Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Üzüldüm olmayışına canım seni bekliyodum ben. Senin cikacak sonra benim cikacakti öyle kurmuştum kafamda. Bende yapmam bi kac gün daha.
Bence disini sık alttan baktir. Sanki hersey daha net görünüyo gibi hissediyorum ben öyle olunca. Maddi sıkıntın yoksa özele git zaten devlette ince ince konusup anlatmiyolarki bisey.
Sen ne zamandir deniyodunki hemen gitmene gerek var mi. Zaten gunu tuttursan bile ihtimal %25 mis en fazla

Kuzum inşallah sen hamilesindir. 6 ay bitti kız denemelerde. İlkinde ikinci ay olmuştu. Şimdi ister istemez bende tedirginlik başladı. Tiroit olayında da şüpheleniyorum, değerlerim delirdi mi nedir. Yarın sabah sağlık ocağında kan veriyim sıra yoksa. Orda da öyle sıra oluyor ki pazartesi günleri. Olmazsa salı giderim. İlk hedefim tiroit yani. Ondan şüpheleniyorum ben.

canim tiroitte cok etkiliyormus. ama bundan iki yil once bana hasimato adayisin demisti doktor tiroitle alakali bisey. cok sukur gebe kalmakta sikinti olmadi. senin de degerlerine bakilsin bi ilacla halledilir. kuzenim de tiroit hastasi o da gebe. ilac da kullaniyor hatta.

6 ay cokmus evet. Troid cok etkiliyomus haklisin. Bebek deyince benim doktorda onlara bakti hemen. Direk sali git sen bence. Yarin hic gitme dedigin gibi her yer kalabalik oluyo pazartesi. Hem belki kanda baska bisey cikar

Selam hanımlar nasılsınız.. Benim dün adet olmam gerekiyordu henüz olmadım karnım ağrıyıp ağrıyıp geçiyor ve bağırsaklarım çok hareketli gurul gurul ediyor iki kızıma hamileliğimi ilk öğrendiğimdede en net hatırladığım şey bağırsak gurultusu. Hamile arkadaşlar sizdede oldu mu?

Ben de hashimato ile hamile kaldım 4 yıl önce. Oğlum öyle doğdu çok şükür ama bu kez biraz zorladı gibi. Geçen sene değerlerim normaldi ama bir yıldır baktırmadım. Bide çok ara verince yumurtalar tembelleşir diyorlar. Öyle de olabilir.

6 ay cokmus evet. Troid cok etkiliyomus haklisin. Bebek deyince benim doktorda onlara bakti hemen. Direk sali git sen bence. Yarin hic gitme dedigin gibi her yer kalabalik oluyo pazartesi. Hem belki kanda baska bisey cikar
Hahha kız yok çıkmaz. Ona bak demicem ben zaten. Benim gebelik 3 kala kesin çıkardı olsaydı. 6 aydır tecrübe ettim :))))) direk salı gidiyim baktırıyım şu tiroide. Başka gebe kalmayı engelleyecek hormon hangisi. Onu da istiyim.

bi baktir bakalim degerlerine. ama icini hep ferah tut canim. bunlar tedavisi mumkun seyler cok sukur.

Bana da bir cevap verin

Merhabalar. Öncelikle anne olabilmek için yola çıkan ama bir sürü acı yaşayan insanlara rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin diyerek başlamak istiyorum. Bende bir kürtaj bir duş gebelikten 2 aşılama 1 tüp bebek denemesinden sonra normal yolla gebe kaldığımı öğrendim daha dün öğrendim. Keseyi ve bebeği gördük şükür 5 haftalık henüz. Fakat sümüksü kahverengi akıntı geliyor doktor içeride bir kanama görmedi ama ben çok tedirginim bir sürü acılı şey yaşayan insanın en ufak bir şeyden korkması gibi akıl fikir veren olursa çok memnun olurum

canim gozukuyor işte yarin hemen doktora gitmelisin :)))))
Yok canim bayramdan sonra giderim tahminen. tabiki regl olmazsam.
Canim önce bi alttan bakar,sonra yumurta takibi yapar ilk ay.gerekirse klomen catlatma ignesi dener,ilk ay regl olursan reglinin 2.gunu hormon tahlili ister. Sonra hicbirsey cikmazsa rahim filmi talep eder.
Canim hamilesin gozun aydiniyi yaptin arayi acmayarak oyle olmasi daha kolay oluyir
Canim belki kimyasaldir,yani cok silik cizgi cunku. 2 gun sonra daha net belli olur kanimca. Ama ben sevinemiyorum çünkü cok karmakarisik oldum. (Sayfa 43 u okur musun)
Hayırlı olsun canım hamilesin galiba yarın kan ver istersen
Nasipte ne varsa onu yasayacagiz kan için bayram sonu gidecegim eger regl olmazsam.zaten o gun se kana gerek kalmaz sanirim direk ultrason bakilir herhalde.
Regl olacak gibi aralikli gelen ve gecen agrilar hamilelik belirtilerinden. Test alıp yaparsan at buraya bakalim. Ya da kan verebilirsin imkan varsa.
Bence hazir troid bakilirken hcg yi de sikistirsin belli mi olur belki bu ay tuttu. Tutmadiysa sen gun aşırı yap oteki ay. Birde corek otu bal tarçın bunu mutlaka dene derim.

Canimmm hosgeldin
Oncelikle tebrik ederim.

Sana sarilmak geldi icimden,ne cok güçlüyüz biz kadınlar yaa. Rabbim insallah saglikla hayırlı bir sekilde kucagina da almayi nasip eder canim.

Nacizane tavsiyem,sakin kötüyü çağırma ve pozitif düşün.
Emin ol stres herseyin basi.
Sen ne kadar relax olursan bebek de o kadar huzurla gelişir. Dr una güven, sikinti olsa zaten soyler ve onlemini alirdi.

Çok teşekkür ederim amin inşallah öyle olur

Ay ellerinemi yapisacak bi bakiversinler betayada
D vitaminide etkileyebilir diye okumustum burda canim ama kesinde bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…