Benim kizimda bat dan 1 gun sonraki gun kan degerim 473 muşhicte bile kimyasal degil mis gibi 50 küsür çıkmış iste
Canımm benim arkadaşımın idrar testi senin bugünkü testinden bile daha açıktı hem de adet günü yapmıştı. Bence kimyasal durumunu hiç düşünme, ister istemez düşüncelerimiz beynimizi etkiliyor diye düşünüyorum ben pozitif düşünce pozitif sonuçlar inşallahYumurtlamadan sonraki 13.gun
Bat a 1 kala bu deger acaba kimyasal oldugunun bir gostergesi olabilir mi kizlar ?
2 gun sonra tekrar gidecegim, o zaman ak koyun kara koyun belli olur..
canim kotu dusunme simdiden. ben de battan 5 gun sonra 818 cikti benim de cok yuksek degil kiBenim kizimda bat dan 1 gun sonraki gun kan degerim 473 muş
Bunda 1 gun önce verdigim kan degerim 51 cok dusuk ve direk kimyasal şüphesi ister istemez akla geliyor. Sen ne zaman vermistin ilk kani ve kac cikmisti canim degerin.
canim kotu dusunme simdiden. ben de battan 5 gun sonra 818 cikti benim de cok yuksek degil ki
İyi kazıklanmışım ben2.sinif diyebiliriz. Ilk kizimda da oraya gitmistim ama 3 sene öncesini hatirlamiyorum zaten fiyatlar da degismistir ohoo oo :)))))
Saolasin canim.Canımm benim arkadaşımın idrar testi senin bugünkü testinden bile daha açıktı hem de adet günü yapmıştı. Bence kimyasal durumunu hiç düşünme, ister istemez düşüncelerimiz beynimizi etkiliyor diye düşünüyorum ben pozitif düşünce pozitif sonuçlar inşallahİki gün sonra çift çift katlasın değerler inşallah
Çok teşekkür ederim allah razı olsun bugün bazı tahliller yaptırdım. Sanırım iltihap var bazı değerlerim yükselmiş henüz doktora da gösteremedim. Yarın artık gebelik sürecinde devam etmek istediğim kadın doğum doktoruma gidicem gebeliğin başlarında iltihap kapan var mı acaba antibiyotik falan mı verir bana.Doğru çok şey ysşamışsınız ve sizi anlıyorum tedirgin oluyor insan şu önemli stres yapmamaya çalışın iyi düşününki bebeğinize size tutunur iyi olur herşey inşallah
İnşallah Çarşamba günü güzel ve hayırlı haberlerle gel buraya canım benimSaolasin canim.
Çarşambadan sonra netlesir nasilsa.
Maşallah canım, benim baya yüksek gidiyor değerlerim çok şükür.
5 günde 3000lere ulaştık.. inşallah ikizdir
Benim kizimin tek buyuk sıkıntısı -kelime yok-
Konuşamıyor. Bay bay hic yapmadi. Disardan bakildiginda zaten normal bi bebek. Zaten bu yuzden pimpirikli lafını yapistirdilar bana. Uyuyor simdi mis kokulum. Akşam parka gidiyoruz hergün.
Cok erken ama icine ne doğuyor kiz mi erkek mi ? ve esinin de?
Sonucum cikmis.
21 demişlerdi erken cikmis.
Kizimda ilk zamanlar olmustu, toz veriyor suya katip iciyosun geciyordu.gunde 15 bardak su içmeyi ihmal etme.Çok teşekkür ederim allah razı olsun bugün bazı tahliller yaptırdım. Sanırım iltihap var bazı değerlerim yükselmiş henüz doktora da gösteremedim. Yarın artık gebelik sürecinde devam etmek istediğim kadın doğum doktoruma gidicem gebeliğin başlarında iltihap kapan var mı acaba antibiyotik falan mı verir bana.
2 yasinda kizim, yarin ilk gunumuz ozel egitimde. Cok heyecanliyim bu yuzden.Canım kızın kaç yaşında benim eşimin kuzeninin çocuğu vardı 5 yaşındaydı hiç konuşmuyordu şimdi susturmaya çalışıyorlar sen gönlünü ferah tut açılacaktır cimcimede
Gözün aydın canım Allah tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah. Hemen öyle olumsuzda düşünme dış gebelik falan nedir daha ne olsun işte betan ortada bebeşin ben burdayım diyor
Doğru karar canım. Bence de başka doktor da görsünKizlar bugun kv aradi. Bi akrabamizin oglu var otizmli. Kadın demis ki, baska dr a gitsinler bahar in atipik olmasi imkansiz gelisim geriligi besbelli soyle nur uzulmesin toparlar ozel egitimle demis. Kv sağolsun habire bana moral verir
Ben de dün hem burdan hem de bi kiz arkadasimin tavsiyeleriyle daha bi rahatim. Cok fazla telaş yapmadan, hayirlisini dileyip bekliyorum.
Sonucum cikmis.
21 demişlerdi erken cikmis.
AKsamdan beri arastirdim bulamadım,Ayyyy çok güzel canım benim
İyi düşünelim canım. Bu herkeste farklı gelişen bir olay takılma. Bence kimyasal için bile yüksek bir değer. Yine de hakkında hayırlısı olsun. Benim bata son 1 gün. Burnum yanıyor. Kaslarım son 3 gündür ince ince kramp gibi batıyor. Bacaklarım zonkluyor. Benim regl döneminde bağışıklığı düşer. Farklı olarak sadece göğüslerim de şişkinlik olmadı bu ay. Hissediyorum kırmızılar yoldaA
AKsamdan beri arastirdim bulamadım,
Değeri boyle dusuk olup ikiye katlayan.
Cok dusuk cunku deger.
Kizimda 400 küsür cikmisti o yuzden sanirim acabalardayim. Çarşamba netlesecek insallah.
Eger kirmizilar gelirse sonraki ay cok daha sıkı hazirlanirsinİyi düşünelim canım. Bu herkeste farklı gelişen bir olay takılma. Bence kimyasal için bile yüksek bir değer. Yine de hakkında hayırlısı olsun. Benim bata son 1 gün. Burnum yanıyor. Kaslarım son 3 gündür ince ince kramp gibi batıyor. Bacaklarım zonkluyor. Benim regl döneminde bağışıklığı düşer. Farklı olarak sadece göğüslerim de şişkinlik olmadı bu ay. Hissediyorum kırmızılar yolda
Sen 2 gune 1 iliski dene, ben de ise yaradi. Yumurtlamayi tskip edip stres yaşama derim.Kızlar merhaba benım 14. Gunum henuz yumurtlama yok ıns yakın. Zamanda olur gec yumurtluyorum bu ay bıraktım korunmayı keske hemen olsa
Streslı her an cnm bebegımı kaybettm zamanlar hıc aklımdan cıkmıyor ıkı uc gunde bır bırlıktelık yasamaya calısıyoruz artık onemlı zamanlar ovu daha koyulasmadı bakalım nolcakSen 2 gune 1 iliski dene, ben de ise yaradi. Yumurtlamayi tskip edip stres yaşama derim.
Kaybin icin cok uzuldumStreslı her an cnm bebegımı kaybettm zamanlar hıc aklımdan cıkmıyor ıkı uc gunde bır bırlıktelık yasamaya calısıyoruz artık onemlı zamanlar ovu daha koyulasmadı bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?