- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
Yaaa çok haklısınnnAsk olsun sana
Esine bebek suprizini yapinca hani bizle de paylasacaktin,unutuldukkk
folic trio verdiiiKiz ben folikasit sordum sana da gormedin o iletiyi. Ne verdi dr sana ?
yapma ya, kan verip değerlerine baktırda önümüzdeki aya sağlam hazırlan en iyisi canım. adetken yumurtalara da baktırabilirsin aslında sayısı falan nasıl diye@KARABATAK_ adet oldum canısı :)) yeni bat yazar mısın 23 haziran
Tamam yaziyorum.@KARABATAK_ adet oldum canısı :)) yeni bat yazar mısın 23 haziran
Super olmus, hatira kalir ilerde anarsınız ne guzelYaaa çok haklısınnn
vallahi tamamen unuttum..
hemen anlatayımm.. ben cumartesi günü söyledim 2 gün önce :) evdeydm eşim de öğlene kadar çalışıyor.. asansörün aynasına 'bu yıl babalar gününde yanında değilim, ama seneye birlikteyiz inşallah babacıımm' yazdım :) 8. kat olduğu için asansör kullanmaktan başka çaresi yokneyse eve geldi, biri asansöre baba maba bişeyler yazmış apartmana bebek geliyor hadi darısı bize inşallah dedi inş cnm ya dedim kapattım konuyu.. yemek hazırlamıştım.. masaya 3 tabak koydum eşim ablan mı gelecek niye fazla koydun dedi. evet gelebilirim dedi ama gelmedi.. bekliyorum uzun bir süre de gelemeyecek galiba dedim
daha sonra slayt yapmıştım bizim resimlermizden, onu tv ye verdim video olarak 'bana bir masal anlat baba' şarkısı ile birlikte..videonun sonuna da idrar test örneğim ile kan değerimin görüntüsünü koydum .. en sona da '2020 ocak sonu, şubat başı birlikteyiz babacıım' yazdım :))
eşimin o halini görmeniz lazımdı :) böyle aptal şapşal bir ifade, donuk bir surat, dolmuş gözler, buz gibi eller :)
Tiroid olayıma baktırayım da bu ay küre de başlıyorum.. İnşallah olacak.yapma ya, kan verip değerlerine baktırda önümüzdeki aya sağlam hazırlan en iyisi canım. adetken yumurtalara da baktırabilirsin aslında sayısı falan nasıl diye
haha canim benim de carsambaya randevum var 818 di betam. bakalim insallah keseyi gorecegiz. 5+0 haftaligiz su an :)Bu arada, dün kan verdim, en son 580lerde çıkmıştı cuma günü, dünki değerim 2310
doktor olmadığı için bişey sorup edemedik.. ama çarşamba doktora gideceğim randevum var zannediyorum ki keseyi falan görürüz herhalde :)
ilk kan değerim 221 (22 nisan-bat'a 2 gün kala)
ikinci kan değerim 580( 24 nisan bat günü)
üçüncü değer 2310 ( 26 nisan )
hepsi 2 gün ara ile...
Ayy inşallah canım. Lh ile uğraşmıcam. Sadece kür ve gün aşırı ilişki olacak. Yalnız kadın doğumcuya gitsem mi bilemedim. Özelde de o testlere bir sürü para isterler. Bu ay sadece tiroid baktırayım diyorum.Tamam yaziyorum.
Aslında bugun ya da yarin sabah keske jinekolog dr a gidebilsen , reglin 2.gunu hormon testi yapiliyor kan veriyorsun sadece. Hem ultrason ile de bakilir, bu ay 2 gune 1 iliski ile lh testi yapmadan dene kûr ile beraber. Ben ise yarayacagini hissediyorum canim gerçekten bak. Bu topikte sen de olacaksin bak gör bunu da not et
Masallah cok guzel ilerliyor kan degerlerin.Bu arada, dün kan verdim, en son 580lerde çıkmıştı cuma günü, dünki değerim 2310
doktor olmadığı için bişey sorup edemedik.. ama çarşamba doktora gideceğim randevum var zannediyorum ki keseyi falan görürüz herhalde :)
ilk kan değerim 221 (22 nisan-bat'a 2 gün kala)
ikinci kan değerim 580( 24 nisan bat günü)
üçüncü değer 2310 ( 26 nisan )
hepsi 2 gün ara ile...
