Doğru çok şey ysşamışsınız ve sizi anlıyorum tedirgin oluyor insan şu önemli stres yapmamaya çalışın iyi düşününki bebeğinize size tutunur iyi olur herşey inşallahMerhabalar. Öncelikle anne olabilmek için yola çıkan ama bir sürü acı yaşayan insanlara rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin diyerek başlamak istiyorum. Bende bir kürtaj bir duş gebelikten 2 aşılama 1 tüp bebek denemesinden sonra normal yolla gebe kaldığımı öğrendim daha dün öğrendim. Keseyi ve bebeği gördük şükür 5 haftalık henüz. Fakat sümüksü kahverengi akıntı geliyor doktor içeride bir kanama görmedi ama ben çok tedirginim bir sürü acılı şey yaşayan insanın en ufak bir şeyden korkması gibiakıl fikir veren olursa çok memnun olurum
İnşallah olmazsın :)))Günaydın
Bata son 3 gün
Ve sen deİnşallah olmazsın :)))
Başınız sağ olsunTuruncuHayal di aslinda rumuzum benim.
Annecigimin en sevdigi hayvadi karabatak.
Hem uçması hem denizin dibine dalmasi onu cok mutlu ederdi, hel derdi; hayvan olsam karabatak olmak isterdim diye.
Ben de o yuzden degistirdim rumuzu.
(9 ay oldu öleli)
Hayırlısı olsun,insallah Allah beni daha buyuk bir imtihanla sınamaz.
Yasayıp gorecegiz aslinda, kadere inancim sonsuz.
GünaydınnnnnnnnGunaydin guzel anneler, anne adaylari
Gününüz coook guzel gecsin
inşallah olmayız :) ben senden umudumu kesmedim daha :) kırmızılar gelmedikçe ümit tükenmezİnşallah olmazsın :)))
Benim de oyleydi,4 gun kala felan ha oldum hs olacam dedim hatta erken gelecek diye dusundum. Ama gelip gitti agri, o zaman zaten supelendim. Seninki ile benzerdi yani.Günaydınnnn, benim de bat'a 4 gün kaldı ama galiba regl olucamregl olacakmışım gibi kasık ve bel ağrım var.Ayrıca çok gergin ve sinirliyim. Önümüzdeki aya kaldı galiba benim.
GünaydınnnnnnGunaydin guzel anneler, anne adaylari
Gününüz coook guzel gecsin
Merhaba cnm.Hanımlar, cuma adet oldum malumunuz bu ay soğan kürü yapacağım demistimama hafta sonu o kadar yoğun geçti ki unuttum. Bu gün adetimin 4. Günü bu gün başlasam olur mu sizce yoksa geç mi kaldım
Günaydın cnm.Günaydın Kızlaarrr nasılsınız. Benimde bat a 4 gün var bu hafta sonu dananın kuyruğu kopcakmı bakcaz
Bilmiyorum canım inşallah senin gibi çıkar benim sonucumda ama günümün geçmesini bekleyeceğim test yapmak içinBenim de oyleydi,4 gun kala felan ha oldum hs olacam dedim hatta erken gelecek diye dusundum. Ama gelip gitti agri, o zaman zaten supelendim. Seninki ile benzerdi yani.
Merhaba cnm.
Hic bir bilgim yok konu ile alakali.
Günaydın cnm.
Kopmaz ins :)
Tuzla sahile yakin mısınız siz? Biz e5 ustundeyiz.
çift çizgiler gelsinde çifte bayram yapalım inşallahGünaydın Kızlaarrr nasılsınız. Benimde bat a 4 gün var bu hafta sonu dananın kuyruğu kopcakmı bakcaz
Tuzla ozel hast yakin mi bu tip mekezi, benim eski muhit oralar, yayla daydım aydınlıya geçtik ama seneye niyetimiz var istasyon tarafına. Kokudan kactim yukarlara ben, aritmanin civari korkunçevet cnm E-5 altındayız tuzla tıp merkezi varya onun içindeki evlerde oturuyorum
Tuzla ozel hast yakin mi bu tip mekezi, benim eski muhit oralar, yayla daydım aydınlıya geçtik ama seneye niyetimiz var istasyon tarafına. Kokudan kactim yukarlara ben, aritmanin civari korkunç
çift çizgiler gelsinde çifte bayram yapalım inşallah
Yayla da haftada 5 gunse burda 1 diyeyim sana.tuzla özel hastanesi işte o tuzla tıp diyede geçiyor :)
yukarlar daha çok kokuyor diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?