Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün atak yaparız, bide cumartesi olur büyük ihtimal :)
Ama bence bende bi kist falan olabilir. Yoksa olurdu gibi geliyor bana. Soğan kürüne de üşendim. :)
Sende stress vardi canim kist falan degil. Simdi eczaneye girip erken gebelik testi aliyorum erken yapacam varsa ok yoksa devam sende 2 gunde bir yap mutlala

Kız gidiyim bak demedi demeyin bir şey çıkacak. Yoksa 9 ayda mutlaka hamile kalırdım ben. Haftasonu giderim artık..

Sende stress vardi canim kist falan degil. Simdi eczaneye girip erken gebelik testi aliyorum erken yapacam varsa ok yoksa devam sende 2 gunde bir yap mutlala
Ay stres değil kuzum ya stressiz zamanda da olmadı. Ya bende kist var, yada eşimin spermleri tembel. Görücez. Artık teşhis ve gerekirse tedavilere başlarız.

Kız gidiyim bak demedi demeyin bir şey çıkacak. Yoksa 9 ayda mutlaka hamile kalırdım ben. Haftasonu giderim artık..
Cok sevindim bu habere işte.
Bak sen ilkinde hemen hamile kaldin 2.de 9 ayda olmadi ya, benimde tam tersi. Dusun ilkinde sorun olmadigi halde 1 yila yakin sürmüştü ve en son hsg cekildim de ertesi ay hamile kalmistim. Yani meger yapışıklık varmis onlar açılmış, dr oyle demisti. Belki de sende hsg sonrasi hamis kalacaksin??
Yani bak bi git once de, sonra dr seni yönlendirecektir canim

Peki yapışıklık sonradan olabilen bir şey mi canım. Eğer öyleyse o da olabilir bak. Çünkü kendimden korunuyor gibiyim. Hani sanki spiral taktırmışım da unutmuşum gibi:))) bide ben hap da kullanmadım ki hiç diyim ki o böyle yaptı beni.
Gidicem, yarın bi telefon açayım. 5den sonra doktor ordaysa hemen yarın gidicem..

S Sibelll16 kuzum sende durumlar nedir napiyorsun?
İyiyim canım benimde çalışmalar devam işte, bata 10 gün var bu ay geç yumurtladım ovü testi yaptım yine, geçen ay 11. Bu ay 14. Gün yumurtladım bakalım hayırlısı. Adetin 3. Günü hormon testi yaptırdım aile hekimime çok şükür iyi çıktı ama prolaktin yapılmadı ona taktım onu yaptıracağım batın 2. Gününe randevu aldım gideceğim doktoruma, bidaha baksın bakalım

Ayy insalah prolaktin niyetine aldigin randevuyu bebis icin beta olcturmekle kullanirsin
Ben ovu falan hic birsey yapmadim sadece 2 gunde bire dikkat ettim hayirlisi artik kuzum

Ayy insalah prolaktin niyetine aldigin randevuyu bebis icin beta olcturmekle kullanirsin
Ben ovu falan hic birsey yapmadim sadece 2 gunde bire dikkat ettim hayirlisi artik kuzum
Ah canım nerdeee şimdiden ağrılarım başladı, korunmayı bıraktığımdan beri on gün önceden başlıyor ben anlamadım moralim bozuluyor ama eşim de aynı şeyi dedi belki kan testi yaptırırız diye ümit fakirin ekmeği ben temmuzda iki güne bir yapmıştım olmadı önümüzdeki ayda öyle devam edeceğim ovü yapmayacağım artık

Ben de hap kullanmamistim, zaten evlendikten 2-3 ay sonra baslamistik calismalara. Yapisiklik sonradan da olabiliyor evet. Tupler acikmis benim ama yapisiklik var demisti dr birinde. Ragim filmini ben uzum sure hamile kalamayan (sorunu olmadigi halde) herkese siddetle oneriyorum, en azindan spermin ilerleyecegi yolu bi hortum tutup yikamissin gibi oluyor tertemiz hahah :))

Hahhaha güzel bi açıklama oldu. Gidince haber vericem gelişmeleri. İnşallah güzel şeyler duyarım.

Canlar ne yapıyorsunuz?
Son bi şans daha verdim kendime, gitmedim doktora.
6 ekimde regl gelirse bu kez gidicem Allahın izniyle.
İçim hiç gitmek istemedi, bilemiyorum neden böyleyim.
Hep son bi şans diye diye bugüne kadar geldim.
Bu ay psikolojik de olsa kendimi hamile gibi hissediyorum :)
Avuntu işte :)

Canım sen bilirsin nasıl rahat edeceksen öyle yap tabiki, inş regl olmazsın , benim haftaya bugüne randevum var bakalım bana ne diyecek en son rahmin iyi yumurtlaman da normal demişti ama 4 ay oldu olmadı hala, yumurtlamaya göre 6 günüm kaldı regle, ağrılarım yine başladı erkenden

Ya şu ağrılar neden oluyor ve neden hala kalamadık ben anlam veremiyorum..
6 gün az bi zaman.
Yine de senden güzel bir haber bekliyorum inşallah...
Sen ben ve Yeşim çok bekledik ama, birimiz kırsak şu şansı :))
%25 döllenme ihtimali bize bi denk gelse artık...

Bilmiyorum ben de anlamadım döllenme oluyor da rahime mi tutunamıyor acaba diyorum senaryo yazıyorum, nasip işte olur elbet ama ne zaman
Kız Yeşim adını mı değiştirdin napıyorsun B BYV

Bilmiyorum ben de anlamadım döllenme oluyor da rahime mi tutunamıyor acaba diyorum senaryo yazıyorum, nasip işte olur elbet ama ne zaman
Kız Yeşim adını mı değiştirdin napıyorsun B BYV
Herşey olabilir. O zaman rahimde tutunmayı sağlayacak bir şey eksik veya fazla :)))
Bilmiyorum, bi taraftan sağlıklı olacaksa olsun diyorum. Biz bilemiyoruz işte olmayanda da hayır vardır. Rabbim sağlıklı hayırlı bi evlat daha nasip etsin bizlere inşallah.

Bide sende bi problem olmamasına rağmen gebelik olmuyor ya, bende de öyle midir diyorum. O yüzden de gidesim gelmiyor.

Ama tabiki doktora gidip hamile kalanlar da var.
Mesela annem 1 sene kalamamış. Doktora gitmiş, enfeksiyon var demiş. İğne olmuş ve bana hamile kalmış

Amin canım sağlıklı hayırlı evlat olsunlar bekleriz artık ne yapalım

Bide sende bi problem olmamasına rağmen gebelik olmuyor ya, bende de öyle midir diyorum. O yüzden de gidesim gelmiyor.
Canım ben de onu anlamadım doktor bir sorun yok diyor ama doğumdan sonra rahim toparlayamadı mı acaba diyorum doktora da inanmıyorum gibi oluyor ama nedensiz de olsa gebelik olmayabiliyor demekki, geçen yıl da 9. Denemede olmuştu zamanı gelince gelir herhalde elimizden geleni yapalım da

Canım ben de onu anlamadım doktor bir sorun yok diyor ama doğumdan sonra rahim toparlayamadı mı acaba diyorum doktora da inanmıyorum gibi oluyor ama nedensiz de olsa gebelik olmayabiliyor demekki, geçen yıl da 9. Denemede olmuştu zamanı gelince gelir herhalde elimizden geleni yapalım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…