Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhabalar ben daha cok yeniyim 25. eylül son adet tarihim 5 haftalık hamileyim çok şükür

Amiin canım benim. Bi an önce size de nasip olsun inşallah
Amin canim ama benim umidim kesildi kesin sorun var kendi basima kalamayacagim gibi geliyor sali gunu dr. Randevum var gidicem anlatacagim herseyi bakalim hakkimizda hayirlisi uygulamaya gore pazartesi ovulasyon ama icimden yapmak bile gelmiyor

Amin canim ama benim umidim kesildi kesin sorun var kendi basima kalamayacagim gibi geliyor sali gunu dr. Randevum var gidicem anlatacagim herseyi bakalim hakkimizda hayirlisi uygulamaya gore pazartesi ovulasyon ama icimden yapmak bile gelmiyor
Kuzum seni çok iyi anlıyorum.
Benim 11. Denememdi bu. İnsanda umut kalmıyor artı bi de sinir oluyordum kendi kendime. Derdim ne benim diye. İnat ettim doktora da gitmedim ama sen salı günü bi git. Değerlendirmeye de devam et. Belki de bu ay olacağı aydır kuzum. Rabbim inşallah yazmıştır bu ay hayırlı bi evlat. Elimizden geleni yapıp gerisini Allaha bırakmaktan başka çaremiz olmuyor ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…