Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnm de ilk bel agrisi olmustu belirti olraolrak
Senn bel agrin nasil bisey
Yuru be fatmaa
Zeynep_teacher kiz sen neler yapiyorsun bakim hic sesin sokugun cikmiyor kac aylik oldun. Seninde bildigin deli agrili adet sancisiydi yasadigin ama gebe kaldigini ogrendin.

Evet kizlar bize bu larla gelin umut olun

Allahim dualarimizi kabul etsin insallah. Korkularimiz her daim olacak canim hic bitmeyecekki ama o umutta hic bitmeyecek Allahhim hayirli saglikli evlat nasip etsin insallah hepimize. Bir daha evlatlarinizla sinamasin bizi.Amin.
Öyle canım umutlu olduğum da oluyor ama işte nebileyim bazen geliyorlar bana evlat acısı çok zormuş aklıma geldikçe kötü oluyorum, nasibi olan gelir inş zamanında..

Reactions: BYV
Yuru be fatmaa
Zeynep_teacher kiz sen neler yapiyorsun bakim hic sesin sokugun cikmiyor kac aylik oldun. Seninde bildigin deli agrili adet sancisiydi yasadigin ama gebe kaldigini ogrendin.

Evet kizlar bize bu larla gelin umut olun
Guzl seyler soleyelm ki dua yerine gecsin guzl seyler olsn
İşte ara ara gelip gidiyor ama her ay regl öncesi olur benim, o yüzden moralim bozuluyor
Simdiden moralini bozma. Daha cok vakit var. Bende hic adet olcam gibi bi agri olmamisti. Ayakta durunca sanki yuk tasimisim gibi agrim oluodu. Otuurnca geciodu. Insllh senn ki de bebistndr

Öyle canım umutlu olduğum da oluyor ama işte nebileyim bazen geliyorlar bana evlat acısı çok zormuş aklıma geldikçe kötü oluyorum, nasibi olan gelir inş zamanında..
Bak ben sana soyle diyim bundan birkac gun once ne kadar olduki ovu olali gecen hafta sonu sifir umidim var yok bende rahimde sorun okustu kalamayacagim yapmaninda anlami yok diye dusunurken hatta dr gittim biliyirsun kesin bir sorun var diye ama simdi icim kipir acaba mi acaba mi diye dolaniyorum ortada test almamak ic8n zor tutuyorum kendimi. Benki kesin kalmayacagim derken birden oyle sacma bir sekilde umit gelsiki belkide kendimi kandiriyorum bilmiyorum ama inaniyorum pazartesi gunu yaa burdan size mujdeyi verecegim yada bir donem off kesin olmayacaklar kesin rahim haaar gorduler dusuncelerinden sonra yine deneyelim hadi demeler boyle pis bir psikoloji ama herseye ragmen inaniyorum

Ne güzel canım inanmak başarmanın yarısı ben zaten test yapmayı bıraktım bi ay silik görür gibi oldum diğer ay birkaç saat sonra çizgi çıktı filan baktım kafayı yicem geçen ay yapmadım bat geçmeden yapmam geç öğreneyim ne olacak yeter ki öğreneyim sen de yapma bekle ne kalmış şurda

Eczane onunden gecerken kafami ceviriyorum ama almayacagim ama bende suda var meraktan catlayacagima yap gitsin ha 3 gun once ogrendin ha kirmizilarla ogrendin degisen birsey olmayacak bana gore varsa 3 gun daha once mutlu olacam ama yoksada acabami acabami diye diye 3 gunumu sey etmeyecegim. ( nasilda yolunu yapiyorum erkenden yapmanin ama)bazen icin totem yapip duruyoruz ben simdi belirti anlatsam eger varsa bebis yok mu olacak yada yoksa anlatmadim diye var mi olacak yoooo ama iste bir umit ayy bende bilmiyorum acacam simdi agzimi

Aç şu ağzını beni çatlatıyorsun canım mantığın iyi güzelde tamam pozitifse erken seviniriz ama değilse de erken yaptık o yüzden çıkmadı deriz bizi biliyorsun negatif görmek istemiyorum banane yapmayacağım işte

