- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
Ins kuzum hepımızın oyle allah kımseyınevladıyla sonamasın ılk ayım ama bır okafar heycanlıyım yumurtlamayı dort gozle beklıyorumKaybin icin cok uzuldum
Allah sizi cennette kavuştursun.
Tez zamanda da kucagin dolsun insallah.
Ya bu basligi simdi gordum bilsem daha once gelirdim bat 2 haziran benim 6 gunum daha var... bugun dayanamayip erken gebelik testi denedim sonuc negatif cikti. Yumurtlama gunumde 18-19 mayis gibiydi ovu testi kullandim 20 de siliklesmeye basladi hayirlisi insallah guzel haberler alalim bayramimiz olsun arkadaslar
Hanımlar merhaba, tüm yazışmaları okudum. Allah hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallah hayırlı ise. Benim 29 mayıs bat. Bu sabah yumurtlamanın üstünden 12 gün geçmişti test yaptım fakat negatif. Sol kasığımda batma oluyor, göğüs hassasiyeti var, 7-8 gündür adet olacak gibi bi sancım var. Belirti kabul edip ümitlenmek istemiyorum asla 1 senedir uğraşıyoruz. Hsg ye kadar bakıldı bi sorun yok, klomen tedavisi gördüm sonuçsuz kaldı.. bu ay pik çıkan iki günü değerlendirdik, takvimle de paralel ilerledi. Yani yumurtlamanın 1 gün evveli ve o günü. bat’a 2 gün kala negatif görüp pozitif sonuç alan var mı?
Günaydınlar herkese, ve yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..Kızlar benim bat 5 nişandı ama 2 Mayıs’ta Hcg değerim 0,200 çıktı hamile değildim geçen hafta hamile olduğumu öğrendim hcg 2835 çıkmış ultrasonda kese gördü dün 4 +6 haftalık gebesin dedi bence o kadar değilim haksızmıyım
Benim bi gün kala çok silik çikmisti. İki gün önce cikmazdi heralde. Bide bazilarinin çok gec gösterebiliyo. Arkadasimin battan nerdeyse bi hafta sonra cikti. Sasirmistik ona. İnsallah vardir Allah gönlüne göre versin canim. Zor beklemek. Ben 3 ayda yoruldum nerdeyse inancimi kaybediyorum bazen.Hanımlar merhaba, tüm yazışmaları okudum. Allah hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallah hayırlı ise. Benim 29 mayıs bat. Bu sabah yumurtlamanın üstünden 12 gün geçmişti test yaptım fakat negatif. Sol kasığımda batma oluyor, göğüs hassasiyeti var, 7-8 gündür adet olacak gibi bi sancım var. Belirti kabul edip ümitlenmek istemiyorum asla 1 senedir uğraşıyoruz. Hsg ye kadar bakıldı bi sorun yok, klomen tedavisi gördüm sonuçsuz kaldı.. bu ay pik çıkan iki günü değerlendirdik, takvimle de paralel ilerledi. Yani yumurtlamanın 1 gün evveli ve o günü. bat’a 2 gün kala negatif görüp pozitif sonuç alan var mı?
Her gebelik aynı olacak diye bir şey yokki, kızın da yüksek çıkmış ama bunda belki geç döllenme :)Benim kizimda bat dan 1 gun sonraki gun kan degerim 473 muş
Bunda 1 gun önce verdigim kan degerim 51 cok dusuk ve direk kimyasal şüphesi ister istemez akla geliyor. Sen ne zaman vermistin ilk kani ve kac cikmisti canim degerin.
merhabaa,Hanımlar merhaba, tüm yazışmaları okudum. Allah hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallah hayırlı ise. Benim 29 mayıs bat. Bu sabah yumurtlamanın üstünden 12 gün geçmişti test yaptım fakat negatif. Sol kasığımda batma oluyor, göğüs hassasiyeti var, 7-8 gündür adet olacak gibi bi sancım var. Belirti kabul edip ümitlenmek istemiyorum asla 1 senedir uğraşıyoruz. Hsg ye kadar bakıldı bi sorun yok, klomen tedavisi gördüm sonuçsuz kaldı.. bu ay pik çıkan iki günü değerlendirdik, takvimle de paralel ilerledi. Yani yumurtlamanın 1 gün evveli ve o günü. bat’a 2 gün kala negatif görüp pozitif sonuç alan var mı?
