Bahara belkide minik kardeşi daha iyi gelecekkkKizlar bugun kv aradi. Bi akrabamizin oglu var otizmli. Kadın demis ki, baska dr a gitsinler bahar in atipik olmasi imkansiz gelisim geriligi besbelli soyle nur uzulmesin toparlar ozel egitimle demis. Kv sağolsun habire bana moral verir
Ben de dün hem burdan hem de bi kiz arkadasimin tavsiyeleriyle daha bi rahatim. Cok fazla telaş yapmadan, hayirlisini dileyip bekliyorum.
Benim kizimin tek buyuk sıkıntısı -kelime yok-Bahara belkide minik kardeşi daha iyi gelecekkk
Kızın düzelecek Allahın izniyle.. İster istemez için tedirgin biliyorum. Ama inşallah cümlelerimiz seni biraz da olsa rahatlatıyordur...Kizlar bugun kv aradi. Bi akrabamizin oglu var otizmli. Kadın demis ki, baska dr a gitsinler bahar in atipik olmasi imkansiz gelisim geriligi besbelli soyle nur uzulmesin toparlar ozel egitimle demis. Kv sağolsun habire bana moral verir
Ben de dün hem burdan hem de bi kiz arkadasimin tavsiyeleriyle daha bi rahatim. Cok fazla telaş yapmadan, hayirlisini dileyip bekliyorum.
Zaman la oda olur inşallaahh.. Hiç sıkma kendini.. Rabbim ol der olur.. Snn gibi annesi var.. özel bir eğitim ve ilgi ile eminim bitecektir tüm sorunlar tek tekBenim kizimin tek buyuk sıkıntısı -kelime yok-
Konuşamıyor. Bay bay hic yapmadi. Disardan bakildiginda zaten normal bi bebek. Zaten bu yuzden pimpirikli lafını yapistirdilar bana. Uyuyor simdi mis kokulum. Akşam parka gidiyoruz hergün.
Cok erken ama icine ne doğuyor kiz mi erkek mi ? ve esinin de?
Evet,cok iyi hissettiriyor, Allah bin kere razi olsunKızın düzelecek Allahın izniyle.. İster istemez için tedirgin biliyorum. Ama inşallah cümlelerimiz seni biraz da olsa rahatlatıyordur...
Ben evvelde hep kiz bebek hastasiydim. Cinsiyet öğrenirken dahi o kadar rahat ve emindim ki, kiz olduğuna. 2.bebek için de şöyle düşünüyorum; kizim icin kiz olursa sevinirim, kendim için de erkek olursa yine sevinirim hani 1 kiz 1 erkek :)Zaman la oda olur inşallaahh.. Hiç sıkma kendini.. Rabbim ol der olur.. Snn gibi annesi var.. özel bir eğitim ve ilgi ile eminim bitecektir tüm sorunlar tek tek
içime doğan konusu da 1-2 gündür sürekli oğlum diyorum istemsizce.. nedendir bilmem :) baba öyle demek istemedi oğlum, oğlum rahatsız oluyor biraz susun falan ağzımdan çıkan 2 kelime :)
eşim de erkek hissediyor.. Dorukhan diyor başka bir şey demiyor:) Tabi ki Rabbim sağlık sıhhat versin gerisi boş.. kız erkek mühim değil.. ama ben ikiz hissediyorum.. belki de çok istediğim için bilmiyorum
Tek yumurta ikizi olsun , ne guzel 2 ayni bebis hehehZaman la oda olur inşallaahh.. Hiç sıkma kendini.. Rabbim ol der olur.. Snn gibi annesi var.. özel bir eğitim ve ilgi ile eminim bitecektir tüm sorunlar tek tek
içime doğan konusu da 1-2 gündür sürekli oğlum diyorum istemsizce.. nedendir bilmem :) baba öyle demek istemedi oğlum, oğlum rahatsız oluyor biraz susun falan ağzımdan çıkan 2 kelime :)
eşim de erkek hissediyor.. Dorukhan diyor başka bir şey demiyor:) Tabi ki Rabbim sağlık sıhhat versin gerisi boş.. kız erkek mühim değil.. ama ben ikiz hissediyorum.. belki de çok istediğim için bilmiyorum
Kesinlikle, kız erkek hiç mühim değil... bende aslında hep önceden erkek isterdim evlenmeden falan.. oglum olsun oglum olsun diye... sonra nedense evlendikten sonra kızım olsuncu oldum :) süsleyeyim, cici bici giydireyim falan. Ama onemli olan hayırlı bir evlat olması.. eli ayağı düzgün olsun yeter. kız erkek hiç önemli değil :)Evet,cok iyi hissettiriyor, Allah bin kere razi olsun
Ben evvelde hep kiz bebek hastasiydim. Cinsiyet öğrenirken dahi o kadar rahat ve emindim ki, kiz olduğuna. 2.bebek için de şöyle düşünüyorum; kizim icin kiz olursa sevinirim, kendim için de erkek olursa yine sevinirim hani 1 kiz 1 erkek :)
Yani kiz da erkek de bir. Evlat, hayırlı olsun saglikli olsun da cinsiyet hic önemli degil.
