Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ellerinemi yapisacak bi bakiversinler betayada
D vitaminide etkileyebilir diye okumustum burda canim ama kesinde bilmiyorum.
Sen naptın en son. Kız o kadar çok kişiyle konuşuyorum ki karıştırıyorum kusura bakma :)))

@KARABATAK_ kuzum o çörek otu bal ve tarçını karıştırıp yicek miyim hergün. Adetken mi başlıcam. Kaç gün yemem lazım. Bununla ilgili bi konu var mı bi araştırıyım. Ben hiç o kürleri yapmadım. Of ya bu kadar zor hamile kalacağımı hiç düşünmezdim. Ne oldu bana böyle anlamadım ki.

[/QUOTE]
Gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Doktoruna güvenmen önemli bu süreçte bir risk olsa tedbir alırdı heralde. Kafanda soru işaretlerin varsada başka güveneceğin bir doktora git mutlaka. Sen yine kendini çok yorma mümkün olduğunca dinlen yat.

Canim bak;

12 tatlı kaşığı kadar çörek otu
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Adetin 2.günü başlanıyor ve toplamda 10 gün devam ediliyor. Daha sonra yenmeyecek. Sabah ve akşam aç karnına 1 tatlı kaşığı yenecek. Adet biter bitmezde iki güne bir ilişki...
Buradan bir arkadastan ogrenmistim bu kürü.
Ben 5 gun yapabildim ama.

Tamam canım ben bu ay bu yolu izliyorum. Adetim başlayınca başlıyorum küre. 10 gün devam edicem. Adet bitimi gün aşırı ilişki. İnşallah bu kez olacak inanıyorum.

Tamam canım ben bu ay bu yolu izliyorum. Adetim başlayınca başlıyorum küre. 10 gün devam edicem. Adet bitimi gün aşırı ilişki. İnşallah bu kez olacak inanıyorum.
Ahh iste benim bu sayede oldu ama keske sevinebilsem daha cok endise vs var. Kimseye de diyemedim diyemem de bi 3 ay saklarim kesin.

Ahh iste benim bu sayede oldu ama keske sevinebilsem daha cok endise vs var. Kimseye de diyemedim diyemem de bi 3 ay saklarim kesin.
Önce yazdıklarını okudum Allah nasip ettiyse vardır bundada bir hayr belki kızın içinde iyi olucak. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Evlat büyük imtihan

@KARABATAK_ canım benimmm eğer varsa hakkında hayırlısı böyleymiş demek ki sağlıkla gelsin, belki de kızın için daha iyi olacaktır.

@KARABATAK_ konu ile alakasız ama neden karabatak merak ettim:)
TuruncuHayal di aslinda rumuzum benim.
Annecigimin en sevdigi hayvadi karabatak.
Hem uçması hem denizin dibine dalmasi onu cok mutlu ederdi, hel derdi; hayvan olsam karabatak olmak isterdim diye.
Ben de o yuzden degistirdim rumuzu.
(9 ay oldu öleli)
Önce yazdıklarını okudum Allah nasip ettiyse vardır bundada bir hayr belki kızın içinde iyi olucak. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Evlat büyük imtihan
Hayırlısı olsun,insallah Allah beni daha buyuk bir imtihanla sınamaz.
@KARABATAK_ canım benimmm eğer varsa hakkında hayırlısı böyleymiş demek ki sağlıkla gelsin, belki de kızın için daha iyi olacaktır.
Yasayıp gorecegiz aslinda, kadere inancim sonsuz.

Karmakarisik duygular icindeyim 5-10 dk sonraki halini koyuyorum simdi de testin.
Ilk idrarla yaptim ama sahurda cok su ictigim icin idrar su rengindeydi.

Eki Görüntüle 2272951
Canım gözün aydın. İnşallah iyi olacak. Bugün aldığım 2.güzel haber. Bir grupta bir arkadaş daha böyle. Bugün ben de erken gebelik yaptım bat son 3 gün. Ama bişey çıkmadı. Galiba bu ay da olmazsa vazgeçicem. İki çocuktan sonra acaba yanlış mı yapıyorum diyorum. Yaş 37.Kızım çok hastalık geçirdi üstüne çok düştük ve şımardı biraz. Öğretmenleri de iki yıldır kendinden küçük bir kardeş ona iyi gelir dedikçe eşim ve ben etkilendik sanırım Ama ne bileyim bazen acaba diyorum delimiyim napıyorum. Neyse kuzum deli deli haller benimki. Allah yavruna kavuştursun inşalkah

Canım kayıpların için çok geçmiş olsun. Ama korkma bir arkadaşım nerdeyse 3 ay o dediğin akıntıya gördü. Şükür bişeyi yokmuş bebeğin. 5.ayında şimdi gayet iyi

Unu eledim elegimi astim deme bence:)
10 ve 7 yasinda idi sanirim cocuklarin.
Bence bu karari hepiniz ortak alin. Cocuklarin da fikrini al mesela

Unu eledim elegimi astim deme bence:)
10 ve 7 yasinda idi sanirim cocuklarin.
Bence bu karari hepiniz ortak alin. Cocuklarin da fikrini al mesela
Çocuklar deli gibi istiyor. Hatta kızım hadi biz otururken git de içerrde bebek yap gel anne diyoÜç çocuk fikir olarak çok güzel ama çalışan anne olarak düşündürüyor işte. Burda bunları rahat yazıyorum çünkü çoğunuz annelik duygudunu tatmışsınız. Ama hiç tatmayanlara haksızlık ediyormuş gibi görünmek istemiyorum. Özetle bu işin sonu yok be kızlar. 1 olur 2.yi düşünürsün. 2 olur 3.ye acaba dersin. Deli sorular

3e1 oylama ile kaybettin o halde oylamayi )
Calisiyorsun demek,o halde en dogru kararı sen verirsin. Eğer %51 ile hangi taraf agir geliyorsa o yone dogru ilerle bence. He birde su var , biz ne kadar plan yaparsak yapalim aslinda payımıza duseni yasiyoruz :)

Çok haklısın canım. Öğretmenim bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…