Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ozel hatanede muayene olmadan direk kan vererek hcg ye baktırmak istedim aradim ama fiyat vermediler. Sizce kac tl dir. Esimden gizli yaptiracagim için yanimdaki para yetermi rezil olmayim gidip.
Ben 38TL veriyorumm..
30-40 tl arası bişeyy

Sen ist maltepe miydi kizzz oyle kalmis aklımda. Neyse bi gidecegim artık ne olacaksa olsun. Esim isten gelsin de bi kosu gideyim geleyim. Sonuca netten bakarim artık. Cok karnim agriyor bu arada
Avicenna-Ataşehir 'de baktırıyorum ben Beta'ya

Bugün doktora gittim doktor yumurtalıkların baktı çok iyi eşimin yaşını sordu söyledim bir ilaç yazdı hemen oda yumurtalıkların çatlaması için mış sizce bunu kullandıktan sonra ne zaman çocuk sahibi olabilirim

Maşallah canım, benim baya yüksek gidiyor değerlerim çok şükür.
5 günde 3000lere ulaştık.. inşallah ikizdir
Benim bat 28 aralikti 31 aralikta 1860 cikti deger. İkizlerdi canim. İlk o zaman baktirmistim kana ama yumurtlamadan ve battan cok emin degilim aslinda. 27 aralikta idrar silik çıkmıştı 29 unda cok netti. seninde öyleyse ikiz gibi görunüyo

Yumurtlamadan sonraki 13.gun
Bat a 1 kala bu deger acaba kimyasal oldugunun bir gostergesi olabilir mi kizlar ?
2 gun sonra tekrar gidecegim, o zaman ak koyun kara koyun belli olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…