Amaaa insan merak etmeden de duramiyor isteeeee
ahhhh inşAlllaahhhTek yumurta ikizi olsun , ne guzel 2 ayni bebis heheh
canım peki son adet tarihin neydi ?sik biraz bekleme rituelleri :
canım sırayla testlerını atsana tarih yazarak belli olur zaten gebelikte kasıklarda yerlesme sancısı cok olur sancı normalde koyulasmayı takip edelimdevlette yaptir bence testlerini.
Bu ay troid baktir tamam.
Hayırlısı olsun canim
Yok kizlar ben kan vermedim.
Kimyasal gebelikmis gibi geliyor, içime öyle doğuyor.
Regl olacak gibi karin agrisi gelip gidiyor birde zaten duygusal biriyim hepten sulu göz oldum.
Hcg testi yapmaya devam ediyorum,oyle aman aman bir koyuluk yok zaten. Hamile miyim kimyasal mi yoksa adi neyse bayram sonrasi dr uma gidince belli olacak.
Eki Görüntüle 2273313
1 mayis canim.canım peki son adet tarihin neydi ?
Aynen koyulasmayi takip ediyorum bende.canım sırayla testlerını atsana tarih yazarak belli olur zaten gebelikte kasıklarda yerlesme sancısı cok olur sancı normalde koyulasmayı takip edelim
Bide ben testleri yapip atiyorum cope. Yoksa ev testten geçilmez omrumde ilk defa dun sayisiz test yaptim. Yok boyle bi şaşkınlık.canım sırayla testlerını atsana tarih yazarak belli olur zaten gebelikte kasıklarda yerlesme sancısı cok olur sancı normalde koyulasmayı takip edelim
canım ilk attıgın pozitif test dünmüydü bugunmuydu testlerı saklama resımlerı saklaBide ben testleri yapip atiyorum cope. Yoksa ev testten geçilmez omrumde ilk defa dun sayisiz test yaptim. Yok boyle bi şaşkınlık.
Bugunden itibaren cektigim resimleri sakliyim koyulasma takibi acısından.
Hahaah kiz yazdıktan sonra ben de guldum.canım ilk attıgın pozitif test dünmüydü bugunmuydu testlerı saklama resımlerı sakla
Bak 16.18 de yaptimcanım sırayla testlerını atsana tarih yazarak belli olur zaten gebelikte kasıklarda yerlesme sancısı cok olur sancı normalde koyulasmayı takip edelim
canım ilk pozitifi dunmu gormustun oncekı gunmu? onunda resmını atsana koyulasma var bence saat degıl gun olarak atman gerekBak 16.18 de yaptim
16.24 de cektim resmi,tam kurumadi mesela.
Ikinci resmi 16.28 de cektim.
Dun sabah 8.30 siralari idi.canım ilk pozitifi dunmu gormustun oncekı gunmu? onunda resmını atsana koyulasma var bence saat degıl gun olarak atman gerek
en fazla 40 tl falandir canimKizlar ozel hatanede muayene olmadan direk kan vererek hcg ye baktırmak istedim aradim ama fiyat vermediler. Sizce kac tl dir. Esimden gizli yaptiracagim için yanimdaki para yetermi rezil olmayim gidip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?