Ayyy çok romantik canım ya.. Çok hoş olmuş gerçekten. :))))Yaaa çok haklısınnn
vallahi tamamen unuttum..
hemen anlatayımm.. ben cumartesi günü söyledim 2 gün önce :) evdeydm eşim de öğlene kadar çalışıyor.. asansörün aynasına 'bu yıl babalar gününde yanında değilim, ama seneye birlikteyiz inşallah babacıımm' yazdım :) 8. kat olduğu için asansör kullanmaktan başka çaresi yokneyse eve geldi, biri asansöre baba maba bişeyler yazmış apartmana bebek geliyor hadi darısı bize inşallah dedi inş cnm ya dedim kapattım konuyu.. yemek hazırlamıştım.. masaya 3 tabak koydum eşim ablan mı gelecek niye fazla koydun dedi. evet gelebilirim dedi ama gelmedi.. bekliyorum uzun bir süre de gelemeyecek galiba dedim
daha sonra slayt yapmıştım bizim resimlermizden, onu tv ye verdim video olarak 'bana bir masal anlat baba' şarkısı ile birlikte..videonun sonuna da idrar test örneğim ile kan değerimin görüntüsünü koydum .. en sona da '2020 ocak sonu, şubat başı birlikteyiz babacıım' yazdım :))
eşimin o halini görmeniz lazımdı :) böyle aptal şapşal bir ifade, donuk bir surat, dolmuş gözler, buz gibi eller :)
canımmm sıra sendeAyyy çok romantik canım ya.. Çok hoş olmuş gerçekten. :))))
sen ne yaptın :) gittin m doktora kan falan verdin mi :) oldu dimi ?Masallah cok guzel ilerliyor kan degerlerin.
canım sen naptın? test tekrar yaptınmı? kan verdinmi bende bu ay kür deneyecem senin dediğin gibi 2 gunde bir ilişki ama ay boyuncamı olmalı canım sizceTamam yaziyorum.
Aslında bugun ya da yarin sabah keske jinekolog dr a gidebilsen , reglin 2.gunu hormon testi yapiliyor kan veriyorsun sadece. Hem ultrason ile de bakilir, bu ay 2 gune 1 iliski ile lh testi yapmadan dene kûr ile beraber. Ben ise yarayacagini hissediyorum canim gerçekten bak. Bu topikte sen de olacaksin bak gör bunu da not et
Maşallah canım, benim baya yüksek gidiyor değerlerim çok şükür.haha canim benim de carsambaya randevum var 818 di betam. bakalim insallah keseyi gorecegiz. 5+0 haftaligiz su an :)
devlette yaptir bence testlerini.Ayy inşallah canım. Lh ile uğraşmıcam. Sadece kür ve gün aşırı ilişki olacak. Yalnız kadın doğumcuya gitsem mi bilemedim. Özelde de o testlere bir sürü para isterler. Bu ay sadece tiroid baktırayım diyorum.
sen ne yaptın :) gittin m doktora kan falan verdin mi :) oldu dimi ?
Yok kizlar ben kan vermedim.canım sen naptın? test tekrar yaptınmı? kan verdinmi bende bu ay kür deneyecem senin dediğin gibi 2 gunde bir ilişki ama ay boyuncamı olmalı canım sizce
aaaa masallah canim hakikaten baya yüksek. hadi inşallah yaMaşallah canım, benim baya yüksek gidiyor değerlerim çok şükür.
5 günde 3000lere ulaştık.. inşallah ikizdir
keşke bir kan versen, resmen var yani bence....devlette yaptir bence testlerini.
Bu ay troid baktir tamam.
Hayırlısı olsun canim
Yok kizlar ben kan vermedim.
Kimyasal gebelikmis gibi geliyor, içime öyle doğuyor.
Regl olacak gibi karin agrisi gelip gidiyor birde zaten duygusal biriyim hepten sulu göz oldum.
Hcg testi yapmaya devam ediyorum,oyle aman aman bir koyuluk yok zaten. Hamile miyim kimyasal mi yoksa asi neyse bayram sonrasi dr uma gidince belli olacak.
Eki Görüntüle 2273313
Normalde kan verip bi bakmak cok istiyorum 2 gun arayla en azından artisina. Ama devlette yer yok,benim normalde gittigim ozel hastane e buraya uzak,esime henuz soylemedim. Kizimla otobusle gidemem, yoksa esimin haberi olsa bugun gidip vermistim kani. Saglik ocagi desen nakil almadik daha,bakmıyorlar kayitli degiliz diye. Beklemekten başka carem yok.keşke bir kan versen, resmen var yani bence....
Eger testler oyun oynamiyorsa hamileysem bizim 8,11,13,15 de oldu iliski. Kûrû 5 gun yapabildim ve iliski sonrasi hemen kalkmadan klasik biraz bekleme rituelleri :)canım sen naptın? test tekrar yaptınmı? kan verdinmi bende bu ay kür deneyecem senin dediğin gibi 2 gunde bir ilişki ama ay boyuncamı olmalı canım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?