Canım ben de onu anlamadım doktor bir sorun yok diyor ama doğumdan sonra rahim toparlayamadı mı acaba diyorum doktora da inanmıyorum gibi oluyor ama nedensiz de olsa gebelik olmayabiliyor demekki, geçen yıl da 9. Denemede olmuştu zamanı gelince gelir herhalde elimizden geleni yapalım daBide sende bi problem olmamasına rağmen gebelik olmuyor ya, bende de öyle midir diyorum. O yüzden de gidesim gelmiyor.
9 da çok kız. Benim de 10 oldu :)) aman ne biliyim ya anlamadım ben bir şey. 6 ekimde olnzsam zaten gidicem artık.Canım ben de onu anlamadım doktor bir sorun yok diyor ama doğumdan sonra rahim toparlayamadı mı acaba diyorum doktora da inanmıyorum gibi oluyor ama nedensiz de olsa gebelik olmayabiliyor demekki, geçen yıl da 9. Denemede olmuştu zamanı gelince gelir herhalde elimizden geleni yapalım da
Yok kız pelvik ağrı deniyor ya alttaki kemikler ağrıyor temmuzda da aynısı olmuştu ağustosta tatildeyken yüzme filan mı iyi geldi bilmem pek hissetmedim ama bu benim resmen regl belirtim oldu çıktı ateşim de var gibi geliyor ama yine de adet geliyor işte münasebetsizS Sibelll16busra1tan eve t kuzular ismimi degistirdim dellendim. Ben test taptim negatif 2 gun sonra gelir bebimki goguslerim agriyor ama sis degil hatta porsumus duruyor karnim agriyor yanagimda dev anasi gibi sivilce cikti ucu yok mor iyyyy kiz busra yazdigini gorunce bildirimi acarken bu kiz gebeyim yazdi diye icimden gecti sen bat ne zaman sibelim 6 gun kalmis insallah olur bu ayy
canım bence var gibi ya. ümit vermek istemem ama benim de sonradan çıkmıştı iki gün önce.busra1tan kuzu baksana bir sen ne diyorsun bu teste sabah yaptim birkac dk baktim ciktim ise gittim bence yoktu. Gece esim sen sabah test yaptinmi dedi evet dedim negatifti yok degildir ya dedi getirdim testi onune koydumki al iste pozitif dedi. Ben birdaha bakmadim bile negatif diye ne zaman cikti bilmiyorum. Varmi umit sence
Gozun aydin canim allah saglikla tamamina erdirsin insallahkızlar bakın adete dört gün kala testim hemen şöyle oldu. değerim 10 civarı çıktı. artmasını bekliyorruz şimdi. fikir olsun diye ekledim :)
inşallah canım, şu aralar tam bekleme dönemi hiç sevinmedim henüz artarsa sevincem :) herkese o çift çizgiyi nasip etsin allahGozun aydin canim allah saglikla tamamina erdirsin insallah
Ayy hadi insallah valla kac aydir yapiyorum saatler sonra bile cikmamisticanım bence var gibi ya. ümit vermek istemem ama benim de sonradan çıkmıştı iki gün önce.
ben de negatifken kesinlikle çıkmıyodu normal kaset gebelik testlerirnde. eviriyodum çeviriyodum çıkmıyodu. bu çıkınca bişi var kesin dedim. azıcık bile çıksa şüphe uyandırıcıAyy hadi insallah valla kac aydir yapiyorum saatler sonra bile cikmamisti
Canımcım bu sabah yapsana bi tane bi bakalım. Bunda ikinci çizgi var evet ama renkler dağınık. Bi tane daha yap ya inşallah vardır artııııkkk :))))busra1tan kuzu baksana bir sen ne diyorsun bu teste sabah yaptim birkac dk baktim ciktim ise gittim bence yoktu. Gece esim sen sabah test yaptinmi dedi evet dedim negatifti yok degildir ya dedi getirdim testi onune koydumki al iste pozitif dedi. Ben birdaha bakmadim bile negatif diye ne zaman cikti bilmiyorum. Varmi umit sence
Hayırlı olsun canım gözün aydın :) darısı bizlerin başına :))kızlar bakın adete dört gün kala testim hemen şöyle oldu. değerim 10 civarı çıktı. artmasını bekliyorruz şimdi. fikir olsun diye ekledim :)
Canim testim yoktu baska yarin sabaha artik:)Canımcım bu sabah yapsana bi tane bi bakalım. Bunda ikinci çizgi var evet ama renkler dağınık. Bi tane daha yap ya inşallah vardır artııııkkk :))))
İnşallah mutlu sona ulaşırsın canım :) 2 günde 1 ilişki iyidir :)kızlaaaarrrr bende geldimmmm... bat 12-15 ekim arasıııı...yumurtlama haftamdayım bugün 12.günüm... 14.veya 15.günde yumurtlamayı bekliyorum inşallah
Sabah test yaptim negatifti canim ama gelende birsey yok henuz bekliyorum canim is biraz yogun yazamadim.
Tamam canım, bekleyelim bakalım. Zaten elden başka bir şey gelmiyor. Kolay gelsin :)Sabah test yaptim negatifti canim ama gelende birsey yok henuz bekliyorum canim is biraz yogun yazamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?