- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
Valla yatarken bile ağrıyorrrponcikvegece canim ilk gebelikten dolayi diyorum ben de, normal bunlar.
20 mayısRabbim tez zamanda kalbine gore olanı nasip etsin. Canim, insallah huzurlu ve mutlu olursunuz esin ve sen.
Hosgeldin cnm.
Bat neydi?
Listeye ekleyeyim.
Onu talep etti dr
Mr eeg ve isitme testi yapilacak önümüzdeki gunlerde. Mr ve eeg icin gec tarih verilir ama isitme zaten ozelde yapılacak. Audiometri ilk kez durdum nasil bisey ki
Hangisi ağır basıyorsa onu secerdim, ama ben yakında senin muhde vereceğin kanaatindeyim.
Amin, cumlemizi.
Allah evladiniza hayırlı saglikli ömür nasip etsin
Hayırlı olsun canımYok hamileym zaten ben, 4. Haftadayım ama aşırı kasık ağrılarım var
Bilmiyorum bende bir his var umutlanma ama. HayırlısıGeçen aylarda da negatif çıkıp negatif oldu ya kuzum o yüzden böyle oldum. Yine de bekliyorum regl olmayı tabi.
Ben iki çocuğunda da geçince hafif çizgi ileöğrendimBilmiyorum bende bir his var umutlanma ama. Hayırlısı
Hayırlısı canım...Bilmiyorum bende bir his var umutlanma ama. Hayırlısı
Hayırlı olsun canımBenim bat 24 mayıstı hamileyim
Yaaa demee sonra çok umutlanıyorum :))) ben var gibi hissediyordum aslında ama beş tane negatif test gördükten sonra hislerimde yanıldım diye düşündüm.Ben iki çocuğunda da geçince hafif çizgi ileöğrendim
Dur tamam umutlanma ama evrene olumlu mesaj gönderYaaa demee sonra çok umutlanıyorum :))) ben var gibi hissediyordum aslında ama beş tane negatif test gördükten sonra hislerimde yanıldım diye düşündüm.
Hepimiz hamile olalım :)))))Dur tamam umutlanma ama evrene olumlu mesaj gönder
Ani hizli hareket yapma, oturup kalkarken yani.Valla yatarken bile ağrıyorrr
Teldeki uygulamayi baz alarak yumurtlama sonrasi 12.gun silik cizgi cikti bende.(bat a 2 kala )Herkese iyi geceler kızlar, ben yine dayanamadım gittim erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Yumurtamanın üzerinden 10 gün geçti Bat a da 6 gün var. Eğer herhangi bir hamilelik olsaydı çıkar mıydı sizce? Yumurtlama zamanını çok iyi değerlendirdiğimi düşünüyordum aslında bu ay. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
İnşallah canım. Ben ovulasyon testiyle takip etmiştim bu ay. Her ay aynı sonucu görmek artık yıpratıyo beni biraz. Diyorum kendi kendime daha çok bekleyen insanlara haksızlık yapıyorum ama olmuyor işte birşeyi çok istememek lazım demekki.Teldeki uygulamayi baz alarak yumurtlama sonrasi 12.gun silik cizgi cikti bende.(bat a 2 kala )
10.gun negatifti. Eger iyi degerlendirdiyseniz 12.gun tekrar yap testi. Hayırlısi olsun insallah cnm.
Haklisin.İnşallah canım. Ben ovulasyon testiyle takip etmiştim bu ay. Her ay aynı sonucu görmek artık yıpratıyo beni biraz. Diyorum kendi kendime daha çok bekleyen insanlara haksızlık yapıyorum ama olmuyor işte birşeyi çok istememek lazım demekki.
İnşallah canım sağolasın, Rabbim sana da sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah evladına.Haklisin.
Ovulasyon testi hangi gun pik yaptiysa o gunden sonraki 12.gun test yap. Silik cikiyor oldukca silik ama. Azcik daha sabir, kavusacaksin Allah in izniyle insallah.
Günaydın hepinizeeGunaydin guzel anneler, anne adaylari
Gününüz coook guzel gecsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?