Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim o kadar degisik ki bu septomlar.
Mesela gecen sene saydıklarını yasadim regl oldum. Bu ay da tam tersi saydiklarini yasamadim ama hamileyim. Kiminde de tam tersi oluyor. Insallah bebegin gelmistir de 2 gun sonra test yapip paylaşırsın burda . 2 hazirandan once belli olur silikte olsa cikiyor.

Süppperrrrr bir haberle geldimmmmmm :) :) :)
dün doktorumun asistanı aradı, Çarşamba günü idi normalde kontrolüm.. Doktor bir seminere katılacağı için bugün müsaitsem bugün beklediğini söyledi... Bende sabahtan hemen kalkıp gittim :)
kesemiz göründüü
veeeeeeeeee
2 tane kesemiz varrrrr

Tuylerim diken diken oldu kiz mesajini okuyunca, cok öptüm gülümü mckkkkkssss

Benim kuzenimin ikizleri var. Arkasından da oglu oldu. Ikiz guzel oluyor sevmesi, bakmasi cok zormus ,kuzenim bazen insanlıktan çıkıyorum derdi :))))))) ama yardimci birileri varsa hiiccc zorlanmassin canisi
Kayınvalidem var, hemen arka sokağımda :)
Annem biraz uzak ama , kayınvalidem cok yakın... 9-13. haftada belli olacakmış tek mi çift mi :) bizim ailede de ikizler var :) zorluğunu biliyorum.. farkındayım da :) Ama çok istiyordumm.. Rabbim gönlüme göre verdii..

Kv ler sagolsun.
Benim de tek guvendigim kv.
Allah icin cok iyi biridir, iyi de anlasiriz cok şükür. Hatta neden kizi var ki diye kıskanıyorum icten ice. Kizi olmasa beni daha cok kizi gibi görür sever diye. Yas 37 ama halen cocuk gibiyim heheheeheh.
Is durumu nasil olacak senin?
Ne kadar sonra ise başlanıyor dogumdan sonrasinda

İkiz olabilir mi hcg değeri genelde ikizlerde çok çabuk yükselir

Hoşgeldin. İnşallah hamile kalmışsındır:))

Benim 2 ay doğum önce 2 ay doğum sonra var.. 8+8 şeklinde.. 6 ay da ücretsiz izin kullanabiliyoruz.. İşyeri buna müsade ediyor.. yani 6 ay sonra gelip tekrar işe başlıyorsun.. iş için sıkıntım yok şükür. 1 yaşına kadar da günde 1,5 saat erken çıkma ya da geç gelme şeklinde süt iznin var.. bakalım ikizde nasıl oluyor ediyor bilmiyorum
ama hemen hemen aynıdır... diye düşünüyorummm fark yoktur herhaldeee

Ayyy inanmıyorummm.

Ay çok sevindim... Hayırlı olsun inşaAllah bende çok ikiz istiyorum hep dua ediyorum tekrardan hayırlı olsun bizede dua edin ikiz olsun lütfen

Tehlike olöadığı sürece biz doğuma kadar ikisinde de birlikte olduk ama benim hiç kanamam tehlikem yoktu

Merhaba canım benimde bat 4 Haziran bugün yumurtlamadan sonraki 9. Gün bende sadece sıcak basması çok felaket oluyor ayaklarımın altı ateş gibi yanıyor ve kaşık ağrısı çok var göğüslerim yumurtlamadan sonra çok hassas laştı şişti ağrı çoktu ama iki gündür kesildi. Sadece felaket ayak yanması ateşbasması ve kaşık ağrısı var. Hakkımızda hayırlısı inşaAllah. I

Ayy gerçekten çok şaşırdım yaaa herkese nasip olmaz. Sizin ailede var demek kiii:))) çok sevindim çok :)))

cooook cok sevindim. Rabbimin hikmetine bak ya... Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…