- 16 Mayıs 2012
- 324
- 237
- 103
Aaaa ikiz mi harikaSüppperrrrr bir haberle geldimmmmmm :) :) :)
dün doktorumun asistanı aradı, Çarşamba günü idi normalde kontrolüm.. Doktor bir seminere katılacağı için bugün müsaitsem bugün beklediğini söyledi... Bende sabahtan hemen kalkıp gittim :)
kesemiz göründüü
veeeeeeeeee
2 tane kesemiz varrrrr
Evet benim amcamın çocukları ve teyzemin çocukları ikizAyy gerçekten çok şaşırdım yaaa herkese nasip olmaz. Sizin ailede var demek kiii:))) çok sevindim çok :)))
Folik asitin zararı olacağını düşünmüyorum açıkcası bende öğrendiğim gün eczaneden aldım günde 2 tane içiyorum doktora kontrole anca bugün gittim 1 hafta olacak neredeyse.. iyi yapmışsın sorun yok 3. Ayına kadar iç dediBayanlar ben kendi kemdime folic acid aldırttım eşime 9 gündür içiyorum ama kafama göre almasamıydım marka fark eder mi zararı olmasın adı FOLİC-1
Gözün aydın bizlere de dua et insAllah hamilelerin duası kabul olurEvet benim amcamın çocukları ve teyzemin çocukları ikiz☺☺ Anne tarafında da baba tarafında da vardı yaniiii ondan bu kadar umutluydum
Folik asitin zararı olacağını düşünmüyorum açıkcası bende öğrendiğim gün eczaneden aldım günde 2 tane içiyorum doktora kontrole anca bugün gittim 1 hafta olacak neredeyse.. iyi yapmışsın sorun yok 3. Ayına kadar iç dedi
Bende artım canım bende onu kullanıyorumBunu içiyorum evet 3 ay içmek gerekiyor aslında planlamadna öncede içmek gerekiyor ama düiünmediğim için yeni başladım
Hepiniz tez zaman da inşallaaahhhhhhGözün aydın bizlere de dua et insAllah hamilelerin duası kabul olur❤
Kv kac yasinda, ise başladığında tek basina bakabilecek mi ?Benim 2 ay doğum önce 2 ay doğum sonra var.. 8+8 şeklinde.. 6 ay da ücretsiz izin kullanabiliyoruz.. İşyeri buna müsade ediyor.. yani 6 ay sonra gelip tekrar işe başlıyorsun.. iş için sıkıntım yok şükür. 1 yaşına kadar da günde 1,5 saat erken çıkma ya da geç gelme şeklinde süt iznin var.. bakalım ikizde nasıl oluyor ediyor bilmiyorum
ama hemen hemen aynıdır... diye düşünüyorummm fark yoktur herhaldeee
Hosgeldin,hayirlisi olsun insallah.Kızlar benide ekler misiniz listeye bat 12 haziran. Bir düşüğüm var 6 aydır deniyoruz inşallah bu ay nasip olur bayram hediyesi hepimize
48Kv kac yasinda, ise başladığında tek basina bakabilecek mi ?
Guzel guzel,genc. Bakar evelallah
Rabbim sabır versin canım.. Sen dışarı çıkmıştın, ondan olmuştur. Ben dün regl olunca bozdum mecburen. Tutmuyorum. Kürüme de başladım da. Kız blender dan geçirsem diyorum onu çünkü çörek otu tane tane geliyor ağzıma :))Kizlar, oruc tutânlar bi bakın hele buraya.
Ben bugün inanilmaz zorlaniyorum.
Aglayacak konuma geldim susuzluktan,
Abdest alirken suyu ağzımda tutuyorum baya bi.
Gozun aydin canim Allah kucagina almayi nasip etsinSüppperrrrr bir haberle geldimmmmmm :) :) :)
dün doktorumun asistanı aradı, Çarşamba günü idi normalde kontrolüm.. Doktor bir seminere katılacağı için bugün müsaitsem bugün beklediğini söyledi... Bende sabahtan hemen kalkıp gittim :)
kesemiz göründüü
veeeeeeeeee
2 tane kesemiz varrrrr
Ayyy ben demedim mi ki sana bunu,Rabbim sabır versin canım.. Sen dışarı çıkmıştın, ondan olmuştur. Ben dün regl olunca bozdum mecburen. Tutmuyorum. Kürüme de başladım da. Kız blender dan geçirsem diyorum onu çünkü çörek otu tane tane geliyor ağzıma :))
Hoş buldum. İnşallah hepimiz içinHosgeldin,hayirlisi olsun insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?