Gebeliğe Hazırlık 2020 Anne Adayları 💕

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaa ikiz mi harika

Bayanlar ben kendi kemdime folic acid aldırttım eşime 9 gündür içiyorum ama kafama göre almasamıydım marka fark eder mi zararı olmasın adı FOLİC-1

Bayanlar ben kendi kemdime folic acid aldırttım eşime 9 gündür içiyorum ama kafama göre almasamıydım marka fark eder mi zararı olmasın adı FOLİC-1
Folik asitin zararı olacağını düşünmüyorum açıkcası bende öğrendiğim gün eczaneden aldım günde 2 tane içiyorum doktora kontrole anca bugün gittim 1 hafta olacak neredeyse.. iyi yapmışsın sorun yok 3. Ayına kadar iç dedi

Bunu içiyorum evet 3 ay içmek gerekiyor aslında planlamadna öncede içmek gerekiyor ama düiünmediğim için yeni başladım

Eklentiler

• IMG_20190528_124913.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 28
Kv kac yasinda, ise başladığında tek basina bakabilecek mi ?

Kizlar, oruc tutânlar bi bakın hele buraya.
Ben bugün inanilmaz zorlaniyorum.
Aglayacak konuma geldim susuzluktan,
Abdest alirken suyu ağzımda tutuyorum baya bi.

Kizlar, oruc tutânlar bi bakın hele buraya.
Ben bugün inanilmaz zorlaniyorum.
Aglayacak konuma geldim susuzluktan,
Abdest alirken suyu ağzımda tutuyorum baya bi.
Rabbim sabır versin canım.. Sen dışarı çıkmıştın, ondan olmuştur. Ben dün regl olunca bozdum mecburen. Tutmuyorum. Kürüme de başladım da. Kız blender dan geçirsem diyorum onu çünkü çörek otu tane tane geliyor ağzıma :))

Gozun aydin canim Allah kucagina almayi nasip etsin

Ayyy ben demedim mi ki sana bunu,
Ben aktardan cektirdim cork otunu.
Oyle zor olur, ama blender ise yaramıyormuş yine de dene tabi.
Biri yapmisti okumustum,blender de ise yaramadi demisti. Bugun telde de cok konuştum okulda da oyle. Birde parka goturdum cok sıcaktı perisan oldum bugun camim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…