canım senin kaç çoçuk var:) kaç aydır deniyorsun inşallah gelir bebişin sorun yoksa hayırlısıylaBenim kizim 1 haziran da 2 yasinda olacak.
Ilk kizimda da 1 yil ugrastik.
Bu bebeler hemeb gelmiyor cok nazlilar :))
E tabi ayni yere gidiyorsan cok haklisin.
Ben ilk hamileligimde kafai yemistim.
Hissetmiyorum bebek var mi diye diye habire farkli hastanelerde betahcg yükselişine bakıyordum kan vererek. Öncesinde kimyasal gebelik yaşadığım için mi bilmiyorum ama cok stresli geciriyordum en mutlu zamanlari ah ah
1 tanecik.canım senin kaç çoçuk var:) kaç aydır deniyorsun inşallah gelir bebişin sorun yoksa hayırlısıyla
Aynen bende 50 li aldim ama kiminin icinde damlalik eksik. Test cok olunca dün basladim yapmaya bende. Varsa erkenden silik milik ogrenirim. Yoksa da artik kader kismet.ben netten 40 tane test aldım canım bende bu ay degerlendirdim yarından itibaren hergun yaparım artık gerçi yaptım cumartesi çıkmadı ama
Merhaba canim.benim bat 22 mayıs ama başım ağrır her adet öncesi ve ağrıyor. kasıklarımda da ağrı oluyor. hep 1 hafta önceden başım ağrırdı bu defa ağrımayınca umutlanmıştım. birde kasık batmalarım oldu. yarın adet olursam ki bu belirtiler ile ihtimal büyük yinede şaşırıcam. vücudum resmen hamilelik alarmları vermiştiii...
Test yaptin mi canim peki?benim bat 22 mayıs ama başım ağrır her adet öncesi ve ağrıyor. kasıklarımda da ağrı oluyor. hep 1 hafta önceden başım ağrırdı bu defa ağrımayınca umutlanmıştım. birde kasık batmalarım oldu. yarın adet olursam ki bu belirtiler ile ihtimal büyük yinede şaşırıcam. vücudum resmen hamilelik alarmları vermiştiii...
atsana buraya canım silikte olsa varmı çizgi test bakmak zevkli sen hangi marka aldın ben freely aldımAynen bende 50 li aldim ama kiminin icinde damlalik eksik. Test cok olunca dün basladim yapmaya bende. Varsa erkenden silik milik ogrenirim. Yoksa da artik kader kismet.
evet yaptım canım. bugün değil ama dün yaptım negatifti ya. ovulasyon testi ile kontrollü davranmıştık bu ay bide.Test yaptin mi canim peki?
ya güya ben bu ay günüm gelmeden yapmayacaktım. tam 4 tane test bitirdim. 5 gün kala bi başladım yapmaya@KARABATAK_ ne zaman test yapacaksın kuzum. Hiç test yaptın mı, erken ama.
İnşallah vardır canım. Ama adete yakın anca geç döllenme ise çıkmaz. İnşallah öyledir diyelim.ya güya ben bu ay günüm gelmeden yapmayacaktım. tam 4 tane test bitirdim. 5 gün kala bi başladım yapmayahepsi negatifti. insan inansa yok. belki erken yapmışımdır diyosun.kendini kandırıp bir daha ertesi gün yapıyosun.. e madem erken yaptığını düşünüyosun gününü beklesene demi yokkk :) yarın adet günümde dananın kuyruğu kopacak bakalım. hayırlısı...
hahahahah :) bende böyle yapıyordum 2-3 aydır hatta bir ara her malum ilişkiden 1 gün sonra yapıyordum deli gibi :))) sanki 1 günde belli oluyor da :/ya güya ben bu ay günüm gelmeden yapmayacaktım. tam 4 tane test bitirdim. 5 gün kala bi başladım yapmayahepsi negatifti. insan inansa yok. belki erken yapmışımdır diyosun.kendini kandırıp bir daha ertesi gün yapıyosun.. e madem erken yaptığını düşünüyosun gününü beklesene demi yokkk :) yarın adet günümde dananın kuyruğu kopacak bakalım. hayırlısı...
yumurtlama günüm 7 mayıstı. testte çıkmama ihtimali var mıdır acaba? beklediğim adet tarihimde 22 mayısİnşallah vardır canım. Ama adete yakın anca geç döllenme ise çıkmaz. İnşallah öyledir diyelim.
Canım bir şey demek istemiyorum aslında umudunu yine de yitirme. Ama gerçekçi olmak gerekirse eğer geç döllenme değilse çıkması lazımdı.. Ama yine de inşallah vardır. Kırmızılar gelmeden ümit kesilmez.yumurtlama günüm 7 mayıstı. testte çıkmama ihtimali var mıdır acaba? beklediğim adet tarihimde 22 mayıs
Bi tane yapsana yarın sabah. Çıkar bence :))))hahahahah :) bende böyle yapıyordum 2-3 aydır hatta bir ara her malum ilişkiden 1 gün sonra yapıyordum deli gibi :))) sanki 1 günde belli oluyor da :/
ama akıllandım, 2 aydır adet günüm geçmeden yapmıyorum tutuyorumm kendimiii. bu ay da en geç 24-25 mayıs bekliyorum.. 3-4 günlük bir sürem var. Pazar gününden önce yapmayacağım :)
yok vallahi yapmayacammmBi tane yapsana yarın sabah. Çıkar bence :))))
Peki madem. Ben sabırlı değilm, cuma sabahı yapıcam. Hatta perşembe, olmadı çarşamba bile olabilir :)))yok vallahi yapmayacammm
pazar günü yapıcamm sonra morallerim bozuluyor, resmen çöküyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?