İnşalllahhhhİşte elimizden geleni yapacağızzamanı gelmiştir inş
Konusursam yazarsam buyusu bozulur diye korkuyorum
Yoksa birşey mi var :)))
Bende catlayacam size yazmamak icin tutuyorum kendimi ama inat ettim belirti falan demeyecegim regl gunu gelmeden test yapamacagim. Pazartesi sabah insallah hakkimda hayirlisi olan olsun. Ama icim kipir kipirÇatlayacam. Bekliyorum haberini :))
Ne oluyor burda, söylesene kızBende catlayacam size yazmamak icin tutuyorum kendimi ama inat ettim belirti falan demeyecegim regl gunu gelmeden test yapamacagim. Pazartesi sabah insallah hakkimda hayirlisi olan olsun. Ama icim kipir kipir
Kiz kendimi cignetmeyin bana zor tutuyom kendimi buyumu bozmayin. Totem yaptim diyin konusmak yok test yokNe oluyor burda, söylesene kız
Ay inşallah vardır, birlikte bekleriz süper olur, yeter ki olsun kız bi hafta daha beklerim ben :))Bende catlayacam size yazmamak icin tutuyorum kendimi ama inat ettim belirti falan demeyecegim regl gunu gelmeden test yapamacagim. Pazartesi sabah insallah hakkimda hayirlisi olan olsun. Ama icim kipir kipir
Hic kesmiyoruz hanim efendi benimde agrilarim var ama regl agrisi ile gebelik agrisi hemen hemen ayni seyler diye biliyoruz yalan miBenim bata 9-10 gün var ama ağrılarım başladı, benden ümidi kesin yani ☺
Bilmiyorum unuttum gebelik nasıl birşeydiHic kesmiyoruz hanim efendi benimde agrilarim var ama regl agrisi ile gebelik agrisi hemen hemen ayni seyler diye biliyoruz yalan mi
Sen yine de kendini kötüye hazırla ama ben inanıyorum ki Allahın izniyle ikiniz de hamilesiniz. Rabbime dua ettim, inşallah kabul olur..Benim bata 9-10 gün var ama ağrılarım başladı, benden ümidi kesin yani ☺
Ilahi Sibel unutmusmus cok guzel hatirlayacagiz ben buna inaniyorum. Hatta ben bursaya kvlere ziyarete gelecem seninlede bebis alisverisi yapacagiz. Hatta biliyormusun ben emikli olunca bursaya tasinacagiz. Inan sen inan hersey cok guzel olacakBilmiyorum unuttum gebelik nasıl birşeydibel ağrısı çok moralimi bozuyor, kendimi kötüye hazırlıyorum çünkü öyle olacak malesef ☹
Amin kuzum amin insallah duan tutacak katilacagiz sanaSen yine de kendini kötüye hazırla ama ben inanıyorum ki Allahın izniyle ikiniz de hamilesiniz. Rabbime dua ettim, inşallah kabul olur..
İnşallah canım, sağol dualarında bize yer verdiğin için, gebelerin duası kabul olurmuş inş bakalımSen yine de kendini kötüye hazırla ama ben inanıyorum ki Allahın izniyle ikiniz de hamilesiniz. Rabbime dua ettim, inşallah kabul olur..
Ah canım inşallah inşallah, bursaya gelince beni araIlahi Sibel unutmusmus cok guzel hatirlayacagiz ben buna inaniyorum. Hatta ben bursaya kvlere ziyarete gelecem seninlede bebis alisverisi yapacagiz. Hatta biliyormusun ben emikli olunca bursaya tasinacagiz. Inan sen inan hersey cok guzel olacak
Allahim dualarimizi kabul etsin insallah. Korkularimiz her daim olacak canim hic bitmeyecekki ama o umutta hic bitmeyecek Allahhim hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah hepimize. Bir daha evlatlarinizla sinamasin bizi.Amin.Ah canım inşallah inşallah, bursaya gelince beni ara ☺ Ben de inanıyorum bir gün olacak ama sanmıyorum ki o ay bu ay değil benim için ☹ Allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı ve hayırlı zamanı gönlüme razı eyle diye dua ediyorum, sağlıklı olsun da ben beklemeye razıyım, on ay olmuş hala atlatamadım sanırım korkularım da var psikolojim gel gitli yani ☺
Bnm de ilk bel agrisi olmustu belirti olraolrakBilmiyorum unuttum gebelik nasıl birşeydibel ağrısı çok moralimi bozuyor, kendimi kötüye hazırlıyorum çünkü öyle olacak malesef ☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?