Canim o kadar degisik ki bu septomlar.Kizlar carpinti yasayan oldu mu hic aranizda bat oncesi? Birde vucut sicakligi ile ilgili seyler okudum forumda olctum biraz once 36.6 cikti kac ise sicak sayabiliriz ki:) bat 2 haziran bu aradabitmeyen bir kasik agrisi var ama adet onceside olur sadece bu sefer cok uzun surdu erken basladi agrilar:/ onun haricinde benim akintimda yok meme hassasiyetimde.. sadece bgn halsizim ama hava nemli basik ondan da olabilir. Hic bisey yapasim yok bugun. Bata 6/7 kala bakmistim hic bisi cikmamisti bata 2 kala cuma test yapicam evde bakalim artik. Bana yakin tarihleri olanlar belirtileriniz var mi:)
Ben de ikizlerbende ikizlerim14 haziran
İnşallahHosgeldin canim.
Hakkinda hayirlisi olsun.
Inşallah gelmiştir meleğin
Hadi insallah.Bebeğim gelirse bana doğumgünü hediyesi olacak 2 haziran doğumgünüm
Tuylerim diken diken oldu kiz mesajini okuyunca, cok öptüm gülümü mckkkkkssssSüppperrrrr bir haberle geldimmmmmm :) :) :)
dün doktorumun asistanı aradı, Çarşamba günü idi normalde kontrolüm.. Doktor bir seminere katılacağı için bugün müsaitsem bugün beklediğini söyledi... Bende sabahtan hemen kalkıp gittim :)
kesemiz göründüü
veeeeeeeeee
2 tane kesemiz varrrrr
Benim kuzenimin ikizleri var. Arkasından da oglu oldu. Ikiz guzel oluyor sevmesi, bakmasi cok zormus ,kuzenim bazen insanlıktan çıkıyorum derdi :))))))) ama yardimci birileri varsa hiiccc zorlanmassin canisiTuylerim diken diken oldu kiz mesajini okuyunca, cok öptüm gülümü mckkkkkssss
Kayınvalidem var, hemen arka sokağımda :)Benim kuzenimin ikizleri var. Arkasından da oglu oldu. Ikiz guzel oluyor sevmesi, bakmasi cok zormus ,kuzenim bazen insanlıktan çıkıyorum derdi :))))))) ama yardimci birileri varsa hiiccc zorlanmassin canisi
Kv ler sagolsun.Kayınvalidem var, hemen arka sokağımda :)
Annem biraz uzak ama , kayınvalidem cok yakın... 9-13. haftada belli olacakmış tek mi çift mi :) bizim ailede de ikizler var :) zorluğunu biliyorum.. farkındayım da :) Ama çok istiyordumm.. Rabbim gönlüme göre verdii..
İkiz olabilir mi hcg değeri genelde ikizlerde çok çabuk yükselirKızlar benim bat 5 nişandı ama 2 Mayıs’ta Hcg değerim 0,200 çıktı hamile değildim geçen hafta hamile olduğumu öğrendim hcg 2835 çıkmış ultrasonda kese gördü dün 4 +6 haftalık gebesin dedi bence o kadar değilim haksızmıyım
Kizlar carpinti yasayan oldu mu hic aranizda bat oncesi? Birde vucut sicakligi ile ilgili seyler okudum forumda olctum biraz once 36.6 cikti kac ise sicak sayabiliriz ki:) bat 2 haziran bu aradabitmeyen bir kasik agrisi var ama adet onceside olur sadece bu sefer cok uzun surdu erken basladi agrilar:/ onun haricinde benim akintimda yok meme hassasiyetimde.. sadece bgn halsizim ama hava nemli basik ondan da olabilir. Hic bisey yapasim yok bugun. Bata 6/7 kala bakmistim hic bisi cikmamisti bata 2 kala cuma test yapicam evde bakalim artik. Bana yakin tarihleri olanlar belirtileriniz var mi:)
Hoşgeldin. İnşallah hamile kalmışsındır:))Merhaba hanımlar hamile olanlar sağlıkla kucapına alsın inşallahbekleyenlerde müjdeli haberleri alsınlar benim yaş 33 2 kızım var 3. Bebiş için ilk defa bu ay denedik 19 mayıs yumurtlama günümdü ovulasyon takibi ve sancı ıslaklık akıntıyla yumurtlamamı ben de hissettim sasece tek ilişki oldu 19 u 20 ye bağlayan gece nedense olduğunu hissediyorum inşallah yanılmıyorumdur takvime göre bat 3 haziran ama bir iki gün oynayabilir 5 gün kaldı yani ama test yapmak istemiyorum erkenden
İlk kızımda denediğimiz ilk ay içimde bir hisle adete 5 gün kala öğlen yaptığım testte çok silik çizgiyle öğrendim kanda değerim kaç gün gecince hatırlamıyorum ama 400 lerde bi rakam çıkmıştı. 2. Kıızmda 5 ay gelmedi sonra o ay adetim geçtiği halde idrarda çıkmadı battan 1 hafta sonra kanda 25 çıktı geç döllenme dediler sonra idrarda da çizgi çıktı yine çok silikti. İlkinde çok uyku hali oluyordu