Siki dur yaziyorum

Simdi gecen hafta cumartesi/pazar benim tahmini ovuydu oldu moldu falan. Neyse simdi ben gebeyken masallah goguslerim tas gibi olmustu bildigin 75ten 85e terfi etmistim ama bebis gidince bildigin porsudu eski haline geldi regl donemi sismiyordu agriyordu sadece ama son 2-3 gundur biraz sisti elleyince avucuma dolu dolu geliyor ve yururken bile sallaninca aciyor. Boyle bildigin gogsume kramp gibi seyler oluyor Kokular pek bir kotu kokmaya basladi dun balik carsisinin onunden gecerken ogurerek gectim. Sonra dr demisti yumurta sol tarafta catlamis diye sol tarafta surekli bir baski ve agri var. Belim agriyor. Sik ve sikisik idrar yapar oldum. Belirtimi bilmiyorum ama Gozlerim surekli kuruyor ve batiyor. Burnumda damarlar aciyor sanki her an kanayacakmis gibi. Gecen lodostan mi buyuk ihtimal ama migrenim tuttu deli bas agrisi ve istifra ile gecti bir gunum. 3 gundur kabus goruyorum gecenin korunde sicrayarak uyaniyorum bilmiyorum dedigim gibi belkide kendimi kandiriyorum ama inanmak istiyorum.

Canım olabilir çünkü biz artık vücudumuzu çok iyi tanıyoruz diğer aylardan farklı bir belirti olunca ihtimal yüksek oluyor, inşallah vardır ki büyük ihtimal var çünkü göğüs ağrısı en belirgin belirtilerden, benim doğumdan beri göğüs hassasiyetim çok azaldı malesef, bazen regle yakın sızlıyor ama kısa sürüyor koku hassasiyetim var da ben belirti aramamaya kafadan atmaya çalışıyorum pek beceremesem de

Bende beceremiyorum galiba birsey yaaiyorum acaba mi diyorum. Birde yazmayi unutmusun buda belirtimi bilmiyorum ama bu sabah uyandigimda dis etlerim cekilmisti aciyor sabahtan beri. Insallah bu seferki gercektir canim ne diyimm Allah goblumuze gore versin insallah

Canım benim geçen gebeliğimde diş eti enfeksiyonu olmuştu ama 16. Haftadan sonraydı mesela göğüs ağrısı vardı ama büyümesi de geç olmuştu son zamanlar yani bilmiyorum, bendeki pelvik ağrı da hep vardı şimdi de regl öncesi oluyor anlamadım benim hormonlar aynı belirtileri veriyor gerçekten o yüzden düşünmemeye çalışalım boşver, olursa güzel olur tabi

B BYV kuzum göğüs hassasiyeti çok belirgin bi hamilelik belirtisi olabiliyor. İnşallah öyledir. Sık idrara çıkmak bu ay bende de vardı :)) ben de senin gibi kabus gördüm.... İnşallahhh senin de durumun benim gibi gebelikle sonuçlanır. Bunu canı gönülden istiyorum. Ben bunları okurken bile çok heyecanlandım, inşallahhh olmuştur inşallahhh..
Vajina girişinde ağrı oluyor mu, olacak mı onu gözlemle. Bide bende regl öncesi hep sivilce çıkar ama bu kez çıkan sivilceler gebelik göstergesi oldu. Onu gözlemle. Şuanda dejavu yaşadım bunları yazarken. Allahın izniyle hamilesin bu ay :))

O agri oluyor canim direkt asagidan vuruyor bazen ama saniyelik boyle ama gebellikle sol tarafta batma ve kramp oluyor. Ben normalde sivilceli bir insan degilim ama suanda burnumun sag deliginin icinde sivilce cikti ve burnuma dokunamiyorum. Insallah sana katilacagiz kuzum

Benim ilk belirtim baş ağrısı idi. Meğer hcg artarken baş ağrırmış. 2 haftadır da alt tarafımda regl ağrısı oluyor. Bide Vajina girişinde saniyelik bi ağrı vurup geçiyor. Bu ara ara oluyor hala. Ay inşallah hamilesindir ya :))))))))

Valla canim benimde ilk carsamba migren vurdu ama ben onu lodosa yordum. Ya varsa diye ilacta almadim surundum resmen istifra ede ede bir hal oldum agridan. Valla bu ay farkli birsey var hissesiyorum ama korkuyorum bir yandanda yanliyorsam diye hakkimda hayirlisi artik. Ama icimi biliyorsun. Haziranda esim denemeyelim Kasimda yapalim Yengec olsun falan diye tutturmustu biliyorsun baya gerilmistik. Ben korunmaya baslamistim. Kasim geldi Allahim biliyor yuzumuzu guldurur insallah.

İnşallah olmuştur, anlattıkların bana tanıdık geliyor çünkü :) cuma gününe doğru bi test yapsan da görsek. Eğer olmuşsa temmuza mı denk geliyor kız :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…