Selam canim.Tamam kuzum :)
İnşallah Rabbim Yeşim ve sibele de nasip eder en kısa zamanda. Amin.Selam canim.
Oncelikle tebrik ediyorum.
Saglikla, hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin Allah.
Cok sevindim, cok..
Sen ve yeşim sık sık aklima geliyorsunuz ve uzaktan gozetliyordum mujde var mi yok mu diye.
Simdi sira yeşim de
Sen musait oldugunda bu ayi nasil degerlendirdigini yaz. gecmis aylardan farkli yaptigin birsey olduysa onu da yaz ki okuyanlara umut olsun.
Yuppiiiiiiii beee
Ayyy vallhi cok sevndm
Amiin canımm evet gerçekten öyle oldu. Geçen ay arabayı aldık. Bebek de geldi. :)))Ayyy vallhi cok sevndmmasallh yaaa gozunz aydin cnm. Yanlis hatrlamiosam araba almanizi beklemis sanki hep deniliodu alinca o da gelirmis diye saglkla ilerlesn insllh
Benim aynı canım bir değişiklik yok, ben eylül sonu gitmiştim doktora, bir sorun yok daha erken demişti takviye vermişti ama geçen ay yine olmayınca bu ay beş gün soğan kürü yaptım tamamlamadım yumurtlama haftam çünkü çalışmalar başladı yani
Bugün sağlık ocağına gittim kuzum.
Ay inşallah olur kuzum ya aynı ay içinde doğum yaparız inşallah. Bekliyorum güzel haberini. :))Benim aynı canım bir değişiklik yok, ben eylül sonu gitmiştim doktora, bir sorun yok daha erken demişti takviye vermişti ama geçen ay yine olmayınca bu ay beş gün soğan kürü yaptım tamamlamadım yumurtlama haftam çünkü çalışmalar başladı yani ☺
Hadi insallah bu ay olur canim benim takvime gore dundu yumurtlama 4 gundur degerlendiriyoruz yarinda dr gitcem rahim kalinligina falan baktiracagim insallah tutar hepimiz beraber takip ederiz..Benim aynı canım bir değişiklik yok, ben eylül sonu gitmiştim doktora, bir sorun yok daha erken demişti takviye vermişti ama geçen ay yine olmayınca bu ay beş gün soğan kürü yaptım tamamlamadım yumurtlama haftam çünkü çalışmalar başladı yani ☺
Kac cikarsa ciksin onemli degil saglikla artsin canim hic takilma onlara bu mucizenin tadini cikart simdi.Bugün sağlık ocağına gittim kuzum.
Testte pozitif gördüğümü söyledim. İçinde hcg de olan bi sürü test yaptı. Kan ve idrar. Yarın sonuçları alıcam. Acaba hcg kaç çıkar.
Oğlumda bata 3 kala 265 çıkmıştı. Şimdi adeti 3 gün geçti. Sonucu merak ediyorum.
Aman canim bosver hissetme rahat bir gebelik gecir ne guzel iste. Kuzum sen demiy9rmuydun ben 3 gun ince yaparim negatifse yoktur eminim buna diye simdide hem regl uc gun gecmis hemde silikte degil baya baya cizgiyi gormussun ne istiyorsun daha. Icin rahat olsun olumlu dusun olumlu olsun insallah hersey ve icimden kizin olacak diye geciyorKızlar hiç hamile gibi hissetmiyorum..
Regl gelmediği için hamileliğe inanıyorum...
Test sonucunu görmeden rahat değilim. Zaten kimseye de demedim.
Kac cikarsa ciksin onemli degil saglikla artsin canim hic takilma onlara bu mucizenin tadini cikart simdi.
İnşallah kızım olur hayırlısıyla ama ben rüyamda erkek olduğunu gördüm kuzum :) sağlıklı doğsun yeter ki, en çok bunu istiyorum. Rabbim bir an önce seninle sibele de nasip etsin istiyorum ki birlikte yürümek istiyorum bu yolda...Aman canim bosver hissetme rahat bir gebelik gecir ne guzel iste. Kuzum sen demiy9rmuydun ben 3 gun ince yaparim negatifse yoktur eminim buna diye simdide hem regl uc gun gecmis hemde silikte degil baya baya cizgiyi gormussun ne istiyorsun daha. Icin rahat olsun olumlu dusun olumlu olsun insallah hersey ve icimden kizin olacak diye geciyor
İnşallah canım bazen umutsuzluğa kapılıyorum bazen de artık vuslata yaklaşıyorum gibi geliyor, bol dua ve tevekkül artık takdir Allahın, hayırlı zaman gelmemiş demekki diyorum sabırsızlanmamaya çalışıyorum bakalım ne zaman olursa.. senin hesap biz de ev alacağız o yüzden olmamasında da bir hayır vardır belkiAy inşallah olur kuzum ya aynı ay içinde doğum yaparız inşallah. Bekliyorum güzel haberini. :))
Rahat ol aklına olumsuz birşey getirme, ilk haftalar hamile gibi hissedilmiyor zatenKızlar hiç hamile gibi hissetmiyorum..
Regl gelmediği için hamileliğe inanıyorum...
Test sonucunu görmeden rahat değilim. Zaten kimseye de demedim.
İnşallah olur canım, aynı ay olsak hakkaten ne güzel olur ama ben artık üç beş ay sonra da olabilir diye düşünüyorum en geç mart nisan filan olsa çok güzel olur 2020 sonuna kadar yolu varHadi insallah bu ay olur canim benim takvime gore dundu yumurtlama 4 gundur degerlendiriyoruz yarinda dr gitcem rahim kalinligina falan baktiracagim insallah tutar hepimiz beraber takip ederiz..
Kız inşallah senin de hem evin hem de yeni bi bebişin olur tıpkı benim gibi. Baksana Rabbim iki güzelliği birden nasip etti. Hiç belli olmaz. Hemen burada çift çizgini görmek istiyorum senin de. Bat ne zaman seninİnşallah canım bazen umutsuzluğa kapılıyorum bazen de artık vuslata yaklaşıyorum gibi geliyor, bol dua ve tevekkül artık takdir Allahın, hayırlı zaman gelmemiş demekki diyorum sabırsızlanmamaya çalışıyorum bakalım ne zaman olursa.. senin hesap biz de ev alacağız o yüzden olmamasında da bir hayır vardır belki
İnşallah canım gerçekten çok güzel olur, bereketiyle gelir inş yavrucakKız inşallah senin de hem evin hem de yeni bi bebişin olur tıpkı benim gibi. Baksana Rabbim iki güzelliği birden nasip etti. Hiç belli olmaz. Hemen burada çift çizgini görmek istiyorum senin de. Bat ne zaman senin
Sayılı gün geçer Allahın izniyle. Bekliyorum güzel haberini. Güzelce değerlendirin canımcım :))İnşallah canım gerçekten çok güzel olur, bereketiyle gelir inş yavrucak ☺ Daha çok var yaa, bir iki güne yumurtlama olacak işte 21 kasım da bat
İşte elimizden geleni yapacağızSayılı gün geçer Allahın izniyle. Bekliyorum güzel haberini. Güzelce değerlendirin canımcım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?