Gunaydin kizlar, biz okula gidiyoruz.
Ben musait olunca yazacagim, haber vereyim istedim. Gunaydinnnnnn herkeseeee
Ben daha once kullanmistim, birkac saniye bekletiyorsu sonra duz bi zemine koyuyorsun testi.Erken gebelik testini idrara daldirip kac dk tuutmak gerekiyor Allah’in izniyle 12. Gunu oluyor cuma gunu hem kadir gunu o gunu beklemek istiyorum. Ama normal gebelik testim yok topluca laboquick erken gebelik testinden almistim nasil yapildiginida internttte hic bulamadim malesef... bilgin var mi acaba?
Canim pikten sonraki gunleri de gün aşırı mutlaka degerlendir, eğer bu ay tutmazsa. Bos gecmemelisinHanımlar merhaba, tüm yazışmaları okudum. Allah hepimize gönlümüzdekini nasip etsin inşallah hayırlı ise. Benim 29 mayıs bat. Bu sabah yumurtlamanın üstünden 12 gün geçmişti test yaptım fakat negatif. Sol kasığımda batma oluyor, göğüs hassasiyeti var, 7-8 gündür adet olacak gibi bi sancım var. Belirti kabul edip ümitlenmek istemiyorum asla 1 senedir uğraşıyoruz. Hsg ye kadar bakıldı bi sorun yok, klomen tedavisi gördüm sonuçsuz kaldı.. bu ay pik çıkan iki günü değerlendirdik, takvimle de paralel ilerledi. Yani yumurtlamanın 1 gün evveli ve o günü. bat’a 2 gün kala negatif görüp pozitif sonuç alan var mı?
Tekrar baska bir yerde de kan versen ?Kızlar benim bat 5 nişandı ama 2 Mayıs’ta Hcg değerim 0,200 çıktı hamile değildim geçen hafta hamile olduğumu öğrendim hcg 2835 çıkmış ultrasonda kese gördü dün 4 +6 haftalık gebesin dedi bence o kadar değilim haksızmıyım
Amin canim amin.Günaydınlar herkese, ve yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
@KARABATAK_ dur bakalım inşallah kimyasal değildir. Oğlumda bat günü değerim 265 çıkmıştı. Ama herkeste farklı oluyor sanırım, yine de belli olmaz..
Ben kürüme başladım. Şimdi bir kaşık yedim. Rabbim hepimize hayırlısıysa evlat nasip etsin. Amin.
Amin canim,cok tsk ler.Arkadaşlar günaydın, gününüz çok güzel geçsin.@KARABATAK_ canım bence kimyasal değil her gebelik ve gebelik değeri kendine özeldir. Sen gönlünü ferah tut,hakkında hayırlısı olsun.
Olur tabiki, ne olsun ismi?@KARABATAK_ canımcım konu başlığını değiştirmek lazım. Benden şubat geçti. Olursa mart annesi olucam. Ortak bi başlık koymak laızmm
Aynen, yarini bekliyorum bakalim.Her gebelik aynı olacak diye bir şey yokki, kızın da yüksek çıkmış ama bunda belki geç döllenme :)
resmen hamilesin hiçte kimyasal falan değil :) yarın baktırdığında 100 civarı ise bu iş olmuş :)
gözün aydın canımmm
İnşallahmerhabaa,
ben değil ama kuzenim bat günü test yapıp negatif görmüştü, battan 2 gn sonra yaptığında pozitifi gördü.
adet gelmediği sürece umut vardır :)
hayırlısı olsun inşallah
Ben daha once kullanmistim, birkac saniye bekletiyorsu sonra duz bi zemine koyuyorsun testi.
Canim pikten sonraki gunleri de gün aşırı mutlaka degerlendir, eğer bu ay tutmazsa. Bos gecmemelisin
Tekrar baska bir yerde de kan versen ?
Amin canim amin.
Kûr şifa olsun insalah, bende yaradi ise insallah sana da yarayacak Allah in izniyle.
