Yanimda 100 var o halde kurtaririmen fazla 40 tl falandir canim
oo haydi haydi kurtarirsin canim hic merak etmeYanimda 100 var o halde kurtaririm
Hangi hastane olduğuna bağlı canımYanimda 100 var o halde kurtaririm
Ben 38TL veriyorumm..Kizlar ozel hatanede muayene olmadan direk kan vererek hcg ye baktırmak istedim aradim ama fiyat vermediler. Sizce kac tl dir. Esimden gizli yaptiracagim için yanimdaki para yetermi rezil olmayim gidip.
2.sinif diyebiliriz. Ilk kizimda da oraya gitmistim ama 3 sene öncesini hatirlamiyorum zaten fiyatlar da degismistir ohoo oo :)))))Hangi hastane olduğuna bağlı canımben kolan hastanesinde yaptırmıştım 100 tl vermiştim
Sen ist maltepe miydi kizzz oyle kalmis aklımda. Neyse bi gidecegim artık ne olacaksa olsun. Esim isten gelsin de bi kosu gideyim geleyim. Sonuca netten bakarim artık. Cok karnim agriyor bu aradaBen 38TL veriyorumm..
30-40 tl arası bişeyy
Avicenna-Ataşehir 'de baktırıyorum ben Beta'yaSen ist maltepe miydi kizzz oyle kalmis aklımda. Neyse bi gidecegim artık ne olacaksa olsun. Esim isten gelsin de bi kosu gideyim geleyim. Sonuca netten bakarim artık. Cok karnim agriyor bu arada
Icince hemem dislerini fircalayinca kokmuyor canim ama ben 15 gun octim nameli sekerle dolandimgunde 2 kere ictim
Ramazanin bitmesine bisey kalmadi canim bikac gun oruca denk gelir herhalde. Ic bence gebelik olmasada enfeksiyona cok iyi geliyoRamazanda üstüne naneli şeker yemek gibi bir ihtimalim de olmuyor ki Işte ya neyse bir deneyelim bakalım duruma göre içerim napayim
Başlayacağım mutlaka denemek istiyorum inşallah yardımcı olur bu ay bebisi tutturabilirizRamazanin bitmesine bisey kalmadi canim bikac gun oruca denk gelir herhalde. Ic bence gebelik olmasada enfeksiyona cok iyi geliyo
Insallah canim.Başlayacağım mutlaka denemek istiyorum inşallah yardımcı olur bu ay bebisi tutturabiliriz
Bi tane olmus ikiciside olur Allahin izniyleTiroid olayıma baktırayım da bu ay küre de başlıyorum.. İnşallah olacak.
Benim bat 28 aralikti 31 aralikta 1860 cikti deger. İkizlerdi canim. İlk o zaman baktirmistim kana ama yumurtlamadan ve battan cok emin degilim aslinda. 27 aralikta idrar silik çıkmıştı 29 unda cok netti. seninde öyleyse ikiz gibi görunüyoMaşallah canım, benim baya yüksek gidiyor değerlerim çok şükür.
5 günde 3000lere ulaştık.. inşallah ikizdir
ayyyy hadi insallah kuzum merakla bekliyoruzzzzKanı verdim,geldim. 21 de email olarak yollayacaklar sonucu.
Sonucum cikmis.ayyyy hadi insallah kuzum merakla bekliyoruzzzz
hicte bile kimyasal degil mis gibi 50 küsür çıkmış isteYumurtlamadan sonraki 13.gun
Bat a 1 kala bu deger acaba kimyasal oldugunun bir gostergesi olabilir mi kizlar ?
2 gun sonra tekrar gidecegim, o zaman ak koyun kara koyun belli olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?