz burç neymiş demiştim ama kısmet.
Hergün double öğlen ve akşam türk kahvesi içiyoruz zaten canım. Farklı birşeyler var mı?
Bu arada araba işi ne oldu sizin?
eve stok yapayım ozaman canım:)Fındık fıstık badem diyorlar hep. Keçiboynuzu pekmezi çok işe yarıyormuş ama. Kimi de bu tarçınlı çörek otundan eşine de yediriyordu hatırladığım kadarıyla.
Arabayı alıcaz canımcım ama araba almak çok zormuş ya, hep araştırıyoruz. Bide Ekim kasım gibi fiyatlar düşecekmiş, o ayları bekliyoruz. Peşin almaya karar verdik o yüzden çocuk artı araba olacak Allahın izniyle. Eşim çocuktan vazgeçmiyor, ben de arabadan. En son bu kararı aldık. Peşin alınca çocuk masrafı sorun olmıcak :))
Ben de çok istiyorum. Yarın regl günüm. Regl olsun bitsin soğan kürü yapcam. İlk defa da onu denicem inşallah işe yarar. Sen de yap, üçümüz de yapalım.eve stok yapayım ozaman canım:)
Çok sevindim canım evet yaz bir bitsin piyasa canlanır. Ay çok istiyorum sen ben sibel aynı dönemde kalmayı o tatlı telaşıda beraber yaşayalım inşallah.
Ben öyle düzenli kaynat iç falan yapamam bir - iki gün içer devamını getirmem ve soğandan nefret eden biri olarak o iğrenç şeyi içmişliğimle kalırım kuzum ben sana deyimBen de çok istiyorum. Yarın regl günüm. Regl olsun bitsin soğan kürü yapcam. İlk defa da onu denicem inşallah işe yarar. Sen de yap, üçümüz de yapalım.
@Sibelll16 ile senin yeni bat ne zamn şimdi??
soğanı sevmeyen biri için çok zor bi kür tabiki. Ben çok severim ama suyu da nasıldır bilmem :))) şifa niyetine gözümü kapatıp içicem.Ben öyle düzenli kaynat iç falan yapamam bir - iki gün içer devamını getirmem ve soğandan nefret eden biri olarak o iğrenç şeyi içmişliğimle kalırım kuzum ben sana deyimben belki tatlı tatlı o bal tarçını denerim önümüzdeki ay bu ayda birşey yapmadım kısmet akışına bıraktım
Yarasın ozaman kuzumsoğanı sevmeyen biri için çok zor bi kür tabiki. Ben çok severim ama suyu da nasıldır bilmem :))) şifa niyetine gözümü kapatıp içicem.
Oo canım neler neler var bildiğim, fındık antep fıstığı incir havuç muz, eşim domates diye duymuş geçen ve pharmaton yada supradyn mi ney bitane daha vitamin var ya onu duydum ama daha almadık onları geçen yıldan e vitamini kullanmıştı eşim o yarım kalmıştı onu yutmaya başladı bakalım bu ay olmazsa o vitaminlerden birini alırız eylül sonu. Benimkinin geçen yıl hızı düşük olduğu için araştırmıştık ve keçiboynuzu kürü tabi ama bu ay pekmezini içiyor bir kaşık. Seninki bunları içerse ne olur halin bilemem tabiKuzum ben benimkine diyorum hergün kaliteyi düşürüyor diye ama yok abim boş geçmeyin dedi diyorSana gün doğdu dedim bari keçiboynuzu pekmezi falan birşeyler ye destek olsun dedim. Erkekler ne iyi gelir var mı bilin?
27 eylül canım benim bat, reglim yarın bitiyor daha. Bu ay olursam yapar mıyım bilmiyorum misafir gelme ihtimali var ekim sonu gibi düşünmüştüm ben inşallah gerek kalmaz tabiBen de çok istiyorum. Yarın regl günüm. Regl olsun bitsin soğan kürü yapcam. İlk defa da onu denicem inşallah işe yarar. Sen de yap, üçümüz de yapalım.
@Sibelll16 ile senin yeni bat ne zamn şimdi??
Gozumu korkuttun kizOo canım neler neler var bildiğim, fındık antep fıstığı incir havuç muz, eşim domates diye duymuş geçen ve pharmaton yada supradyn mi ney bitane daha vitamin var ya onu duydum ama daha almadık onları geçen yıldan e vitamini kullanmıştı eşim o yarım kalmıştı onu yutmaya başladı bakalım bu ay olmazsa o vitaminlerden birini alırız eylül sonu. Benimkinin geçen yıl hızı düşük olduğu için araştırmıştık ve keçiboynuzu kürü tabi ama bu ay pekmezini içiyor bir kaşık. Seninki bunları içerse ne olur halin bilemem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?