Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım senin kaç çoçuk var:) kaç aydır deniyorsun inşallah gelir bebişin sorun yoksa hayırlısıyla

canım senin kaç çoçuk var:) kaç aydır deniyorsun inşallah gelir bebişin sorun yoksa hayırlısıyla
1 tanecik.
Ocak ve nisan arasi tek tük denemelerle gecti.
Sadece bu ay siki calistik.
Bakalim ne olacak sonuc.
Birde normalde 12 gun yapilan bi kür var onu 5 gun olarak yaptım bu ay. Çörekotu kürü.

ben netten 40 tane test aldım canım bende bu ay degerlendirdim yarından itibaren hergun yaparım artık gerçi yaptım cumartesi çıkmadı ama

benim bat 22 mayıs ama başım ağrır her adet öncesi ve ağrıyor. kasıklarımda da ağrı oluyor. hep 1 hafta önceden başım ağrırdı bu defa ağrımayınca umutlanmıştım. birde kasık batmalarım oldu. yarın adet olursam ki bu belirtiler ile ihtimal büyük yinede şaşırıcam. vücudum resmen hamilelik alarmları vermiştiii...

ben netten 40 tane test aldım canım bende bu ay degerlendirdim yarından itibaren hergun yaparım artık gerçi yaptım cumartesi çıkmadı ama
Aynen bende 50 li aldim ama kiminin icinde damlalik eksik. Test cok olunca dün basladim yapmaya bende. Varsa erkenden silik milik ogrenirim. Yoksa da artik kader kismet.

Merhaba canim.
Gecen ay ovulasyon haftasi tek iliski olmasına rağmen ayni seyleri yasadim. Ihtimal vermemekle birlikte içimden icimden surekli hamileyim sanirim diyordum.
Yani aslinda olabilir de olmayabilir de,bekleyip gormekten baska çaremiz yok canim.

Test yaptin mi canim peki?

Aynen bende 50 li aldim ama kiminin icinde damlalik eksik. Test cok olunca dün basladim yapmaya bende. Varsa erkenden silik milik ogrenirim. Yoksa da artik kader kismet.
atsana buraya canım silikte olsa varmı çizgi test bakmak zevkli sen hangi marka aldın ben freely aldım

@KARABATAK_ ne zaman test yapacaksın kuzum. Hiç test yaptın mı, erken ama.
ya güya ben bu ay günüm gelmeden yapmayacaktım. tam 4 tane test bitirdim. 5 gün kala bi başladım yapmaya hepsi negatifti. insan inansa yok. belki erken yapmışımdır diyosun.kendini kandırıp bir daha ertesi gün yapıyosun.. e madem erken yaptığını düşünüyosun gününü beklesene demi yokkk :) yarın adet günümde dananın kuyruğu kopacak bakalım. hayırlısı...

İnşallah vardır canım. Ama adete yakın anca geç döllenme ise çıkmaz. İnşallah öyledir diyelim.

hahahahah :) bende böyle yapıyordum 2-3 aydır hatta bir ara her malum ilişkiden 1 gün sonra yapıyordum deli gibi :))) sanki 1 günde belli oluyor da :/
ama akıllandım, 2 aydır adet günüm geçmeden yapmıyorum tutuyorumm kendimiii. bu ay da en geç 24-25 mayıs bekliyorum.. 3-4 günlük bir sürem var. Pazar gününden önce yapmayacağım :)

yumurtlama günüm 7 mayıstı. testte çıkmama ihtimali var mıdır acaba? beklediğim adet tarihimde 22 mayıs
Canım bir şey demek istemiyorum aslında umudunu yine de yitirme. Ama gerçekçi olmak gerekirse eğer geç döllenme değilse çıkması lazımdı.. Ama yine de inşallah vardır. Kırmızılar gelmeden ümit kesilmez.

Bi tane yapsana yarın sabah. Çıkar bence :))))

Eşim rüyasında bi erkek çocuğumuzun daha olduğunu görmüş. O yüzden umutlandım biraz :)) durun ben yarın sabah bi deneme yapayım :))))

Ya kızlar beklemek insanı ne kadar geriyor dimi Keşke yapması kadar beklemesi de zevkli olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…