Bak en yakin örnek kendimim.canim 3 yildir olmuyor aslinda bebek agir basiyor ama iste okadarda emek varya bilmiyomki bende hani dogal yoldan olunca farkli tup olunca farkli sanki
Herşey güzel olacak canım, kızın için de hayırlı olan buymuş demek ki. Gönlünü ferahlat ve kimseye de deme en az 3 ay..Ahh iste benim bu sayede oldu ama keske sevinebilsem daha cok endise vs var. Kimseye de diyemedim diyemem de bi 3 ay saklarim kesin.
Hangi kur canim ama senin canim bebek kucuk arayazaman girince olmuyor pespese olmasi kolay oluyorBak en yakin örnek kendimim.
Birkac aydir sadece tek tuk zamanli zamansiz iliski yasadik ve bu ay sadece isleri siki tuttuk.
O kûr sayesinde ve gun asiri hepitopu 4 iliski ile (bugun yaptigim 20 test hatali degilse) sanirim hamileyim.
Rabbim kaldıramacağın yük vermesin canım. İyi düşün inşallah iyi olacakAh keske isaret etse, isaret parmagini sadece kitap okurken hayvanlari gosterirken ve birkac yerde kullanir. Onun disinda parmagimi tutar parmagimi uzatir istedigi seye. Ama duyma ile alakali sorun olduğunu düşünmüyorum (yine de goturecegim teste) çünkü asiri hassas sese karsi. Yinede olabilir bakalim testi bayram sonu yaptiririm en gec.
Bekle canım ya ben de bundan sonra bat geçmeden test yapmıcam...İsmimizle olmadigi icin karisiyo bence. Bende bi kac kisiyi biliyorum burda. Hepsi birbirine karisiyo sonra
Benim bat 30u. Sabirla bekliycem insallah test yapmak icin 31 mayisi
Demeyeceğim, diyemem de zaten.Herşey güzel olacak canım, kızın için de hayırlı olan buymuş demek ki. Gönlünü ferahlat ve kimseye de deme en az 3 ay..
Ya canım herşey gönlünce olsun hayırlı zamanda gelsin miniğin inşallah ama neden öyle düşünüyorsun. Gerekiyorsa destek alırsın ama o senin rahminde senin kanınla senin canınla can bulacak hayat bulacak. Tüpmüş normalmiş aşılamaymış ne fark eder doğunca nasıl olduğuna göre mi seveceksin hayır bırak millet ne düşünürse düşünsün ki millette bilmekte zorunda değil zaten. Doğru zamanda sağlıkla mutlulukla alırsın inşallah bebeğini kucağınacanim 3 yildir olmuyor aslinda bebek agir basiyor ama iste okadarda emek varya bilmiyomki bende hani dogal yoldan olunca farkli tup olunca farkli sanki
İnşallah doktora ihtiyaç duymadan haziranda hamile kalırız. Hadi bismillah :)canim bizim batlar ayni sali gunu bende kure baslyacagim ve bu ay ovulasyon yapmiyacagim gun asiri iliski yasayayim dedigin gibi hayirlisi ile olur insallah olmazsa zaten asilama deneyecegim iyi bir doktordan
Google a çörek otu kûrû yazarsan da çıkar, burdan bir arkadasin sayesinde tanistim ben bu kûr ile. Busra ya yolladim, dur sana da yollimHangi kur canim ama senin canim bebek kucuk arayazaman girince olmuyor pespese olmasi kolay oluyor
Batne zaman canımKızlar hayırlı akşamlar
Benim kasık ağrılarım aşırı yaaaa normal miiiii
Böyle bıçak gezdiriyorlar sanki bende öyle fenaaa yaniiiiii
Sen bu aydan çabuk vazgeçtin Büşra ya dur biİnşallah doktora ihtiyaç duymadan haziranda hamile kalırız. Hadi bismillah :)
Yok hamileym zaten ben, 4. Haftadayım ama aşırı kasık ağrılarım varBatne zaman canım
Geçen aylarda da negatif çıkıp negatif oldu ya kuzum o yüzden böyle oldum. Yine de bekliyorum regl olmayı tabi.Sen bu aydan çabuk vazgeçtin Büşra ya dur bi
Canım o kasık ağrıları olur. Ama sen kendini yormamaya özen göster. Çünkü ilk zamanlar gebelikte önemlidir...Yok hamileym zaten ben, 4. Haftadayım ama aşırı kasık ağrılarım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?