Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doğru çok şey ysşamışsınız ve sizi anlıyorum tedirgin oluyor insan şu önemli stres yapmamaya çalışın iyi düşününki bebeğinize size tutunur iyi olur herşey inşallah

Başınız sağ olsun

Günaydınnnn, benim de bat'a 4 gün kaldı ama galiba regl olucam regl olacakmışım gibi kasık ve bel ağrım var.Ayrıca çok gergin ve sinirliyim. Önümüzdeki aya kaldı galiba benim.

Günaydınnnn, benim de bat'a 4 gün kaldı ama galiba regl olucam regl olacakmışım gibi kasık ve bel ağrım var.Ayrıca çok gergin ve sinirliyim. Önümüzdeki aya kaldı galiba benim.
Benim de oyleydi,4 gun kala felan ha oldum hs olacam dedim hatta erken gelecek diye dusundum. Ama gelip gitti agri, o zaman zaten supelendim. Seninki ile benzerdi yani.

Hanımlar, cuma adet oldum malumunuz bu ay soğan kürü yapacağım demistimama hafta sonu o kadar yoğun geçti ki unuttum. Bu gün adetimin 4. Günü bu gün başlasam olur mu sizce yoksa geç mi kaldım

Günaydın Kızlaarrr nasılsınız. Benimde bat a 4 gün var bu hafta sonu dananın kuyruğu kopcakmı bakcaz

Hanımlar, cuma adet oldum malumunuz bu ay soğan kürü yapacağım demistimama hafta sonu o kadar yoğun geçti ki unuttum. Bu gün adetimin 4. Günü bu gün başlasam olur mu sizce yoksa geç mi kaldım
Merhaba cnm.
Hic bir bilgim yok konu ile alakali.
Günaydın Kızlaarrr nasılsınız. Benimde bat a 4 gün var bu hafta sonu dananın kuyruğu kopcakmı bakcaz
Günaydın cnm.
Kopmaz ins :)
Tuzla sahile yakin mısınız siz? Biz e5 ustundeyiz.

Benim de oyleydi,4 gun kala felan ha oldum hs olacam dedim hatta erken gelecek diye dusundum. Ama gelip gitti agri, o zaman zaten supelendim. Seninki ile benzerdi yani.
Bilmiyorum canım inşallah senin gibi çıkar benim sonucumda ama günümün geçmesini bekleyeceğim test yapmak için

Merhaba cnm.
Hic bir bilgim yok konu ile alakali.

Günaydın cnm.
Kopmaz ins :)
Tuzla sahile yakin mısınız siz? Biz e5 ustundeyiz.

evet cnm E-5 altındayız tuzla tıp merkezi varya onun içindeki evlerde oturuyorum

evet cnm E-5 altındayız tuzla tıp merkezi varya onun içindeki evlerde oturuyorum
Tuzla ozel hast yakin mi bu tip mekezi, benim eski muhit oralar, yayla daydım aydınlıya geçtik ama seneye niyetimiz var istasyon tarafına. Kokudan kactim yukarlara ben, aritmanin civari korkunç

Tuzla ozel hast yakin mi bu tip mekezi, benim eski muhit oralar, yayla daydım aydınlıya geçtik ama seneye niyetimiz var istasyon tarafına. Kokudan kactim yukarlara ben, aritmanin civari korkunç

tuzla özel hastanesi işte o tuzla tıp diyede geçiyor :)
yukarlar daha çok kokuyor diyorlar.

tuzla özel hastanesi işte o tuzla tıp diyede geçiyor :)
yukarlar daha çok kokuyor diyorlar.
Yayla da haftada 5 gunse burda 1 diyeyim sana.
O da burdaki hafif oluyor, asagidaki korkunc idi koku yogunlugu.
Ama senin o taraflar da cok yoktur zaten istasyon civari da en uzak yermis. Haziran annelerinden bi arkadasim oturuyor orada, belki komsu gidecem ona. Bakarsın senle de subat annesi olarak komsu oluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…