Amin canim,cok tsk ler.
Olur tabiki, ne olsun ismi?
Arkadaslar yardimci olun topik ismi konusunda:)
Aynen, yarini bekliyorum bakalim.
Kizimdan onceki kimyasal gebelikte bat günü 75 çıkmıştı, 10 gun sonra düşük oldu da. O yuzden boyle hissediyorum, yer etti bende haliyle.
Amin canım inşallaahİnşallahsaat gibidir benim zaten yarını bekliyorum mide bulantısı ile uyandım istifra etmedim ama gemide gibiyim. Hiçbir şeyi yormuyorum maalesef. Bir sene bekliyosun bir gün zor geliyor. Allah tamamına erdirsin seninkini inşallah.
Canım çarpıntıda olabilir kişiden kişiye değişyo ya ben bu ateş olayı hakkında bişgi almak istiyorum bebekleri alından ölçen alet var ben de onla olmaz mı her akşam onla bakıyorum hep 36.3 ama öncesinde düşük müydü bilmiyorum sabah yataktan çıkmadan klasik ateş ölçücülerle mi yapmak lazım koltuk altından mı nereden yapıcaz bilem yazsın lütfen ateş yğksek olmadan hamilelik olmuyor mu illa 37 mi olacakKizlar carpinti yasayan oldu mu hic aranizda bat oncesi? Birde vucut sicakligi ile ilgili seyler okudum forumda olctum biraz once 36.6 cikti kac ise sicak sayabiliriz ki:) bat 2 haziran bu aradabitmeyen bir kasik agrisi var ama adet onceside olur sadece bu sefer cok uzun surdu erken basladi agrilar:/ onun haricinde benim akintimda yok meme hassasiyetimde.. sadece bgn halsizim ama hava nemli basik ondan da olabilir. Hic bisey yapasim yok bugun. Bata 6/7 kala bakmistim hic bisi cikmamisti bata 2 kala cuma test yapicam evde bakalim artik. Bana yakin tarihleri olanlar belirtileriniz var mi:)
Hosgeldin canim.Merhaba hanımlar hamile olanlar sağlıkla kucapına alsın inşallahbekleyenlerde müjdeli haberleri alsınlar benim yaş 33 2 kızım var 3. Bebiş için ilk defa bu ay denedik 19 mayıs yumurtlama günümdü ovulasyon takibi ve sancı ıslaklık akıntıyla yumurtlamamı ben de hissettim sasece tek ilişki oldu 19 u 20 ye bağlayan gece nedense olduğunu hissediyorum inşallah yanılmıyorumdur takvime göre bat 3 haziran ama bir iki gün oynayabilir 5 gün kaldı yani ama test yapmak istemiyorum erkenden
İlk kızımda denediğimiz ilk ay içimde bir hisle adete 5 gün kala öğlen yaptığım testte çok silik çizgiyle öğrendim kanda değerim kaç gün gecince hatırlamıyorum ama 400 lerde bi rakam çıkmıştı. 2. Kıızmda 5 ay gelmedi sonra o ay adetim geçtiği halde idrarda çıkmadı battan 1 hafta sonra kanda 25 çıktı geç döllenme dediler sonra idrarda da çizgi çıktı yine çok silikti. İlkinde çok uyku hali oluyordu
2. De yoğun beyaz kremsi akıntı çoktu adet oldum diye gidip bakıyordum ama akıntı oluyordu. Bu ay ilk denememiz vücudumu dinleyip belirti bulmak istemesemde insan bekleyince belirtiyle doluyoryine yoğun kremsi beyaz akıntım var göğüslerde dolgunluk var ama aşırı ağrı yok sadece bi kere gece otururken birden ucuna kısa bi sızlama geldi. Yumurtlamadan sonrada ara rçara batmalar kasıklarda ağrılar oldu bi ara belim çok sızladı ağrıdı ama o şimdi geçti karnım göbeğim ve göğüslerimde ar ara kaşıntı oluyor. Dün bi ara alt baldırımda çekilme oldu. Sabah kalkınca ağzım boğazım kup kuru oluyo inşallah hayırlısıyla gelmiştir bebeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?