Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bide sende bi problem olmamasına rağmen gebelik olmuyor ya, bende de öyle midir diyorum. O yüzden de gidesim gelmiyor.
Canım ben de onu anlamadım doktor bir sorun yok diyor ama doğumdan sonra rahim toparlayamadı mı acaba diyorum doktora da inanmıyorum gibi oluyor ama nedensiz de olsa gebelik olmayabiliyor demekki, geçen yıl da 9. Denemede olmuştu zamanı gelince gelir herhalde elimizden geleni yapalım da

9 da çok kız. Benim de 10 oldu :)) aman ne biliyim ya anlamadım ben bir şey. 6 ekimde olnzsam zaten gidicem artık.

S Sibelll16 busra1tan eve t kuzular ismimi degistirdim dellendim. Ben test taptim negatif 2 gun sonra gelir bebimki goguslerim agriyor ama sis degil hatta porsumus duruyorkarnim agriyor yanagimda dev anasi gibi sivilce cikti ucu yok mor iyyyy kiz busra yazdigini gorunce bildirimi acarken bu kiz gebeyim yazdi diye icimden gecti sen bat ne zaman sibelim 6 gun kalmis insallah olur bu ayy

Yok kız pelvik ağrı deniyor ya alttaki kemikler ağrıyor temmuzda da aynısı olmuştu ağustosta tatildeyken yüzme filan mı iyi geldi bilmem pek hissetmedim ama bu benim resmen regl belirtim oldu çıktı ateşim de var gibi geliyor ama yine de adet geliyor işte münasebetsiz rahmim aşağı mı indi nedir zonkluyor bazen sanki kemiklerim

busra1tan kuzu baksana bir sen ne diyorsun bu teste sabah yaptim birkac dk baktim ciktim ise gittim bence yoktu. Gece esim sen sabah test yaptinmi dedi evet dedim negatifti yok degildir ya dedi getirdim testi onune koydumki al iste pozitif dedi. Ben birdaha bakmadim bile negatif diye ne zaman cikti bilmiyorum. Varmi umit sence

Eklentiler

• IMG-20190924-WA0002.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 60
kızlar bakın adete dört gün kala testim hemen şöyle oldu. değerim 10 civarı çıktı. artmasını bekliyorruz şimdi. fikir olsun diye ekledim :)

Eklentiler

• 71705437_2708011272565210_5180822683260026880_n.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 54
canım bence var gibi ya. ümit vermek istemem ama benim de sonradan çıkmıştı iki gün önce.

Reactions: BYV
Ayy hadi insallah valla kac aydir yapiyorum saatler sonra bile cikmamisti
ben de negatifken kesinlikle çıkmıyodu normal kaset gebelik testlerirnde. eviriyodum çeviriyodum çıkmıyodu. bu çıkınca bişi var kesin dedim. azıcık bile çıksa şüphe uyandırıcı

Canımcım bu sabah yapsana bi tane bi bakalım. Bunda ikinci çizgi var evet ama renkler dağınık. Bi tane daha yap ya inşallah vardır artııııkkk :))))

kızlaaaarrrr bende geldimmmm... bat 12-15 ekim arasıııı...yumurtlama haftamdayım bugün 12.günüm... 14.veya 15.günde yumurtlamayı bekliyorum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…