Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inş cnm :) benim eşim mühendis yukarki taraflara aydınlı taraflarına yani gidiyor inşaat denetlemeye felan oralar daha kötü diyordu ama değilmiş demekki.
bende ekimde taşındım ev alınca taşınıcam burdan maltepe kartal pendik buralardan bakıyoruz daha çok. Pendikte beklediğimiz bir yer vardı şuanlık olmadı. Tuzlayı kokudan ve çok uzak diye istemiyorum ama ev alamazsak belki buradan da bakarım sahile yakın yerlerden uyguna bulabilirsek

Bence pendigide ele. Kartal ya da maltepe cok daha ii olur. Esimin isine yakın diye buradayiz, is uzak kalmasa kartal 1.tercihimdi hep. Arastirdik gecen sene ama yolda gecen zamani boyle yakin olunca evde geciriyor.

Bence pendigide ele. Kartal ya da maltepe cok daha ii olur. Esimin isine yakın diye buradayiz, is uzak kalmasa kartal 1.tercihimdi hep. Arastirdik gecen sene ama yolda gecen zamani boyle yakin olunca evde geciriyor.
maltepe en çok beğendiğimiz ama çok pahallı kendimize gere bulamıyoruz :s 380 binden fazla olsun istemiyoruz. Birde biz metro veya trene yakın yerlerden baktığımız için çok pahallı

maltepe en çok beğendiğimiz ama çok pahallı kendimize gere bulamıyoruz :s 380 binden fazla olsun istemiyoruz. Birde biz metro veya trene yakın yerlerden baktığımız için çok pahallı
Umarim şartlar uygun olur icine sinen yerden nasip olur yeni eviniz.
Ben de kendimi bildim bileli mustakil bahçeli bir ev hayali kurarım:) Allah ömür verirse 60 yasinda anca nasip olur bize.
Şimdi test yaptım ve malesef negatif
Bat neydi canim
Uzulme, ne zamandir deniyorsunuz?

Amin cnm Rabbim gönlümüze göre nasip etsin inşAllah

Kızlar ben birşey sormak istiyorum
şimdi benim ilk biliyorsunuz, henüz doktorada gitmedim cuma gitmeyi düşünüyorum..
ama benim sormak istediğim bir şey var. ben smdi ilişkiye girebilir miyim ? yani çok minik ya o yuzden soruyorumm

Canim sogan kuru adetliyken kullanilmiyor. Adet bittikten 2 gun sonra baslaniyor
Yaaa geç kaldim diye üzülüyordum ben de . Iyi barı bu ay başlayayım bari.ama içince kokar mi yaa, malum bir de ramazan ayındayız ondan da korkmuyor değilim. Siz daba once yaptiniz mi Gün-de bir kere içsem yeterli olur mu?

Canim dusuk riskin yoksa ve doktorun ozellikle yasak demesiyse girebilirsin. Sadece biraz daha nazik hareketlerle

Dr un en dogru bilgiyi verecektir, kimine ilk 3 ay dusuk riski sebebiyle cinsel perhiz veriliyor. Doguma gidene kadar iliskiye giren de var hic iliskiye girmeden 9 ayi geciren de var canim.

Icince hemem dislerini fircalayinca kokmuyor canim ama ben 15 gun octim nameli sekerle dolandim gunde 2 kere ictim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…