Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20 mayıs

Herkese iyi geceler kızlar, ben yine dayanamadım gittim erken gebelik testi yaptım sonuç negatif. Yumurtamanın üzerinden 10 gün geçti Bat a da 6 gün var. Eğer herhangi bir hamilelik olsaydı çıkar mıydı sizce? Yumurtlama zamanını çok iyi değerlendirdiğimi düşünüyordum aslında bu ay. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Teldeki uygulamayi baz alarak yumurtlama sonrasi 12.gun silik cizgi cikti bende.(bat a 2 kala )
10.gun negatifti. Eger iyi degerlendirdiyseniz 12.gun tekrar yap testi. Hayırlısi olsun insallah cnm.

Teldeki uygulamayi baz alarak yumurtlama sonrasi 12.gun silik cizgi cikti bende.(bat a 2 kala )
10.gun negatifti. Eger iyi degerlendirdiyseniz 12.gun tekrar yap testi. Hayırlısi olsun insallah cnm.
İnşallah canım. Ben ovulasyon testiyle takip etmiştim bu ay. Her ay aynı sonucu görmek artık yıpratıyo beni biraz. Diyorum kendi kendime daha çok bekleyen insanlara haksızlık yapıyorum ama olmuyor işte birşeyi çok istememek lazım demekki.

Haklisin.
Ovulasyon testi hangi gun pik yaptiysa o gunden sonraki 12.gun test yap. Silik cikiyor oldukca silik ama. Azcik daha sabir, kavusacaksin Allah in izniyle insallah.

Haklisin.
Ovulasyon testi hangi gun pik yaptiysa o gunden sonraki 12.gun test yap. Silik cikiyor oldukca silik ama. Azcik daha sabir, kavusacaksin Allah in izniyle insallah.
İnşallah canım sağolasın, Rabbim sana da sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah evladına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…