- 25 Eylül 2019
- 22
- 41
- 3
- 31
Rabbim tamamına erdirsin inşallah canım2 yıllık eviliyim 2 defa aşılama oldum çok şükür 2.si tuttu dün test yaptım çok şükür sonuç pozitif ☺ yani bende 2020 anne olmaya hazırlanıyorum
İnşallah yeni ayda olsun artık canımcım...Ben regl oldum canım bitmek üzere, seninki gelmez inş
Canim gozun aydin cok sevindim saglikla kucagina al insallah
Amin canim ama benim umidim kesildi kesin sorun var kendi basima kalamayacagim gibi geliyor sali gunu dr. Randevum var gidicem anlatacagim herseyi bakalim hakkimizda hayirlisi uygulamaya gore pazartesi ovulasyon ama icimden yapmak bile gelmiyorAmiin canım benim. Bi an önce size de nasip olsun inşallah
Kuzum seni çok iyi anlıyorum.Amin canim ama benim umidim kesildi kesin sorun var kendi basima kalamayacagim gibi geliyor sali gunu dr. Randevum var gidicem anlatacagim herseyi bakalim hakkimizda hayirlisi uygulamaya gore pazartesi ovulasyon ama icimden yapmak bile gelmiyor
Tamam kuzum :)busra1tan canim suan yazamiyorum cok is var ama yazacagim aksam felan birtanem
Çok sevindim. Gözünüz aydın. RABBİM OLMAYANLARA HAYIRLISIYSA VERSİN
Canım hayırlı olsun çok sevindim, sağlıkla kucağına al inş
AmiiiinnÇok sevindim. Gözünüz aydın. RABBİM OLMAYANLARA HAYIRLISIYSA VERSİN
Amiin canım benim Rabbim sana da nasip etsin tez vakitte inşallahhh amiiinCanım hayırlı olsun çok sevindim, sağlıkla kucağına al inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?