Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çok fazla koku yapmıyor canım ama tabi ağzına birşeyler atarsın yada hemen kahvaltı yaparsın.

Gozumu korkuttun kiz sabah daha yataktan cikmadan yaptik aksam hadi diyor dedim daha sabah yaptik yarini bekle. Ben birsey yedirmeyim en iyisi

Aman o nasıl bir libido, benimki öyle olsa canım çıkar sen iyi dayanıyorsun sen bilirsin vitamin verme de doğal şeylerden verebilirsin zaten yeniyor yani onlar

Reactions: BYV
2 gun var aramizda benimde 25 eylul gosteriyor uygulama

Ayy hadi inşallah ya aynı anda öğrenelim, kız benim ne oldu geçen hafta test yaptm 3 gün kala önce negatifti sonra iki saat sonra baktm çizgi çıkmış geçersiz dedm ama aklıma kurt düştü bir daha yaptım onda çizgi yoktu zaten ertesi gün regl oldum iki gün erken geldi neyse adetin 3. Günü hormon testi yaptırdm dün enabızdan baktım sadece bhcg kırmızı renk 1,8 acaba kimyasal filan mı oldu dedim ben geçen ay şüphelenmiştim çünkü resmen siyah ve aşırı ağrılı olmuştu bu ay normaldi ama kimyasal olsa bile gebe kalabildiğini gösteriyormuş ya içim rahatladı biraz

Kalicagiz canim ben inaniyorum. Bu seni psikolojik olarak rahatlatmistir kalabiliyorsun demekki simdi akisina birakma zamani rahat birak kendini bir ugras bul ona odaklan bu ay. Ben ise gomdum kendimi hatta burada cok girmiyorum. Eylul bizim ayimiz olsun insallah

İnşallah canım, benim de okul başladı malum sene başı telaşı sınıf düzeni kafamı başka şeylere vermeye çalışıyorum bakalım inşallah hepimiz güzel haberler veririz

27 eylül canım benim bat, reglim yarın bitiyor daha. Bu ay olursam yapar mıyım bilmiyorum misafir gelme ihtimali var ekim sonu gibi düşünmüştüm ben inşallah gerek kalmaz tabi
İnşallah gerek kalmaz canımcım. O pharmatondan enerjik olalım diye almıştık geçmiş yıllarda. Bize hiç fayda etmedi. Bebek için almadık tabi, o zamanlar korunuyorduk. Ona faydası olur mu bilmem.

Selam kızlar.
Nasılsınız?
Hersey yolunda mi ?

B BYV
busra1tan
Canim masallah 21 hafta olmussun

Ben calismaya devam canim denemeler tam gaz devam ediyor ama dusunmemeye caliyorum. Bdv konularina sardim canim sikilinca oraya dadaniyorum Bata 6 gun var neler olacak gorecegiz hep beraber. Sadece regl olacak gibi kasiklarim agriyor baskada birsey yok
Senin hamilelik nasil gidiyor canim?
busra1tan kiz dun aksam baktim sana hesabin pasif yaziyordu dedim bu kiz dusunmemek icin dondurmus heralde hesabi.

Kız hesap dondurma var mı ki bilmiyorum. Ben oğlanla ilgili konu açmıştım ana sınıfı alışma ile ilgili. Onu bdv ye açmışım diye 1 gün ceza aldım :))))

Kız hesap dondurma var mı ki bilmiyorum. Ben oğlanla ilgili konu açmıştım ana sınıfı alışma ile ilgili. Onu bdv ye açmışım diye 1 gün ceza aldım :))))
Bugün reglimin 11. Günü :))

Olabilir canim ondan oyle gormusumdur. Bilmiyorum dindurmayi pasif gorunce salladim tamamen
Yan8 regl devam etmiyor yumurtlamaya yaklasti demek istiyorsun dimi
Bol bol calis atlama sakin

Olabilir canim ondan oyle gormusumdur. Bilmiyorum dindurmayi pasif gorunce salladim tamamen
Yan8 regl devam etmiyor yumurtlamaya yaklasti demek istiyorsun dimi
Bol bol calis atlama sakin
Bugün atak yaparız, bide cumartesi olur büyük ihtimal :)
Ama bence bende bi kist falan olabilir. Yoksa olurdu gibi geliyor bana. Soğan kürüne de üşendim. :)

Bolca yorulmak dışında sorunsuz gidiyor.
2.hamilelik eger ilk cocuk kucukse cok zor,
Bakalim asil dogduktan sonra baslayacak maraton :)))))
6 gun var demek, hadi hayırlısı
Ben de kizimla alakali konu acmistim aslinda bdv likti bana göre ama bende ceza yemistim kk hayatimda ilk kez :)))
Bugün atak yaparız, bide cumartesi olur büyük ihtimal :)
Ama bence bende bi kist falan olabilir. Yoksa olurdu gibi geliyor bana. Soğan kürüne de üşendim. :)
Canim sen bi gitsen jinokologa, bi baksa en azindan test felan ugrasma yine ama en azindan bi git canim lutfennn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…