Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çatlayacam. Bekliyorum haberini :))
Bende catlayacam size yazmamak icin tutuyorum kendimi ama inat ettim belirti falan demeyecegim regl gunu gelmeden test yapamacagim. Pazartesi sabah insallah hakkimda hayirlisi olan olsun. Ama icim kipir kipir

Bende catlayacam size yazmamak icin tutuyorum kendimi ama inat ettim belirti falan demeyecegim regl gunu gelmeden test yapamacagim. Pazartesi sabah insallah hakkimda hayirlisi olan olsun. Ama icim kipir kipir
Ne oluyor burda, söylesene kız

Ay inşallah vardır, birlikte bekleriz süper olur, yeter ki olsun kız bi hafta daha beklerim ben :))

Benim bata 9-10 gün var ama ağrılarım başladı, benden ümidi kesin yani

Hic kesmiyoruz hanim efendi benimde agrilarim var ama regl agrisi ile gebelik agrisi hemen hemen ayni seyler diye biliyoruz yalan mi
Bilmiyorum unuttum gebelik nasıl birşeydi bel ağrısı çok moralimi bozuyor, kendimi kötüye hazırlıyorum çünkü öyle olacak malesef

Bilmiyorum unuttum gebelik nasıl birşeydi bel ağrısı çok moralimi bozuyor, kendimi kötüye hazırlıyorum çünkü öyle olacak malesef ☹
Ilahi Sibel unutmusmus cok guzel hatirlayacagiz ben buna inaniyorum. Hatta ben bursaya kvlere ziyarete gelecem seninlede bebis alisverisi yapacagiz. Hatta biliyormusun ben emikli olunca bursaya tasinacagiz. Inan sen inan hersey cok guzel olacak

Sen yine de kendini kötüye hazırla ama ben inanıyorum ki Allahın izniyle ikiniz de hamilesiniz. Rabbime dua ettim, inşallah kabul olur..
İnşallah canım, sağol dualarında bize yer verdiğin için, gebelerin duası kabul olurmuş inş bakalım

Ilahi Sibel unutmusmus cok guzel hatirlayacagiz ben buna inaniyorum. Hatta ben bursaya kvlere ziyarete gelecem seninlede bebis alisverisi yapacagiz. Hatta biliyormusun ben emikli olunca bursaya tasinacagiz. Inan sen inan hersey cok guzel olacak
Ah canım inşallah inşallah, bursaya gelince beni ara Ben de inanıyorum bir gün olacak ama sanmıyorum ki o ay bu ay değil benim için Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı ve hayırlı zamanı gönlüme razı eyle diye dua ediyorum, sağlıklı olsun da ben beklemeye razıyım, on ay olmuş hala atlatamadım sanırım korkularım da var psikolojim gel gitli yani

Allahim dualarimizi kabul etsin insallah. Korkularimiz her daim olacak canim hic bitmeyecekki ama o umutta hic bitmeyecek Allahhim hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah hepimize. Bir daha evlatlarinizla sinamasin bizi.Amin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…