2. De yoğun beyaz kremsi akıntı çoktu adet oldum diye gidip bakıyordum ama akıntı oluyordu. Bu ay ilk denememiz vücudumu dinleyip belirti bulmak istemesemde insan bekleyince belirtiyle doluyoryine yoğun kremsi beyaz akıntım var göğüslerde dolgunluk var ama aşırı ağrı yok sadece bi kere gece otururken birden ucuna kısa bi sızlama geldi. Yumurtlamadan sonrada ara rçara batmalar kasıklarda ağrılar oldu bi ara belim çok sızladı ağrıdı ama o şimdi geçti karnım göbeğim ve göğüslerimde ar ara kaşıntı oluyor. Dün bi ara alt baldırımda çekilme oldu. Sabah kalkınca ağzım boğazım kup kuru oluyo inşallah hayırlısıyla gelmiştir bebeğim
Benim 2 ay doğum önce 2 ay doğum sonra var.. 8+8 şeklinde.. 6 ay da ücretsiz izin kullanabiliyoruz.. İşyeri buna müsade ediyor.. yani 6 ay sonra gelip tekrar işe başlıyorsun.. iş için sıkıntım yok şükür. 1 yaşına kadar da günde 1,5 saat erken çıkma ya da geç gelme şeklinde süt iznin var.. bakalım ikizde nasıl oluyor ediyor bilmiyorumKv ler sagolsun.
Benim de tek guvendigim kv.
Allah icin cok iyi biridir, iyi de anlasiriz cok şükür. Hatta neden kizi var ki diye kıskanıyorum icten ice. Kizi olmasa beni daha cok kizi gibi görür sever diye. Yas 37 ama halen cocuk gibiyim heheheeheh.
Is durumu nasil olacak senin?
Ne kadar sonra ise başlanıyor dogumdan sonrasinda
Ayyy inanmıyorummm.Süppperrrrr bir haberle geldimmmmmm :) :) :)
dün doktorumun asistanı aradı, Çarşamba günü idi normalde kontrolüm.. Doktor bir seminere katılacağı için bugün müsaitsem bugün beklediğini söyledi... Bende sabahtan hemen kalkıp gittim :)
kesemiz göründüü
veeeeeeeeee
2 tane kesemiz varrrrr
Ay çok sevindim... Hayırlı olsun inşaAllah bende çok ikiz istiyorum hep dua ediyorum tekrardan hayırlı olsun bizede dua edin ikiz olsun lütfenKayınvalidem var, hemen arka sokağımda :)
Annem biraz uzak ama , kayınvalidem cok yakın... 9-13. haftada belli olacakmış tek mi çift mi :) bizim ailede de ikizler var :) zorluğunu biliyorum.. farkındayım da :) Ama çok istiyordumm.. Rabbim gönlüme göre verdii..
Tehlike olöadığı sürece biz doğuma kadar ikisinde de birlikte olduk ama benim hiç kanamam tehlikem yoktuKızlar ben birşey sormak istiyorum
şimdi benim ilk biliyorsunuz, henüz doktorada gitmedim cuma gitmeyi düşünüyorum..
ama benim sormak istediğim bir şey var. ben smdi ilişkiye girebilir miyim ? yani çok minik ya o yuzden soruyorumm
Merhaba canım benimde bat 4 Haziran bugün yumurtlamadan sonraki 9. Gün bende sadece sıcak basması çok felaket oluyor ayaklarımın altı ateş gibi yanıyor ve kaşık ağrısı çok var göğüslerim yumurtlamadan sonra çok hassas laştı şişti ağrı çoktu ama iki gündür kesildi. Sadece felaket ayak yanması ateşbasması ve kaşık ağrısı var. Hakkımızda hayırlısı inşaAllah. IKizlar carpinti yasayan oldu mu hic aranizda bat oncesi? Birde vucut sicakligi ile ilgili seyler okudum forumda olctum biraz once 36.6 cikti kac ise sicak sayabiliriz ki:) bat 2 haziran bu aradabitmeyen bir kasik agrisi var ama adet onceside olur sadece bu sefer cok uzun surdu erken basladi agrilar:/ onun haricinde benim akintimda yok meme hassasiyetimde.. sadece bgn halsizim ama hava nemli basik ondan da olabilir. Hic bisey yapasim yok bugun. Bata 6/7 kala bakmistim hic bisi cikmamisti bata 2 kala cuma test yapicam evde bakalim artik. Bana yakin tarihleri olanlar belirtileriniz var mi:)
Ayy gerçekten çok şaşırdım yaaa herkese nasip olmaz. Sizin ailede var demek kiii:))) çok sevindim çok :)))Kayınvalidem var, hemen arka sokağımda :)
cooook cok sevindim. Rabbimin hikmetine bak ya... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallahSüppperrrrr bir haberle geldimmmmmm :) :) :)
kesemiz göründüü
veeeeeeeeee
2 tane kesemiz varrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?